Copilasi nov-dec 04 (102)
Raspunsuri - Pagina 7

Ele spune:
Bunaaaa!!!
Revenim si noi dupa o lunga pauza.
Noi suntem bine dar am fost mai ocupate, astfel incat am reusit sa pierdem un capitol intreg.
Am spicuit pe fuga cate ceva asa ca:
Fata mea doarme inca doua reprize pe zi cate 1,5 ore iar seara in jur de 9 face nani dar NUMAI in pat cu noi. Daca o pun in patutz imediat ajunge cu nasul in sita si se trezeste. Inca mai papa un biberon pe noapte dar mie mi se pare lux acuma avand in vedere ca inainte de intarcare se trezea pe putin de 10 ori pe noapte.
In ceea ce priveste mancare fica-mea e mare ciorbareasa...daca nu e ciorba aproape ca nu mananca nimik toata ziua. Nu mai mananca de mult pasat. Insa in we a descoperit o noua preferinta: GRATARUUUUUL.... intelegeti voi, carnea la gratar
In we am fost plecati pe la munte si ne-am tras si cu saniuta si cu ligheanul (cica ii zice twister) pe care a fost ff incantata.
Avem si cateva poze "timide" AICI
Elena si bb Denisa (26 oct 2004)
Deny..si altii

daniela_sb spune:
Se pare ca era ceva adevar in zicala aia cu uitatul printre picioare dupa o surioara/un fratior. Simtea ceva Alexia... Falicitari Cici, o sarcina si o nastere usoare si un copilas sanatos si frumos ca Alexia.
Multumim pt. reteta cu conopida, Jasmine. S-a lins pe manute Danutz, atat de mult i-a placut. Si el nu se prea intelege bine cu legumele. Ma bucur mult de tot ca reteta asta a prins. Poate imi dati ceva sugestii de retete cu carne ca acum mananca doar cu orez (carnea de pui sau de vita) sau goala (peste sau gratar-asta in cantitate mica). Cu blenderul nu ii mai fac de ceva vreme ca nu ii mai place. Cam tot de atunci nu mai manaca nici carnea bine. Scapi de una, dai de alta...
Suntem si noi pe lista celor fara somn noaptea... De fapt nu sta prea mult treaz, dar se trezeste de cel putin 2 ori si nu adoarme pana nu-l pun in pat cu noi si ii dau sa suga... Sau nu am descoperit combinatia buna sau altceva... De dormit ziua trebuie sa doarma ca daca nu toata seara si dupa-masa e prost dispus. Mai asteptam sa vedem cum e dupa ce ies cele 4 maselute care s-au luat la intrecere cu iesitul in acelasi timp sau dupa intarcat...
Si mai avem o problema: spalatul pe dinti. Nu vrea in ruptul capului sa ma lase sa-l spal, doar el singur. Si macar daca ar sti ca are si maselute. Uite ce pretentii am si eu...
Voi cum procedati?
Pt. statistici: are aprox. 80 cm - depinde de cum isi tine capul (mai pe spate, mai drept...)
mamica lui www.onednd.go.ro/_/Danut/" target="_blank">Danutz din 8 nov 2004
Home is where your head is.

Ele spune:
[quote]Originally posted by daniela_sb
Se pare ca era ceva adevar in zicala aia cu uitatul printre picioare dupa o surioara/un fratior. Simtea ceva Alexia... Falicitari Cici, o sarcina si o nastere usoare si un copilas sanatos si frumos ca Alexia.
Meeeeeyyyyyyy, eu si uitasem de asta...pai mandra mea cum e in pat cum trece la statul in cap si uitatul printre picioare. oare sa-mi schimb planurile de viitor???
Elena si bb Denisa (26 oct 2004)
Deny..si altii

Otiliav spune:
Cici, se pare ca v-ati simtit bine de sarbatori. Multa sanatate, sarcina si nastere usoara, un sanatos, frumos si cuminte!
Sa ne tii la curent cu vestile! si gravidutzelor : Flory, Mamaluidavid!
Felis, va veni si vremea noastra sa avem casute mai mari si sa fim din nou mamici, numai bine!
quote:
Originally posted by diana2004
Cici ,felicitari ,si eu ma gindesc cu nostalgie la un bb mic dar sint asa batrina ...ii multumesc lui D-zeu in fiecare zi pt Andrei .Sa ai o sarcina usoara si un bb sanatos!
diana2004
Diana, tu chiar vrei bataita, pai spune asa! Noi, mamicile trebuie sa fim optimiste. Si atata vreme cat Dumnezeu ne permite fizic sa avem copii, nu avem de ce sa ne plangem. Daca s-a putut ca o femeie sa nasca un copil sanatos la 67 de ani, de ce crezi ca noi nu putem avea copii si mai tarziu, vad ca pe la Hollywood este o moda sa aibe primul copil dupa 40 de ani. Eu cred ca un copil este o minune, nu conteaza varsta parintilor, astea sunt prejudecati invechite si/sau rautati ale persoanelor invidioase pe fericirea parintilor care au fost binecuvantati cu un ingeras!
Otilia si Ana Maria (18.12.2004)

bits spune:
CICI felicitariiii mami!sarcina usoara si vb lu fulgu sa fie la termen.
mey se inmultesc nr gravidutelor pe aici,trebuie sa ma pun si eu pe treaba:))
FELIS sa va fie intr-un ceas bun naseilor!
wow wow fulgule ce frumos e DAVID si ce buzici are,cu siguranta or sa dea pe spate multe fete!voi pe cand bebe 2?
toti bebeii din grupa noastra au fontanelele inchise?la noi inca e deschisa si ne tratam cu Ca si vitD.
octy,KEN(1nov 2004)

bits spune:
noi avem 4 nopti cu somn continuu,fara lapte pe timpul noptii.un bibe pe la 7dimineata si somnic din nou pana pe la 10-11.la noi legumele sunt marea problema,le scuipa cat colo.
fulgu imi permit eu sa-ti raspund la intrebarea cu supa japoneza:se face cu pasta de soia,cu un fel de condimente cu gust de peste(dashi) varza sau vinete,ridiche sau ciuperci in care se adauga praz si tofu.Ken e inebunit dupa japonisme asa ca ma conformez.
octy,KEN(1nov 2004)

onitza spune:
Hello! AM vorbit azi un pic cu Oti pe mess. ceea ce m-a si determinat sa intru si eu sa urez sarcina usoara si la termen lui CICI! si felicitari naseilor!!!FELIS SI CORNEL!!! am sa pun o poza cu Paul , ultima traznaie facuta pe anul asta....pana acum!!hihi..numai sa se incarce o data pozele!!!
pupic
Onitza si Paul Constantin (28.11.2004)
pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!

onitza spune:
SPer sa imi amintesc cum se pune frumos poza ..ce ziceti de Paulica-fara-frica???? (era crema de ghete)
Onitza si Paul Constantin (28.11.2004)
pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!

mikimi spune:
Cici supre veste !!!!sa ai sarcina usoara, un bebe la fe de minunat ca Alexia.Sa nu pleci de la topicul nostru, si vrem fiecare detaliu despre sarcina.O sa-l pun si eu pe Alexander sa se uite printre picioare, poate s-o lega si la noi.
Ma rog, avem cica plan, vacanta cu nabadai prin oct-nov, dar eu nu mai am rabdare.
Desi..imi place tare ca m-am intors la servici, eram asa speriata dupa episoadele de tristete ale unora dintre noi, insa m-am simtit perfect, la 5 jumatate sunt acasa si petrec niste ore minunate cu Alexander, ma bucur de progresele lui din orele in care am lipsit, ma bucur ca ma ia de gat si nu ma lasa 5 min, ma bucur ca-mi arata ce stie el sa faca, ca vorbeste cu mine ca si cum mi-ar
povesti ceva foarte important, in limba lui bineinteles.
Eveline noi suntem piticuti, Alex are 76cm, nici nu ma astept sa fie foarte inalt..eu sunt de 1mjuma.
De mancare..deja mananca cot la cot cu noi, preferatele lui sunt pulpele de curcan cu legume la cuptor, budinca de peste,ficatei fierti cu piure de cartofi.
De cele mai multe ori nu mai vrea sa manance nimic pana seara, cand suge 5 min si asta-i tot pana dimineata.Nu vrea nici un fel de alt lapte decat de la mamica lui, care nu cred ca mai are mare lucru.As vrea sa-l intarc, dar mi-e frica ca nu va mai bea lapte, asa ca mai mergem asa.
Felis pupam mancaciosul, e bine si blenduit.Te pup si ne vedem la lista de 2007.
mot
Miki si Alexander (12.12.04)

roserb spune:
Cici, felicitari si sarcina usoara! Fetelor, vad ca sunteti puse pe fapte mari!
Noi mancam asa : la 8-8.30 - 250 lapte
la 10 fructe cu biscuiti
la 1 supa/ciorba si felul 2 clasic carne/ficat/ou/peste cu legume in diverse combinatii
la 18 iaurt sau orez cu lapte sau orez cu banane(ultima pasiune)
la 21 - 330 lapte cu cereale
Eu sunt fericita posesoare a 2 copii care dorm noaptea neintorsi , Mihnea nu misca de la 21 pana la 7.30-8.30, iar Bianca de la 11 la 7.30. Mihnea se culca singur, fara povesti si alte cele, Bianca trebuie sa isi serveasca portia de lectura.
De masurat incerc in seara asta.
Roxana&Co
POZE CU PITICII