Copilasi nov-dec 04 (102)
Raspunsuri - Pagina 6

carmen spune:
quote:
Originally posted by FELIS
[blue]BTW... mai sunt copilasi care nu prea au dintisori...adica nu au inca cu ce sa mestece?... Si daca da, au acelasi REGIM la mese?... Neblenduit, felul 1 si 2 painica...
Sincer... m-ati ametit rau de tot...
Daria are 2 dintisori jos, unul i-a spart sus si unul inca o chinuie dar cat de repede da "coltii". Nu ii pun in blnder decat carnita de vita in reste mananca asa,mai gasesc in scutec bucatele dar nu e nicio problema.

Poze cu mandrutele;fetele mele
carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004)
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.

fulguletz spune:
uite cum incep eu ziua cu o veste minunata...Cicilico , sarcina usoara si la termen! un bebic sanatos si mancacios si care sa doarma toata noaptea!
Felisutza, nici David nu prea are cu ce mesteca, abia de 2 saptamani i-au dat vreo 3 dintzoci si un canon(adica canin, da am citat o clasica in viatza ), dara aia sunt abia mijitzi si iti dai seama ca nu poate sparge nuci cu ei...
. Eu nu ii mai dau lu David blenduit, dar i le mai pasez cu furculitza sau i le fac bucatzele mici...
Ionela-roxana, ne era dor de tine, mey...ia zi tu incoace cum se face o supa japoneza ca mi-s curioasa...pupam cucuietele!
si ditamai vlajganu' David (1 dec. 04)
GALA PURADEILOR NOSTRI

fulguletz spune:
uitai sa zic...try e bine, doar ca nu are timp sa scrie...
P.S. David ciorbarul trimite bezele lu Ruxitza fripturista

eveline spune:
Cecilia felicitari, tare bine imi pare. Sarcina usoara!
Ana si Bianca-iubita
pozele iubitei, 1 an, craciun 2005

aime spune:
Felis, pai Mihaita face progrese nu gluma ...sta in piciorele, papa la scaunel...tre' sa fii bucuroasa, lasa gandurile negre, ai si o finuta, sa-ti traiasca
...de acum numa progrese. Cat despre papica blenderuita, no problem, bine ca papa
, sub ce forma, nu mai conteaza.
Cucuietele ...mey, iar m-am binedispus de dimineata cu aventurile cucuietilor.
Eveline am bagat la cap, sondajul tau...diseara incerc sa-l masor, daca sta, daca nu...cand om merge la controlul de 15 luni.
aime si Vladimir, 1an+

andreap spune:
iata ca azi am si timp si internet...
Am reusit sa citesc ceva..
Cici,felicitari!!!!!Sa ai o sarcina usoara si un BBlus sanatos si frumos!
Fulguletz,deci nu numai Mariuca mea e mai...inapoiata..la capitolul asta!Las'ca invata ei si unde-i nasul
.Pana atunci,o privesc cum arunca prin casa tot ce prinde,face o mizerie de nedescris si se joaca numai cu lucruri interzise
..sau ma rog,ea asa ar vrea
Cu somnicul,in afara ca si-a format un obicei din a se trezi s ao iau in pat,stam bine.Adoarme inca cu mine in pat si apoi o mut in patutul ei,dar eu ma multumesc si cu atat!bine ca nu vrea leganata
Felis,Mariuca are 8 dinti si tot numai pasat completmananca!Asa ca..stai linistita.pana la insuratoare/maritis invata ei
Pupici
POZE
MARIUCA 1 ANISOR!
Andreea si Mariuca(7.11.2004)

dianaiulie2009 spune:
Buna dimineatza !!!
CECILIA felicitari , sa ai o sarcina super usoara , o nastere si mai usoara si un BB sanatossssss .
Va doresc o zi buna tuturor !!1
albumele noastre

carmen spune:
Hai sa va spun si eu cu somnicul Dariei. Peste zi doarme in jur de 2 ore o singura data pe zi. Am obisnuit-o asa ca sa coincida cu somnul Anei ca sa am si eu putina liniste. Seara la cel tarziu ora 22 e in patut cu sticluta intr-o mana si suzeta in cealalta si adoarme imediat ce bea lapticul. Stati asa.... asta era inainte de dintisori. Acum tot la 21.30 - 22 e in patut numai ca nu adoarme imediat, trebuie sa o iau cu mine in patul ANei ori sa ii dau Calpol si adoarme mai greu. In cursul noptii se trezeste cand are nevoie de suzeta si daca nu o gaseste cere ajutor. La ora 06 ii dam lapticul de dimineata si doarme pana pe la 08-09 dim. Saptamana trecuta in fiecare dimineata la ora 06 era kkcita, dar din ala de mers la baie, schimbat toate hainutele. Dupa ce a spart dintocul nu s-a mai intamplat.
Cu mancarica cam la fel cu voi, nu e mofturoasa si mananca cam tot ce-i dau. Mananca mult mai bine decat sora ei care de 1 an incoace tot la 13 kg stagneaza.
Poze cu mandrutele;fetele mele
carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004)
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.

mariussimiuc spune:
Felicitari Cici pentru sarcina,sa dea Dumnezeu sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos!Mi-am adus aminte acum ce sarcina frumoasa am avut,ce senzatii minunate si visele si temerile...Si parca as mai vrea sa repet experienta,dar deocamdata...Nu ma dau si nu ma dau ca-s batrana ,ci doar invoc faptul ca e cam stramt locul,ca nu prea avem bani...
Miha si
Robert (18 nov 2004)
Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun
Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

Dutzi spune:
Cici, felicitari si toata admiratia pentru decizia voastra; multa sanatate, sa ai grija de tine si Alexiei scumpe.
In ce priveste somnul micutilor, daca n-ati citit asta:
http://kidshealth.org/parent/growth/sleep/sleep12yr.html
O zi frumoasa,