Copilasi nov-dec 04 (102)
Raspunsuri - Pagina 5

monica-elizabet spune:
WOW...CICI FELICITARI! sa-ti dea Dumnezeu sarcina usoara si bb sanatos...
monica
http://community.webshots.com/album/526201867odZHaD
http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos

cookie spune:
Cici Felicitari, sa ai o sarcina usoara si un bebelus sanatos! Asta da veste mare!
Dragelor...noi adormim doar leganate in brate...foarte rar in patul mare adoarme copila dupa ce face kilometri foindu-se...
Mai nou, se trezeste si ea noaptea de cateva ori si adoarme mai bine in patul nostru , o fi avand ace patutul ei si n-am verificat eu?

monica-elizabet spune:
buna dimineatza fetelor, va pupici si pe voi si pe bbelici si va urez o zi buna si linistita
ps.fulgule deci tre' sa o invatz pe ruxi sa faca ciorba
...asta e clar...
davidutului mancacios
monica
http://community.webshots.com/album/526201867odZHaD
http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos

florypop spune:
Cici, felicitari!!
Sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos. Ne vedem la mamici de 2006.
Pupici,
Flory 17+ si
Andrei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060624/dt/8/k/911c/preg.png

carmen spune:
Cici Felicitiari! Sa-ti dea Dumnezeu sarcina usoara, bb sanatos.
Poze cu mandrutele;fetele mele
carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004)
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.

diana2004 spune:
Buna dimineata ,fetelor ,nu v-ati trezit inca ? Eu am intrat sa va spun ca inima mea de mama sufera :copilul meu (care e la socrii de 3 sapt )n-a vrut sa adoarma aseara si m-a cautat prin toata casa zicind "ma-ma " .Abia dupa ce l-au dus prin toate camerele sa vada ca nu sint pe-acolo s-a culcat .Duminica ma duc sa-l aduc la casuta lui ca mi-am luat un concediu cam mare fara el .
Fulguletz ,sa vezi cind o sa arate si David unde sint ochii ,o sa-ti bage degetul in ei ca sa fie sigur ca sint acolo !
Mey ,ce mai stiti de Onitza ,imi lipsesc postarile ei de fiecare zi !

diana2004 spune:
Cici ,felicitari ,si eu ma gindesc cu nostalgie la un bb mic dar sint asa batrina ...ii multumesc lui D-zeu in fiecare zi pt Andrei .Sa ai o sarcina usoara si un bb sanatos !

aime spune:
quote:
Originally posted by diana2004
Cici ,felicitari ,si eu ma gindesc cu nostalgie la un bb mic dar sint asa batrina ...ii multumesc lui D-zeu in fiecare zi pt Andrei .Sa ai o sarcina usoara si un bb sanatos!
Cici

Fetelor, ptr ca ieri mi-am barfit copilu' ca nu doarme

aime si

ionela roxana spune:
Fetelor "La Multi Ani!!!" pe 2006, multa sanatate si cat mai multe impliniri sa ave-ti pe orice plan doriti!!!
Ne mai tine-ti minte???, noi suntem cucuietele!!!
Noi nu v-am uitat deloc!!!, mereu va citem dar cu scrisul este jaaale, cand vreau nu se poate din nenumarate conditii, sau motai in fata pc-ului
Aimesi
Cici felicitari, sarcina usoara si un bebe somnoros si mancacios, dar nu in ultimul rand sanatos!!! (ce faci cu siluieta de viespe???; sa nu te superi pe mine!!!)
Mey, voi m-ati speriat rau ce meniuri oferiti puilor; noi nu am ajuns la performanta de a manca doua feluri, mai mare chinul; adica mancam ori numa` mancarica, sau supita cu painica; plus ca nu serveste sub nici o forma supa jap., bleah, o scuipa cat colo, in schimb i-o amestec cu orez si asa o servete, dar adora supele rom.; avem in casa numa` specimene; cratitele, oalele si mainele mele sa traiasca, adicatelea Arisa tot ce este jap. adora si face curatenie, dar Emily mai mult fortata si pacalita
De mancat mananca, dar tre` sa ma plimb cu lingurita dupa ea prin casa, caci altfel nu-si prea aduce aminte de mancare; chiar daca sta jos, acele minutele sunt f. putine; acum este fiecare cu scaunul ei, sau asa se spune, ptr. ca, ele scaunele nu sunt la fel, si la un moment dat se ia la ciondaneala si nucicum nu cedeaza niciuna, iar eu scot fum si pe nari si pe urechi si le iau scaunele la amandoua si le pun sa stea pe covoras, la masuta(stil jap.) si atunci se face liniste.
Durerea maaaare vine cand se incepe masa; deci ii fac mancare lui Arisa, care este ca si a adultilor, si ii dau sa pape, timp in care ii pregatesc lui Emily, dar Emily incepe sa-si vare destele farfuria vecinei, si-atunci tunete si sfulgere de la Arisa, dar lui Emilica nici ca-i pasa, i-a continua sa-si vare degetele ei mici, ca atata precizie incat isi satura bine stomacelul, macar pe jum. pana ii termin eu meniul ei; eu nu stiu cum de nu se ineaca cu ceea ce mananca ea de-acolo; chiar daca Arisa schimba pozitia la masa, n-are sanse, ptr. ca Emily escaladeaza masuta ffff. usor si hop apare in fata castronului si incepe auto-servirea
Deci meniul lui Emily este:
- la 7-7.30 lapte praf 200ml
- la 8-830 paine cu unt, gem sau miere, fructe cu iaurt, cereale cu lapte, sunculita sau ousor fiert moale sau uneori numa` omleta; uneori fiind in criza de timp ii dau ceea ce halim noi
- apoi la plimbare pana pe la orele pranzului, timp in care tre` sa faca neaparat kk, caci altfel nu serveste nimic la pranz
- la pranz uneori nu serveste decat lapte vre-o 100ml si apoi somn vre-i ora jum., dar numai uneori, in cele mai multe cazuri servind masa cu Arisa, dar asta numai cand le pot potoli pe-amandoua in casa la orele sus amintite, de multe ori prinzandu-ne orele 13 pe-afara, si pana pregatim mancarica 14-14.30, dar Emilica mananca repede, iar la orele 15-15.30 sunt deja la somnic amandoua, mancate, lauat si desertul, periate pe dintisori si spalate la botic, si linisteeeee c-am 1-1.30, trezindu-le automat, ca da-car fi dupa mandre ar dooooormi pa la 18.00, ia seara show;
azi, adineauri mai wexact le-am trezit fortat pe-amdoua dupa 1ora de somn, ptr. ca avem de ceva vreme noi capetele fam. ne intre noi, de ce ptr. ca fiicele noastre nu vor sa se culce mai devreme de 22pm nicicum, uneori prinzandu-le 23-24pm su ochii cat cepele si-un chef nebun de chiuit si topait, iar noi doi care mai de care bosunflati si chinuindu-ne sa ne mentinem ochii deschisi, uneori folosind si scobitori, caci altfel ne cad pleoapele precum jaluzele, iar ele nicicum sa mearga la nana, ba vor sa le facem diedie, sa ne rostogolim, sa dansam sa cantam samd. de-ti vine sa o iei la fuga, incat soata mea a ajuns la urmatoare concluzie, ca el nu mai are mult si-si va muta dormitorul in masina
De dormit Emily doarme legat de cand se culca pana la zorile zilei, fara intreruperi, uneori se mai foieste un picut sau mai maraie putin, dar imediat o mangai putin sii spun "fa nana mami" si gata; probabil ca trece din faza somnului profun, in cea de veghe, sau poate ca amorteste, sau uneori ii mai este si sete, sau uneori i se face cald si fuge de sub plapuma si tre` s-o caut s-o aduc iar la pozitia initiala, etc, dar esentialul este ca doarme fara intreruperi, de fapt asa mi-a dormit c-am de cand o am, exceptie facand numai unele dati;
dar baiul maaaare la noi inca ramanne Arisa; ne n-spe ori se trezeste noaptea, ba ca ii este cald(aruca cu picioarele plapuma de pe ea), ba ca ii este frig "mami mie frig", dar nu s-ar inveli singura doamne fereasca, ba ca ii este sete, ba ca vrea la wc., ba viseaza ceva urat si tipa sau in cele mai multe cazuri isi aduce aminte de ce-am certat-o in ziua precedenta, sau viseaza pur si sinplu si vorbeste singura in somn, dar tare, si gata somnul nostru, mai ales cel al sotului, care bombane pana la dimnineata;
in rest cucuietele noastre cresc, devin smechere, iar noi incercam sa ne tinem tari pe langa ele; mai vorbim alta-data
multi si la mamici si la bebici
PS. da, si Emily ma pupaceste muuuult dar ca sa-mi arate cat de mult ma iubeste, la final ma musca de buze sau eventual ma linge si ma umple de bale si ma mai ia si de dupa gat; ma mir unde dumnezeu a invatat sa sarute asa de bine, caci uneori am senzatia ca saruta mai bine decat barbate-mie
; parol; bine ca nu a fost baiat.
am scris muuult, sper sa nu va plictisesc prea tare; scuze!!!
.
http://photos.yahoo.com/nlroxana

FELIS spune:
Uaaaaaaaaaau... cat ati scris... eu nu am mai intrat de cand erati la pagina 10 capitolul trecut Am citit pagina 10 si 11 si prima din acest capitol... da nu mai am timp... ca trebuie sa merg si la stomatologie
si mult de lucru...
Ce am vazut la voi e ca aveti deja mese de adult la copilasi... Noi inca suntem cu papa la biberon si blenduit... Avem doar 2 dinti sus care se vad mai bine, dar cei de jos, se vad doar varfurile la ei...
BTW... mai sunt copilasi care nu prea au dintisori... adica nu au inca cu ce sa mestece?... Si daca da, au acelasi REGIM la mese?... Neblenduit, felul 1 si 2 painica...
Sincer... m-ati ametit rau de tot...
Ne-am adus si noi ieri acasa scaunul de papa, de la o prietena... si incercam de acum sa papam la "masutza"... ca pana acum noi am papat la ... ORIZONTALA... precum papam cand sugeam la san... De ex... el bea apa singur cu biberonul de apa la orizontala, dar daca i-l dai cand sta in funduletz (sprijinit - evident) nu stie sa-l ridice... inca
)
Am tras cu ochiul si la ultimele raspunsuri si am citit ceva de CICI si sarcina usoara... Daca am inteles bine, atunci CICI... sarcina usoara si bb sanatos... tare ma bucur... si uite ca nu sunt cele din lista mea care se inscrisesera pt bb pe 2006...
As vrea si eu tot anul acesta, dar nu se poate... Stam in garsoniera, datoriile se tot aduna... Sa maresc volumul de activitate pe firma pe care mi-am deschis-o nu pot ca nu am bona la Mihai... si cu bona in garsoniera si eu sa lucrez... tot nu ar fi o soluite... asa ca am niste "stari negre" de nu se poate...
Va pup si fug...
Poate reusesc sa citesc paginile trecute, dupa-amiaza...
A... Am fost nasa de botez duminica care tocmai a trecut... Finii pe care i-am cununat cand eram insarcinata, au o fetitza si am botezat-o...
Am sa incerc sa pun poze diseara...
Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
ianuarie 2006
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero