Copilasi nov-dec 04 (102)
Raspunsuri - Pagina 8

diana2004 spune:
Mey Roserb, esti de viitor mey ,auzi sa-ti doarma amindoi copiii neintorsi pina dimineata !Sa dea D-nul sa-i tina obiceiul asta minunat !
Otilia ,pot sa zic ce vreau ,pina te intorci tu din Norvegia n-ai cum sa ma !
Ionela ,ca intotdeauna am apreciat relatarile tale ,esti o adevaraciune !!!!
Bits,nici la Andrei nu s-a inchis fontanela ,mai avem putin ,dar fat de cit de mare a fost acum e bine.
Copilul meu are 80 cm .

for2nity spune:
Buna seara fetelor!
tare ma bucur sa citesc numai vesti bune, felicitari gravidutelor...e molipsitor? Multa sanatate si nastere usoara.
V-as povesti despre noi dar e suficient sa se gandeasca fiecare la bucuria si satisfactia ei de mama si ma poate imagina pe mine. Nu avem nimic in minus nici in plus, chiar daca fericirea noastra si copilul nostru ni se pare unic, cel mai frumos si cel mai destept bineinteles V-ati prins si nu mai trebuie s-o spun, nu? Sunt o mamica fericita.
Serviciul ma solicita din ce in ce mai mult, m-am consolat si ma bucur ca tati e grijuliu si atent, mai trag cate un plans bun si trantesc toate iar a doua zi o luam de la capat tot asa.
Avem niste copii minunati, nu-i asa?
Noapte buna!
eu si printesa mea Alexia Cristina (6.11.2004)

diana2004 spune:
Onitza ,l-am vazut pe Paulica ,frumooos baiat .Chiar azi intrebam de tine ce se intimpla de nu mai apari .
For2nity ,din mesajul tau eu am priceput ca ai nu numai un copil minunat ,dar si un sot la fel :D] !

onitza spune:
quote:
Originally posted by diana2004
Onitza ,l-am vazut pe Paulica ,frumooos baiat .Chiar azi intrebam de tine ce se intimpla de nu mai apari .
For2nity ,din mesajul tau eu am priceput ca ai nu numai un copil minunat ,dar si un sot la fel :D] !
diana2004

Onitza si

pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!

monica-elizabet spune:
ce frumoase sunt pozele de la saniush cu Denisae o frumushica
paulica...in ce-ai bagat manutza "jmecherila"
noapte buna si linistita fetelor
monica
http://community.webshots.com/album/526201867odZHaD
http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos

fulguletz spune:
quote:
Originally posted by bits
wow wow fulgule ce frumos e DAVID si ce buzici are,cu siguranta or sa dea pe spate multe fete!voi pe cand bebe 2?
noi ne mai gandim...adica eu ma mai gandesc, ca daca ar fi dupa a mea jumatate, ar fi si maine...

mai zabovim

quote:
Originally posted by bits
fulgu imi permit eu sa-ti raspund la intrebarea cu supa japoneza:se face cu pasta de soia,cu un fel de condimente cu gust de peste(dashi) varza sau vinete,ridiche sau ciuperci in care se adauga praz si tofu.
as fi curioasa sa gust, sincera sa fiu...desi combinatzia descrisa de tine nu suna f apetisanta

N-am avut ocazia sa gust nimic cu specific japonez , dar mi-ar place sa incerc...
tu cand mai pui poze cu kenzulica?
--------------------------------------------------------------------
Cata zapada Ele, pe la voi...pe aici ninge dar nu se pune...Mi-a placut tare ultima poza cu Nadia Comaneci a ta

Onitzo, o lasasi pe Alba ca zapada sa se murdareasca?

Otilico, dar in ce zona a Norvegiei lucrezi, daca nu sunt prea indiscreta? in Oslo? sau unde..ca vizitai si eu ceva din Norvegia si intentionez sa mai fac un concediu pe acolo ...Oricum, dupa parerea mea , Norvegia e absolut SUPERBA
daniela_sb, nici David nu se omoara cu carnea, dar vad ca devoreaza sub forma de perisoare(eu i-am facut din piept de curcan)...poti incerca..sau poate chiftelutze, da alea cred ca sunt cam grase, ca sunt prajite(da cateva acolo, n-or fi foc..sau o fi?

eveline spune:
Fetelor, cred ca m-am prostit de tot, caut de ceva ore bune reteta data de Jasmine la sufleul de conopida si pur si simplu n-o mai gasesc....parca s-a evaporat pagina de pe net. Caci eu "desteapta" fiind, m-am gandit cand am citit: ce reteta usoara, am sa fac si eu, da de notat...pas. Si acum n-o mai stiu (bineanteles).....faceti-va mila de mine si mai spuneti-mi-o careva, va rog...
Ana si Bianca-iubita
pozele iubitei, 1 an, craciun 2005

Cecilia C spune:
Multumesc fetelor de felicitari si asteptam si alte fete sa-si faca curaj, ha ha
Am zis ca acum e momentul si ca nu mai are rost sa mai astept vreo 2 ani sau cine stie cat...ca daca tot astepti pana ai casa, masina si alte lucruri vremea trece si apoi ne pare rau....asa gandesc eu, asa ca fiecare face cum vrea
Ionela talia de viespe o s-o remodelez eu dupa ce nasc...daca mai pot, ha ha....si stai lnistita ca nu ma supar eu asa cu una cu doua
Fulguletz am vazut si eu pozele cu Davidutzu , mai ce super neamt e...frumos foc si stai sa vezi cand mai creste cum o sa fie
Onitza la Paulica si tie, e un frumos Paulica....dar mai spala-l si tu mai
Miki eu nu plec niciunde de-aici..aici ma simt cel mai bine si cred ca nici nu as avea timp sa scriu si pe alt topic desi le-am salutat pe viitoarele mamici de sept-oct 2006....nu vreau sa plec de la voi si nici nu plec, sic sic si normal ca o sa va tin la curent cu toate...ma simt super, nici o greata, nimic si sper sa nici nu am.cu Alexia am avut o sarcina exemplara
va pupic pe toate si scuze ca scriu in contratimp dar asa e cu lumea asta mare...de la servici nu pot scrie si cand ajung acasa voi deja dormiti.
Cici,Alexia ( 22.12.2004) & samburica
Poze

monica-elizabet spune:
buna dimineatza fetelorsi o zi buna
noi ne-am trezit f tarziu si alex se misca precum melcushorul...cred ca ajungem ultimii la gradi
monica
http://community.webshots.com/album/526201867odZHaD
http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos

Bobita spune:
CICI felicitari, sarcina usoara si un bb sanatos.
Asteptam vesti de la mamicile gravidutze.
Diana de ce spui ca esti baba? Sa nu fie cu suparare, dar eu si acu la 38 ani daca as avea posibilitati materiale asa mai face 1 bb.
Fulgu, onitzo ce baieti frumosi mei, de ce i-ati promis?
Elena frumoasa distractie la sanius.
Roserb, da stiu ca Mihnea e mincacios.
Amina maninca cam 3-4 mese din care una la ora 21:00 si se compune din 250 lapte milumil 3, fara alte adaosuri. Dimineata 1 sandwich cu sunca sau cascaval, ori iaurt/lapte cu biscuiti/orez cu lapte. Pranz un singur fel ciorb/supa/piure/pilaf. Daca ii dau 2 feluri incepe sa scuipe. La ora 17-18 cite o banana din aceea micutza. Si sa nu uit bea peste zi 250 ml suc facut dintr-o grefa, portocala, mandarina indulcit cu 1 lingurita de miere. In we ne place tare mult macroul la gratar cu mujdei.
Si noi dormim de la ora 22:00 pina pe la 4-5 a.m. cind daca nu e mai linga ea, incepe si plinge.
http://community.webshots.com/user/valentina611969