Copilasi nov-dec 04 (102)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Buna dimineata si de la noi!

Am dormit bine, din nou , pe la 12.30 a marait putin, da' cred ca visa...nu stiu, e posibil...a adormit la loc. Doarme si acum, sper sa-i tina naravul.
Ieri, am facut piftelute, din carne de porc, of course, ptr noi. Copilu' pe ele, i-am dat una in mana, si nu zic ca nu i-a placut, musca din ea...noroc ca e f darnic si-i dadea si lui ta'su...nu vreau sa-i dau carne de porc si mai ales prajit...ficatelu' lui nu stie de gluma.
Ele...ce frumos a fost, pe unde v-ati calatorit? Si Vladut e fan gratare, de piept de pui, inca de pe la 11 luni. Eu ii fac cam o data pe saptamana si papa cu painica.

Eveline , azi incercam omletica cu cascaval si iaca-ta reteta de la Jasmine

quote:
Aime,mai poti incerca sa-i dai ou sub forma de sufleu.Conopida sau broccoli fierte un pic in apa cu putina sare si pe urma puse intr-un vas la cuptor cu urmatorul "liant":branza de vaci+ou+iaurt sau smantana.Iese ceva bun si Radu papa tot.Poate ii place si lui Vladut.

aime si Vladimir, 1an+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

fetele multumim de aprecieri. Monica, Fulgu, Bobita, Aime
Aime am fost la Slanic Moldova si am sunat dinainte ca vroiam neaparat zapada. La Galati nu este deloc. Special am cumparat si saniuta si "lighean", cel din urma a fost ideea sotului si intr-adevar a fost de senzatie, ca copilul nu poate sta singur pe sanie dar in lighean da. Acuma cand vede ligheanul tipa si se aseaza singura in el.
Noi vrem sa repetam figura ca tare ne-a prins bine si Denisei la fel.

Elena si bb Denisa (26 oct 2004)
Deny..si altii

Mergi la inceput

ELE, Wow...la Slanic, asa zapada...ati fost in w-e asta? Doamne ce as mai vrea si eu...ptr Vladut....
Unde ati stat? Detalii....plizzzzz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

quote:
Originally posted by aime

ELE, Wow...la Slanic, asa zapada...ati fost in w-e asta? Doamne ce as mai vrea si eu...ptr Vladut....
Unde ati stat? Detalii....plizzzzz

Da, in we asta , numai ca a fost un we prelungit ca tati a avut liber de vineri pana ieri. Si am vrut pt Denisa, sa se plimbe si ea cu toate dracoveniile , sa vada si zapada, ca pe aici nu a avut ocazia. Plus ca aerul e super si noi am baut si ape sulfuroase .Si sa nu crezi ca nu m-am speriat sa nu raceasca...ca deh, n-am lasat paranoia la galati, dar nu a racit deloc chiar daca noi eram toti cam atinsi de raceala la un moment dat. Noua ni se tragea de la urcatul pe munte
Despre cazare eu as scrie pe aici dar mi-e sa nu plictisim lumea. Nu mai bine vb pe mess??? Adresa mea e adelina_e2001@yahoo.com si sunt toata ziua online.

Elena si bb Denisa (26 oct 2004)
Deny..si altii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

quote:
Originally posted by diana2004
Otilia ,pot sa zic ce vreau ,pina te intorci tu din Norvegia n-ai cum sa ma !

diana2004

Hm, ma provoci, am "indraznit" sa intru de la servici pe forum doar pentru ca ma manaca limba. Sa stii ca bataita virtuala cea mai buna este cea de pe forum ! Hai te rog fii optimista, poate te va inveseli Andreea cand va veti intalni!
Fulgule, ce-mi place de voi ca sunteti plimbareti. Lucrez in Stavanger, imi plac oamenii si tara, si aerul, si strazile bine asfaltate si curate ..., dar nu-mi place limba, sunt multumita ca la servici se vorbeste engleza!
Miki, ce bine ca mai intri. Si eu ma simt foarte bine ca am inceput serviciul, ma simt utila si simt ca o fac pentru mine si familia mea.
Miki& Bits, spor la , poate faceti fetite frumoase ca voi!
Onitza, lui Paulica cel smecher!
Salutari tuturor, am fetita mare, azi are 13 luni!

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dutzi spune:

Ele, Daniela, ce copii frumosi si ce nameti...super decor.

Onitza, pupici lui Paul mazgalici, ca-i minunat oricum.

Miki, ne e dor sa va vedem, cand mai veniti cu pozici?

O zi reusita,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

quote:
Originally posted by Dutzi

Ele, Daniela, ce copii frumosi si ce nameti...super decor.

DUTZI... da... decorul e super, dar sa nu stai prea mult acolo, sau sa nu locuiesti... ca e maaaaare plictiseala (acolo m-am nascut si am crescut )

ELE... intr-adevar , frumoase poze... se vede ca v-ati distrat!...

Multumim de raspuns fetelor... poze insa nu am avut timp sa pun... pozte azi????????... Pana acum am avut kinetoterapie... si kinetoterapeuta mi l-a laudat ca a progresat f bine... desi mie mi se pare ca preogreseaza cam greu am incercat sa fac in casa cate ceva... ca perca a trecut uraganul... am reusit cat de cat ... da mai am mult... as ami avea si de calcat, dar azi e vruce neagra, si nu prea imi vine... Voi calcati daca e cruce neagra????

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
ianuarie 2006
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Punem si noi ceva poze noi....Sarbatorile lui Vladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Aime multumim pt reteta.
Cel mic al tau e o bomboana.....mai ales poza aia cand e pe bicicleta si cu casca in cap, m-a dat gata.

Ana si Bianca-iubita
pozele iubitei, 1 an, craciun 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaluidavid spune:

Oare ne mai tineti minte?
Noi suntem bine,ne-am revenit dupa o gripa puternica ce ne-a lovit pe toti,David rau de tot cu febra aproape 40.
Adevarul e ca nici nu prea am ce sa scriu,de mancat ca intotdeauna manaca orice,oricat.
Cu somnul iarasi nu avem probleme,doarme noaptea cap-coada,in camera lui,adoarme singur,ne tinem de manutze si in maxim 5 minute e in lumea viselor!
Eu am avut probleme cu greturile,am slabit destul de mult insa acum incep sa imi revin.Era cazul,ca nu mai suportam.Cu David nu am avut o secunda greturi,daramite sa
David cred ca simte puiutzul din burtica,ma mangaie mereu pe burtica sau se pune cu caputzul pe ea(burtica)
Cecilia felicitari si sarcina usoara!
Avem o gramada de poze noi,pentru cine e interesat!
Multa sanatate voua si copilasilor!

Stefania 12+ si David(24 dec 2004)

www.babiesonline.com/babies/b/bebenr2/" target="_blank">bebe din burtica

Poze de la Disneyland!

Mergi la inceput