Copilasi nov-dec 04 (102)
Raspunsuri - Pagina 14

FELIS spune:
FLORY... sarcina usoara in continuare, fara probleme si multa sanatate...
Mihai nu a dormit nici azi noapte, dar vad ca deschidem clubul copilasilor care nu dorm... S-a trezit cam la 10 min in prima ora de somn, apoi cam din ora in ora... Pe la 4 chiar a trebuit sa fac ture bune cu el prin casa ca sa adoarma...
Cookie, Monica... multumim
Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
ianuarie 2006
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Jasmine spune:
Eliza,sigur ca nu ma incalzeste cu nimic sa citesc ca si voi aveti astfel de probleme.Doar stiu ce rau e !
Bobita,a venit dr saptamana trecuta la vaccin si i-am povestit de chestia asta cu somnul.Mi-a zis sa-i dau Peritol.Acuma...eu stiu ca Peritolu' asta parca e pt alergii,eruptii pe piele.Sau are si un efect sedativ?In orice caz nu vreau nici sa-i dau cine stie ce care ar putea sa creeze dependenta.Da' o sa incerc si Peritolu'.
Jasmine si Radu (26.10.2004)

daniela_sb spune:
quote:
Originally posted by fulguletz
daniela_sb, nici David nu se omoara cu carnea, dar vad ca devoreaza sub forma de perisoare(eu i-am facut din piept de curcan)...poti incerca..sau poate chiftelutze, da alea cred ca sunt cam grase, ca sunt prajite(da cateva acolo, n-or fi foc..sau o fi?)
Mersi, Fulgule, eu uitasem complet de perisoare. Si doar a mancat o data si i-au placut. Am mai aflat si de o reteta de chiftelute pt. cei mici la cuptor: se amesteca carenea tocata cu legume (inclusiv cartof), ou si daca mai vrei si altceva ce pui la chiftelute in mod obisnuit, se modeleaza un pic mai plate si se dau la cuptor punand in tava putin putin ulei sau unt si apa mai multicica. Ies foarte bune.
mamica lui www.onednd.go.ro/_/Danut/" target="_blank">Danutz din 8 nov 2004
Home is where your head is.

FELIS spune:
Fetele, vreau si eu pe PM niste retete pt papa copii, dar care sa nu contina: branza, orez, banana (chestii care constipa)...
Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
ianuarie 2006
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Ele spune:
Neata!
Jasmine noi am patit la fel de la 6 luni pana am intarcat-o. Nici acuma nu stiu motivul. Si eu eram la fel ca tine, ma dureau toate cele si nu mai aveam chef de nimik. Asa ca am facut lucrurile in ordinea asta: m-am dus la mama o saptamana ca sa mai pot odihni si am luat bona ca sa pot trebalui prin casa. Dar obiceiuri proaste au ramas, de atunci doarme cu noi in pat ca eu nu mai eram in stare sa ma dau de 10 ori jos din pat sa o iau din patut si dupa inca de zece ori sa o pun la loc.
de cand am intarcat-o se trezeste doar o data pe noapte pt laptic.
Elena si bb Denisa (26 oct 2004)
Deny..si altii

miria_cristina spune:
Buna!
Intram si noi cu rusinica! Pai, voi scrieti nu gluma!
Asa ca ma numar printre codase.
Am rezolvat, in sfarsit, cu dosarul buclucas! Of, cata tevatura si ce haos si dezinformare la mine la servici!!
Mi-am facut atatea griji, de cateva zile dupa, am avut criza de gastrita, asa ca sa fie stare mea completa!
CICI - cum ai nascut? Prin cezariana sau normal?
Felicitari si multa putere! Da' stiu ca sunteti nerabdatoare, fetelor! Mai, cine vine la rand? Ca desi, ma vaiet, sunt influentzabila!
Am reusit sa vad cateva din poze. Nu mai am comentarii! Ce mai! Cum cresc copiii astia, Doamne!
Ma uit la mine! Ma bucur si astept cu nerabdare sa faca a mea progrese! Si imi doresc ba sa mearga, ba sa vorbeasca, ba sa manance singura. Dupa care, am un moment de teama, cand realizez ca eu o sa imbatranesc, iara ea n-o sa mai fie asa dulce ca acuma! Si brusc, vreau sa nu se grabesca fata mea sa ... fie mare!
Am citit despre meniurile voastre. Bei! Nu-i cinstit! Pai, voi sunteti niste mancaciosi! Noi nu ne plangem, dar mai mult de 2-3 mese, asaaaa ... finute, nu servim!
Sper sa mai intru, dar pana atunci va pe toate!
Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

aime spune:
'neata!
mey, da vad ca se largeste aria de somnambuli...si Vladut asta noapte, s-a trezit pe la 1.15 si statea asa huhurez...l-am luat in pat cu noi si-a adormit...spre deosebire de alte dati sau de ai vostri el a dormit, ca m-a mai trezit la 4 si apoi ptr lapte la 6.30.Sigur o fi fost ceva...
Jasmine...e cumplit ptr tine, dupa o noapte nedormita asa simt si eu, nisip in oki si o sfarsealaaaaa. Da' macar in w-e lasa-l sa doarma cu tati, sa te odihnesti si tu.Si tot in w-e o dupa amiaza de odihna ptr tine....incearca,trebuie sa te odihnesti. Sa auzim de somnic bun la Radu
.
Flory la bb 2 si sa fie sanatos si la termen.
aime si Vladimir, 1an+

Bobita spune:
quote:
Originally posted by Jasmine
Eliza,sigur ca nu ma incalzeste cu nimic sa citesc ca si voi aveti astfel de probleme.Doar stiu ce rau e !
Bobita,a venit dr saptamana trecuta la vaccin si i-am povestit de chestia asta cu somnul.Mi-a zis sa-i dau Peritol.Acuma...eu stiu ca Peritolu' asta parca e pt alergii,eruptii pe piele.Sau are si un efect sedativ?In orice caz nu vreau nici sa-i dau cine stie ce care ar putea sa creeze dependenta.Da' o sa incerc si Peritolu'.
Jasmine siRadu (26.10.2004)
Jasmine da are efect sedativ, eu i-am dat si Mariutzei. Si tocmai la alergi se prescriu medicamente antihistminice dar si usor sedative. Numai ca ai grija, Maria de la Peritol devenea mai agitata in loc sa o linisteasca.

eveline spune:
Sa dau si eu raportul ca sa fie treaba completa: Bianca s-a trezit si ea azi noapte in urlete pe la 1.30 si nu s-a calmat decat la geam, in bucatarie....o fi fost ceva cu siguranta...Acum imi era frica s-o iau de la geam ca vroia sa stea acolo si iar plangea daca o luam....intr-un tarziu am reusit dar am mai stat vreo juma de ora la televizor....una peste alta a adormit si ea pe la 3.
Jasmine se pare ca sufleul tau de conopida are mare succes....l-a mancat Bianca aproape pe tot (ce-i drept ca eu am facut un pic cam mult si cum sunt o mare amatoare de cascaval i-am pus si un pic de cascaval ras) si asta dupa ce am mancat cam 300 ml de bors de sfecla, cu multa sfecla in el, cu o felie de paine si cu o lingurita de smantana...acum sper sa faca nani, poate o fi obosita de azi noapte.
Va pup pe toate!
Ana si Bianca-iubita
pozele iubitei, 1 an, craciun 2005

andreap spune:
'Neata!
mai..scrieti prea mult si eu prea putin timp
Felis,sa va fie de bine!Frumoasa fina aveti..si poate urmeaza si la voi
jasmine...parca ma vad pe mine acum cateva luni..uneori ma duceam abia la 16.30 la WC cand venea sotul meu de la servici..de mancat..ce sa mai zic.De cand merge singurica,nu mai am probleme,isi face de lucru prin casa si eu am ceva clipe libere.In schimb noaptea a dormit dintotdeauna...Ce sa-ti zic?Multa putere!
POZE
MARIUCA 1 ANISOR!
Andreea si Mariuca(7.11.2004)