Copilasi nov-dec 04 (102)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

quote:
Originally posted by Jasmine

Sunt zile in care dimineata se intampla ceva ciudat:urla in somn,cu ochii inchisi.Nici vorba sa se potoleasca si nu reusesc sa-l trezesc.Urla rau,rau de tot,cam ca pe vremea cand avea colici.

Jasmine si Radu (26.10.2004)

Am avut si noi parte de asa ceva numai ca era 2-3 noaptea. M-am speriat de nu se poate, nu stiam de ce nu o pot trezi....sotul s-a oferit sa-i traga o palmuta poate deschide ochii si reusesc s-o calmez....da i-am zis ca-i arat eu lui palmuta de nu se vede...da eram disperati....si atunci ne-a venit ideea s-o dam cu putin de apa rece pe fata....si asa a deschis ochii, de fapt cred ca s-a trezit si am reusit s-o calmez, cu greu, dar macar treaza...
Eu alta metoda n-am gasit, din pacate....cred ca pana la urma era un cosmar.

Ana si Bianca-iubita
pozele iubitei, 1 an, craciun 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

quote:
Originally posted by Otiliav

Felis, sa-ti traiasca finuta, este un ingeras de fetita. Cred ca este o mare bucurie sufleteasca sa fii nasica, radiai in poze!

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)

Asta asa e... si s-o fi vazut ca toata slujba a zambit, chiar si cand dormea... Tare dulcica e ... frumoasa foc...

Onitza... multumim de complimente...

AIME... multumesc... voua v-am spus de intentia mea cu bb 2 dar... sotul nu stie inca...

TRY... bine ai revenit

Ad_riana...

JASMINE... pe finutza mea o cheama MARIA-CATALINA tare mult imi place numele, dar parintii ei l-au ales...
CAt despre trezitul noaptea si noi avem asemenea probleme... Aproape toata luna decembrie mi s-a trezit de la dinti... A mai dormit vreo 3 nopti pline ca i-am dat seara nurofen, dar de cand a facut vaccinul de 1 an, iar nu imi doarme, si de la vaccin pana ieri (7 zile) a facut kk verde... Asa ca in afara de alergatura si treaba care o am in timpul zilei ma trezesc si noaptea f des... Sper sa ii treaca... Bafta si somnici usor, ca tare rau e sa nu dormi...

Si eu am incercat sa vad niste poze dar nu a mers...

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
ianuarie 2006
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

wow, fetelor ce mult ati scris...ma bucur ca ama vut ce citi si mai ales in linistetoaa lumea doarme...numai eu nu pooot sa doooorm......desi sunt franta de oboseala, am fost din nou la aptinoar cu alex dar asta dupa programul meu obisnuit...si totusi nu am somn...si maine trebuie sa fiu fresh
am vazut poze cu copiashi super draguti si frumushei(cu vladutz si finutza lui felis...cu mamicutza gravidutza...dar imi pare rau ca pozele dianei nu mi se deschid...poate maine
va pup si noapte buna si linsitita...mai ales jasmine

monica
http://community.webshots.com/album/526201867odZHaD
http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza5 spune:

Jasmine, nu stiu cat te incalzeste, dar si eu sunt in aceeasi situatie. Iar eu mai si plec la serviciu in fiecare dimineata la 7. Se trezeste foarte des, cam de 5-6 ori pe noapte si plange. Din fericire eu mai am tzitzi si il mai linistesc asa.. Ma termina insa si pe mine fizic toate trezirile astea. Ca sa nu-ti mai zic ca azi-noapte, parca a fost luna plina.. S-a trezit pe la ora 3 urland si pana pe la 6 nu a mai fost chip sa-l linistesc. S-a invartit in pat si s-a rasucit de m-a innebunit. Se mai aseza intr-o pozitie, credeam ca o sa adoarma, iar incepea sa planga, iar se rasucea, iar mai ramanea in vreo pozitie, iar incepea sa planga, iar se invartea.. In consecinta azi sunt chiauna . Nu cred ca a existat vreo noapte de cand s-a nascut in care sa-mi doarma de seara pana dimineata.

Eliza si Alex (15 nov. 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Felis, ce nanuta frumoasa ... si bebelusa asijderea...sa va traiasca!

Aime... la dragutu de Vladutu, ca tare imi mai e drag de el...

Onitza, ce frumusel e indianu Paulica...se pregateste de razboi cu bunica?

OOoof, vad ca bate un vant de bebelusi...mi se face un doooooor!
Eu doar multumesc lui Dumnezeu pentru minunea mea, ca alta...nu cred sa mai fie posibila!

Hai va pup, ca s-a trezit bulina mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florypop spune:

Neatza fetele!

Vreau doar sa va spun ca ieri mi-am vazut ingerasul la eco. Mi s-a confirmat ca este baietel deci Andrei va avea cu cine sa se bata...:))

Andrei e la bunici de luni.., nu stiu cat mai rezist fara el, dar trebuie pentru asta mic din burtik. Au fost si mai sunt ceva problemute dar nu foarte grave pentru moment.

Pupici tuturor,

Flory 17+ si Andrei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060624/dt/8/k/911c/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana2004 spune:

Jasmine ,e jale ,Andreiucu' face faze din astea cu dormitul numai cind mergem la parintii mei si toata lumea se joaca cu el pina oboseste de nu mai poate sa adoarma si se pune pe urlat.In cazuri din astea extreme i-am dat Peritol (cred ca au fost in total 5 nopti in care i-am dat ).Acum nu zic sa-i dai in fiecare noapte ,dar o data la 1/2 de an poate dormi si tu o noapte .
Cind fac treaba are de ales :ori sta in tarc si-i dau ceva foarte interesant pt el (de ex. cutia cu sosetutele lui ),ori il iau cu mine in bucatarie si-l pun in scaunul de masa si se joaca acolo cu linguri,pilnia ,telul ,etc. Asa fur cite o jumatate de ora .Cind maninc la fel ,el e mincat si sta in scaunul de masa si-i dau un colt de piine pe care il roade .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bobita spune:

Fetele parca e un facut, nici Amina aseara nu a dormit, pina la 1 noaptea adormea 2-3 minute apoi se punea pe plins. Reuseam sa o potolesc cu muzica, cutiutele muzicale sa traiasca. Apoi cind a adormit tot s-a trezit la 3 si 5.
Eu am incercat sa-i dau lapte, ceai, apa, mancare(supa, biscuiti) si nimic.
Nu stiu acu daca s-o fi trezit, iar eu sunt zombi la servici azi.

Saptamina trecuta aveam 9,5 kg si cred ca vreo 78 cm.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana2004 spune:

Flory ,l-ai vazut pe bb-lus,ce frumos .Sa fiti sanatosi amindoi .
Fetelor, eu vad pozele .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bobita spune:

Flory, felicitari pt. putza 2, sa fie sanatos iar voi sa aveti numai bucurii.

Try, bine ai revenit, Alex

Jasmine dar la dr ai fost cu el?

http://community.webshots.com/user/valentina611969

Mergi la inceput