Copilasi nov-dec 04 (102)
Raspunsuri - Pagina 15

daniela_sb spune:
quote:
Originally posted by Dutzi
Ele, Daniela, ce copii frumosi si ce nameti...super decor.
Multumim. E drept ca am cam alergat noi dupa zapada iarna asta (pozela din album sunt de la Paltinis), dar se pare ca acum s-a hotarat sa vina si ea la noi. Ninge atat de frumos...
mamica lui www.onednd.go.ro/_/Danut/" target="_blank">Danutz din 8 nov 2004
Home is where your head is.

roserb spune:
Ce harnicute ati fost la scris!
Aime, l-am vazut pe Vladut, e un scump, m-a dat gata, are niste ochisori de-ti vine sa-l mananci!
Felis, sa va traiasca finuta si sa va bucurati de ea.
Flory, iti tin pumnii sa fie totul bine in continuare, nu-ti face probleme ca l-ai lasat pe Andrei la bunici, important pentru moment e sa-ti rezolvi tu problemele cu sarcina.
Daniela, Ele, nu ma mai joc, ce de zapada ati avut in vacanta, nu ca noi. Se vede ca piticii au fost super-incantati.
Cred ca trebuie sa fie groaznica foiala asta a copiilor peste noapte. Eu ii multumesc lui Dumnezeu ca am avut noroc cu ei, la cat de nevricoasa sunt eu, nu cred ca rezistam in ritmul asta.
Si, ca sa ne alaturam gastii, raportam ca Mihnea, desi nu s-a foit noaptea, de doua zile se scoala la 6 jumate-7 de ...FOAME, pentru ca, fiind un pic deranjat la stomac, in ultimele zile i-am dat lapte HN, fara cereale, si nu-i ajunge capcaunului. De azi incep sa-i dau lapte normal, sper sa-si repare si somnul , ca altfel nu ma mai joc. Si , ca sa fie in pas cu sora-sa care a tusit vreo 3 saptamani, vad ca a inceput si el, minunat, ce sa zic, chiar ma miram ca sezonul asta s-a tinut tare! Deci, o luam de la capat, ca nu cumva sa ne iesim din mana.
Roxana&Co
POZE CU PITICII

mariussimiuc spune:
Buna fetelor!
Cu ceva timp in urma ma bucuram,intr-un fel,ca Robert a inceput sa refuze sanul,gandindu-ma ca am scapat de calvarul intarcarii.Dar se pare ca tare m-am inselat!De vreo 2 zile sta numai calare pe mine,de parca ar vrea sa-si ia revansa pt zilele pe care le-a pierdut.Aproape ca nici nu mai vrea sa manance mancare.Toate ca toate dar aseara imi venea sa ma urc pe pereti.A dormit linistit pana pe la 2 si dupa aia a inceput cu treziri din juma in juma de ora,cu maraieli si framantari si bineinteles ca ma cauta disperat de tzitzi.Pana dimineata aproape ca m-au lasat nervii si ma dureau si sanii ingrozitor.M-a mai ros el pana acum precum un soricel,dar parca n-a fost niciodata ca aseara.Prin urmare,ma gandesc foarte serios la intarcare,numai ca mi se rupe sufletul parca!Astazi am evitat cat am putut sa ma prinda la inghesuiala ,atunci cand m-a prins mi-am dat cu niste Clorocalcin si s-a strambat...Am incercat sa-l fentez si la somnul de pranz numai ca a facut urat de tot si am cedat.Deci,ma gandesc ca o sa fie greu,daca nu foarte greu sa-l intarc.Ideea de al trimite de acasa parca nu prea-mi surade...o pastrez ca o ultima speranta,cred eu salvatoare.
Pe de alta parte nu stiu cum am sa rezolv problema laptelui,ca el nu prea stie sa bea din cana sau pahar.Nu vrea si pace.
Cum am sa rezolv oare aceasta problema?
Miha si
Robert (18 nov 2004)
Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun
Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

Viovio spune:
quote:
Originally posted by eveline
Jasmine se pare ca sufleul tau de conopida are mare succes....l-a mancat Bianca aproape pe tot (ce-i drept ca eu am facut un pic cam mult si cum sunt o mare amatoare de cascaval i-am pus si un pic de cascaval ras) si asta dupa ce am mancat cam 300 ml de bors de sfecla, cu multa sfecla in el, cu o felie de paine si cu o lingurita de smantana...acum sper sa faca nani, poate o fi obosita de azi noapte.
Va pup pe toate!
Ana si Bianca-iubita
pozele iubitei, 1 an, craciun 2005
Nu ma mai joc!
Atit maninca la o masa ?

Pai Bya nu maninca atit nici intr-o zi intreaga...
Vreau si eu copil mincacios...

Eveline,am incercat si noi budincuta cu mere...A avut un succes teribil...la mine.

Pupacim pe toata lumea si ... revenim...
Violeta, mami de printesa

POZE CU BIANCA
Printesa sufletului meu
"Nu sunt ceea ce par a fi,nu sunt nimic din ce-as fi vrut sa fiu....dar daca m-am nascut fara sa stiu,devreme sau poate prea tirziu,m-am resemnat....ca orice om,si-am ramas ceea ce sunt."

eveline spune:
Viovio, da, cam asa papa...felul I atat e portia in fiecare zi, felul II difera papita.
Imi pare rau ca nu i-a placut budincuta...bine insa ca a avut cine s-o pape pana la urma...
Ana si Bianca-iubita
pozele iubitei, 1 an, craciun 2005

danette spune:
Jasmine, imi pare rau...nasol cu nesomnul lui Radu...imi amintesc de primele 2 luni de viata ale lui Risi si ma infior, fiindca simteam ca m-i se facea rau de atatea ore de somn lipsa... nu pot sa-mi imaginez cum e sa treaca un an si...
Risi a avut in urma cu cateva luni o perioada (cca. 3 zile) de agitatie max., nimic nu era bine, nu putea sa adoarma... si dr. mi-a spus ca pot sa-i dau 1/2 lum. de Fenobarbital diluat in lapte. Asa am facut si a adormit.
Sigur ca nu-i bine sa faci chestia asta constant, dar ce sa zic. Pe Iris a potolit-o.
Jasmine, tu fumezi, sau ai fumat in timpul sarcinii?
Se pare ca tutunul ii agita.
Nici eu nu pot sa fac in casa nimic de ea in timpul zilei, este mai tot timpul printre picioarele mele, trage toate sertarele de la bucatarie, deja si-a prins degetele de cateva ori, imi taraie toate prosoapele pe jos, ajunge cu manutele in tot felul de locuri si mi-a spart pahare si cani, daca a-ti vedea cum arata acasa... toate usile de la dulapuri sunt prinse si lipite!
Pamantul de la flori este delicios!
Mai nou, spre oroarea mea, are o obsesie: sa traga cablurile din prize !
Evident ca prima data m-am speriat, si vazandu-mi reactia, a devenit si mai interesant ..nu prea stiu cum sa procedez.
Mancare nu mai fac, asa ca sotzul meu mananca la o cantina de langa birou... si eu doar pt. ea gatesc! si asta in timp ce ea doarme, cu grija mare sa nu fac zgomot.. fiindca doar cand doarme ma mai relaxez si eu.
Cand nu mai pot, si nervii imi sunt intiinsi la max. o duc la mama cateva ore.
Una din pasiunile ei este peria de spalat toaleta!!! o vaneaza efectiv! Deocamdata nu ajunge sa deschida usa de la baie ... dar cand o sa poata....
Isprava noua de azi: si-a turnat ceaiul din sticlutza pe jos (gresie) si a inceput sa linga de-acolo cu maaare satisfactie...
Dana & Iris
pozele noastre
Craciun 2005!

Dutzi spune:
Azi am fost la vaccin si, bineinteles, i-am pus si intrebarea care ma tot framanta de ceva vreme: ce lapte sa-i dau? Ne-a asigurat ca poate bea lapte de vaca, pasteurizat, 3,5%. Eu am f mare incredere in parerea lui, asa ca o sa-i urmez sfatul.
Am scris si aici, in ideea ca poate mai sunt mamici ca mine, care au indoieli in privinta tipului de laptic si ma gandesc ca mai multe pareri nu strica.
Miha, si eu ma intrebam cum o sa-i dau lapticul(l-am intarcat pe Iustin acum o luna). Am inceput cu lingurita, din canita, apoi am incercat si direct din canita(iti imaginezi insa ce e pe noi ), si-n tot acest timp am insistat si cu biberonul(pe care nu stia deloc sa-l foloseasca); si uite-asa, acum bem lapticul in toate cele trei moduri mai sus amintite, deodata, da important e ca-l bem...deci nu cred ca-i cazul sa-ti faci probleme, omuletii astia se adapteaza imediat cerintelor
.
Va pupam,

daniela_sb spune:
Am reusit sa vad si eu cateva poze de copii frumosi: Vladut (aime), Denisa (ele), David (mamaluidavid). Se pare ca s-au cam distrat piticii de sarbatori, au facut si excursii, a primit si o gramada de cadouri... Sa le fie de bine, dar parca au trecut cam repede toate...
Jasmine m-am gandit tocmai eu sa-ti dau ceva sfaturi ca parca Danutz ar dormi cu mult mai bine... Dar eu am reusit sa schimb cate ceva pe ici pe colo. De exemplu mananc aproape de fiecare data cand mananca si el. Pe langa faptul ca nu ma mai apuca dureri de cap seara, mananca si copilu' mai bine avand exemplul in fata. Apoi fiind mai "in puteri" peste noapte am reusit sa-l conving sa nu se mai trezeasca o data (trezirea de la 12). Si sa stii ca e foarte foarte important sa nu fii in primul rand tu obosita si nemancata pentru ca starea se transmite si la copil. Sper sa-ti fie de folos la ceva... De altfel imi inchipui si eu cum e sa tot incerci cate ceva ca poate poate...
Sa auzim de bine.
mamica lui www.onednd.go.ro/_/Danut/" target="_blank">Danutz din 8 nov 2004
Home is where your head is.

Mona_B spune:
Buna fetelor, de noi va mai amintiti?
Rar mai reusesc sa stau mai mult de o ora pe forum si-atunci citesc in graba.
Spuneti-mi cum sunt copilasii vostri, tot asa lipiciosi ca Vlad al meu? Nu pot sa-l las singur mai mult de cinci minute ca se pune pe urlat si ma striga si vine glont la mine, oriunde as fi. Problema e ca sunt singura in cursul zilei cu el, tati sta cu el doar seara, si s-a obisnuit intr-atat cu prezenta mea ca nu mai scap de el nici la toaleta, vine dupa mine si plange la usa baii.
A doua problema e ca nici noi n-am inceput intarcatul. Ma doare capul cand ma gandesc la asta, el se trezeste noaptea de cel putin trei ori si nu adoarme decat la san.M-am hotarat sa mai aman intarcatul, ii urmaresc comportamentul, poate poate o renunta de bunavoie la san, dar pana in vara asta as vrea sa reusesc sa-l intarc.
Toate cele bune va dorim,
Mona si Vlad-Andrei, 05.12.2004

mami nov-dec 04 spune:
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66988" target="_blank">cap 103
Buna dimineata!!!! Si la mamici si la copilasi.
Se pare ca sunt mai multi copii care nu dorm decat cei care dorm.