Copilasi nov-dec 04 (102)
Raspunsuri - Pagina 12

Ele spune:
Onitza scuze iubita, il vazusem si pe "hornarul" vostru dar am uitat sa zic..deh, batranetea asta... Sa stii ca are dreptate Fulgu ca e Alba ca zapada. Are un ten asa de alb...si l-a innegrit cu o priceperee...
Mai fetelor eu sper sa nu plictisesc am mai pus cateva pozite de clatit ochii cu peisaje de la munte.
Si acuma ca am vorbit de peisaje mie imi place Asta cel mai mult chiar daca nu se vad personajele.
Elena si bb Denisa (26 oct 2004)
Deny..si altii

diana2004 spune:
Vreau sa pun poze noi !
poze
Se pare ca am reusit ,dar nu in totalitate .Cele mai noi poze sint in albumul 4 .
Aime ,Vladut mai e interesat de bicicleta ,as vrea sa-i cumpar si eu lui Andrei dar mi-e teama ca nu o sa-l pasioneze prea mult.
Ele,mi-a placut mult Denisa in lighean ,pardon ,twister .

danette spune:
quote:
Originally posted by aime
Danette iubita, da stiu ca e inalta Risi a ta (bravo)...si eu i-am luat 22 la ghete lui Vladut, da un piculet is maricei.
poza noastra preferata
aime siVladimir, 1an+
Aime, Risi s-a nascut mare si cred ca crescut constant, dar cel mai probabil este genetic asa, seamana cu taica-sau (1,88 cm) si cu fam. lui... care sunt inalti.
Soacra mea are 1,80 si 41 la picior

Eu sunt o piticanie, de 1,64 ... si 36 la picior.
Da' cum zice Eveline, manechin sa se faca

Eveline, interesanta reteta de budinca de mere, eu chiar vreau s-o incerc.
Ieri am facut pentru Risi un sufle de conopida, si tare a avut succes.
Dana & Iris
pozele noastre
Craciun 2005!

aime spune:
Danette, pai manechin sa se faca atunci
Diana, in primul rand....nu se vad pozele si in al doilea rand, Vladut inca mai e interesat de "motorul" lui, de casca, chiar daca nu le baga de seama zilnic...ii place sa le descopere, oricum nu ajunge la pedale...
aime si Vladimir, 1an+

ad_rianna spune:
quote:
Originally posted by Cecilia C
Si acum, sa va dau vestea ce-a mare: SUNT INSARCINATAAAAAA, URAAAAo sa nasc prin septembrie, sunt super bucuroasa, ieri mi-am facut testul si a iesit pozitiv si joi merg la doctorita de familie sa-mi confirme...asa ca lista mai e deschisa pt anul 2006...asteptam noi mamici de 2006
Pupici la copilasi si mamici si aveti grija de voi
Cici si Alexia ( 22.12.2004)
Poze
ma bucur din suflet pentru tine si-ti doresc sa ai o sarcina frumoasa frumoasa si sa-i aduci alexutzei o "fratioara"

...asta da veste buna, ce pacat ca nu am citit de dimineata ca sa-mi fie ziua mai senina

adriana & bianca si tudor (03.11.2004)

eveline spune:
Danette nici la tine nu se vad pozele...
Ana si Bianca-iubita
pozele iubitei, 1 an, craciun 2005

eveline spune:
Stati ca m-am prins...e picat de fapt webshots-ul....e in constructie site-ul, se upgradeaza parca....de aceea la fetele care au poze pe webshots ele nu se vad!
Ana si Bianca-iubita
pozele iubitei, 1 an, craciun 2005

ad_rianna spune:
viovio nu am pus poza din lipsa de timp. abia seara inainte de culcare intru si citesc putin. azi din cauza vestii lui cici
nu m-am putut abtine si sa scriu 2 vorbe. urmeaza si poza...cred
fulguletz tu ii dai lui david albus de ou. nu stiu ce sa ma fac cu tudor ca in ultimele saptamani parca tot mai des i-a aparut eczema si nu mai stiu ce sa-i dau sau nu sa pape. luni merg cu el la pediatru, asa de tare nu i-a mai iesit de mult. in pozele de la revelion se vad tare urat.
try mi-era dor de tine. bataita la tine daca te lasi!!!
felis felicitari pentru finutza voastra. e dulcica si se vede ca a fost cumintica in timpul botezului. sa fie intr-un ceas bun
adriana & bianca si tudor (03.11.2004)

Jasmine spune:
Fetele,pozele nu se vad pt ca webshots e pe butuci momentan.
Cecilia,bravo mami!!!Felicitari,stiu ca iti doreai rapid inca un bebe.
Diana2004 si Aime,ce bine va inteleg!Si eu as mai vrea un bebe mic dar la varsta mea(am 38 de ani impliniti-na’ c-am zis-o pana la urma!)…mai bine imi pun pofta-n cui.Si ii multumesc Domnului in fiecare zi pt Radu,asa terorist cum e el.
Ionela,iar ai reusit sa ma binedispui cu povestile despre cucuietele tale.Imi imaginez faza de la masa cand Emily sterpeleste din mancarea Arisei.Cred ca e mare show la tine,nu te plictisesti niciodata.
Mikimi,cum e budinca aia de peste,cum se face,sa incercam si noi.
Fulgule,perisoarele alea sunt fierte in apa?Si cu ce i le dai?Cu piure?
Daniela,ma bucur ca a avut succes reteta cu conopida.Merge la fel de bine cu broccoli sau dovlecei.O sa incerc si eu budinca de mere cu gris de la Eveline.
La noi fontanela s-a inchis demult,de pe la 10-11 luni.Nu l-am mai masurat/cantarit asa ca habar n-am cat are.Oricum e dolofan,asta se vede cu ochiul liber
Ele,super pozele voastre de la munte!
Felis,te-ai gandit bine.Ia apuca-te tu frumusel de treaba si fa-i o surioara lui Mihai.Lasa-le incolo de planuri si socoteli ca pana la urma nu ies lucrurile cum le planuim noi ci cum vrea Dumnezeu.In alta ordine de idei,nu ne-ai spus cum o cheama pe finutza ta cea frumusica?
Jasmine si Radu (26.10.2004)

Jasmine spune:
Asaaa,care va sa zica a venit momentul sa ma plang aici.In rezumat ar fi cam asta :NU DOARME!!!!!De pe la 7 luni a renuntat la al doilea somn din timpul zilei.A ramas cu o singura repriza de somn,si aia cam scurta,de aproximativ o ora jumate.Incet-incet timpul de somn s-a redus.De cateva luni doarme la pranz o juma de ora.Raaaar de tot 40 de minute.Pe urma gata!Se mai culca (cu greu) seara catre ora 11.Incepand de pe la ora 16-17 e supermarait,iritat,nervos,nu-i convine nimic.Ma scoate din minti cu maraiala asta continua,pe care o intrerupe doar pentru niste lungi reprize de urlete.E clar ca e superobosit,e nedormit si din cauza asta face asa.Dar nu vrea sa doarma.Seara il vad ca-i pica ochii in gura de somn dar nu se lasa.Cu cat e mai obosit cu atat urla mai tare si e mai agitat dar…NU SE CULCA!
Colac peste pupaza,noaptea se trezeste (in cel mai fericit caz) din ora in ora.In general insa e cam asa : se culca in jur de 11 seara,doarme pana pe la ora 1 noaptea,dupa care incepe foiala.Se ridica in fund si urla.Ma ridic,ii sau suzeta,ii dau ceai,il iau in brate,il plimb…in functie de situatie (adica uneori se potoleste doar cu suzeta,alteori dureaza juma de ora pana se culca la loc).Ma asez si eu in pat,adorm instantaneu (mai bine zis cad in somn ca intr-o moarte,eu asa simt) si peste 15-20 minute il aud cum urla.Ma ridic si o iau de la inceput.In jur de ora 4 e “trezirea lunga”,cand nici o metoda nu functioneaza.Plange,urla,se zbate,nu vrea nici in brate,nici in patutul lui,nici in patul nostru.Dureaza pana pe la 5 jumate,uneori chiar 6.In fine adoarme si pe la 7 e in picioare.Sunt zile in care dimineata se intampla ceva ciudat:urla in somn,cu ochii inchisi.Nici vorba sa se potoleasca si nu reusesc sa-l trezesc.Urla rau,rau de tot,cam ca pe vremea cand avea colici.
Despre mine…ce sa spun?Ma doare rau ficatul de atata nesomn.De mai bine de 7 luni n-am mai dormit niciodata o bucata mai lunga de 2 ore.Sunt pur si simplu zombie,nu pot sa ma concentrez la nimic.Permanent ma doare capul.Incepusem sa iau Nurofen dar cand am ajuns la 5 pe zi si durerea nu ceda deloc am renuntat sa le mai iau.Ma ustura ochii de parca as avea tot timpul nisip in ei.
In timpul zilei sunt singura cu el,tati vine de la serviciu pe la 8-9 seara.Radu nu sta singur asa ca tot ce pot sa fac e strictul necesar pt el : ii pregatesc mancarea,ii fac ceai,spal biberoanele.Nici vorba sa gatesc ceva pt noi sau sa sterg un praf.Sau sa mananc,Doamne fereste!Mananc in jur de ora 17-18 cand ma ia ameteala si un rau de la stomac.Cand zic “mananc” ma refer la o bucata de paine cu branza sau cascaval sau mezeluri,in nici un caz ceva cald,gatit.Nu pun masa,nu tai felia de paine.Rup painea si mananc in picioare deasupra chiuvetei din bucatarie ca sa nu fac firimituri ca n-am timp sa le strang.”Masa” nu dureaza niciodata mai mult de 2 minute.Seara tarziu,dupa ce se culca el ma apuc eventual de gatit (totusi sotul meu trebuie sa manance si altceva inafara de mezeluri,cremwursti,cascaval,omleta).Tot seara tarziu,adica noaptea mai bine zis mananc si eu stand la masa.Mi-e foame de mor,mananc bine si pe urma ma mir de ce ma ingras in halul asta desi cam tot timpul sunt lesinata de foame.
Nu mi-am imaginat niciodata ca poate fi asa.Ma crucesc cand citesc aici ca unii copii se culca la 9 seara si se mai trezesc la 7 dimineata.Nici nu pot sa-mi imaginez cum ar fi.Daca s-ar intampla asa macar o data pe luna as fi multumita.
Jasmine si Radu (26.10.2004)