Copilasi nov-dec 04 (102)
Raspunsuri - Pagina 11

diana2004 spune:
Felis,sa stii ca Mihaita a progresat mai bine decit era de asteptat !Gindeste-te ca pina la operatie s-a simtit rau mititelul,apoi stresul operatiei care l-a tinut pe loc ,rezulta ca progresele facute sint f. bune ;asa ca rabdare si .
Fetele care m-au incurajat ,eu ma simt ca la 25 de ani dar cind ma uit in oglinda .Gata ,intru sa vad poze noi de la fetite si baietei .

Viovio spune:
Mai apar si eu din cind in cind,poate nu ne uitati.
Am reusit sa citesc,dar poze...dor pe cea cu paulica am vazut o.Super!
Am ingalbenit de invidie citind meniuri si minunindu-ma de cit de mult si cit de variat maninca copilasii vostrii...
Pai eu ce sa zic...Daca Bya maninca un astfel de meniu in 2-3 zile.
In rest...cam asa:
Dimineata pe la 5.30-6 (ca noi avem program de mers la uzina si nu dormim mai mult),papa un bibe de lapte cu cereale,fix 150ml.
Pe la 9.30-10,cu mii de rugaminti,o lingurita-doua de fructe cu biscuiti,sau iaurtel cu fructe sau mar copt...ceva,nu prea conteaza ce ca oricum ajunge la gunoi.
Pe la 13-14 reusim cu greu sa inghitim cam 150 de supica/piureut/pilafior...nu-i place nimic desi am incercat orice combinatie posibila(mai putin supa japoneza )...si pasat si nepasat,si servit masa in pat si la scaunel si cu si fara televizor/program artistic...Rezultatul e acelasi...Si recunosc cinstit ca uneori sare peste masa de prinz(adica nu maninca,nu ca nu ii dau eu) si nici nu da semne ca ar murii de foame.
Ora 18 vine cu masa preferata.Iaurt,simplu...unul intreg si fara nazuri.
Si pe la 21 cina...150 ml lapte cu cereale.
avind in vedere cele relatate mai sus va dati seama ca sunbtem "pitica" grupului.Avem 71cm si 9kg(sper din suflet sa fi ajuns la 9 kg ca in dec nu avea decit 8.8)
Cit priveste somnul...nici aici nu avem cu ce sa ne laudam.
Peste zi dormim doar 2 ore,in general de la 14-16 iar noaptea adormim pe la 22 si avem grija sa ne trezim...din ora in ora....
Dinti avem..8 si 2 maselute...(adica 2 coltisori)
Cam atit despre noi....
Cici,felicitari si sarcina usoara! si celorlalte gravidute,Flory si Stefania.Eu nu am curajul vostru!Ma uit in oglinda si ma vad batrina si grasa,ma uit in jurul meu si vad dezastrul pe care il face Bya zilnic in casa,si imi dau seama ca nu as face fata...Si totusi sotul meu...insista.
Andrep stai linistita.Nu a ramas decit un semn micut pe nas si cred ca o sa treaca pina ne...maritam...
Felis...daca iti doresti inca un bebe...mult noroc!Si pupici lui MIhaita cel curajos si frumusel...
Otilia , nu te-am mai prins pe mess sa vorbim.Pupicim si Anuta mica si grasunica.
Ad_rianna,am tot urmarit da poza n-a aparut.Sa inteleg ac ai hotarit sa nu participi?
Paxela,ce mai faceti voi?Ginerica e bine?Ai grija sa nu se ingrase ca nu-l mai place Bya...!
Monica...ai fost absenta cind m-am intilnit eu cu Alex si cu Ruxi(care,apropo,e pe zi ce trece mai inalta...)
Onitza,Ioana_du,mi-e dor de voi.
Ma opresc ca v-am plictisit destul.
Pupici la toata lumea si promit...(daca merge netul) mai scriu si miine seara.
Violeta, mami de printesa Cristiana Bianca
POZE CU BIANCA
Printesa sufletului meu
"Nu sunt ceea ce par a fi,nu sunt nimic din ce-as fi vrut sa fiu....dar daca m-am nascut fara sa stiu,devreme sau poate prea tirziu,m-am resemnat....ca orice om,si-am ramas ceea ce sunt."

eveline spune:
Aime ne bucuram ca a avut succes omletica...pofta buna in continuare.
Azi Bianca a papat la felul 2 branza cu smantana si cu mamaliguta si maine incercam sufleul Jasminei (daca nu uita al meu sot sa cumpere conopida) si la felul 1 vreau sa fac borsuc de sfecla. Mai demult, in vara, am mai facut o ciorba cu sfecla si dupa aia mi-a zis o mamica (nu de pe forum) ca nu e prea indicata sfecla la cei mici mici....acum oare merge....ca cea mica e mai mare..? Voi ati dat bors de sfecla?
Ana si Bianca-iubita
pozele iubitei, 1 an, craciun 2005

paxela spune:
quote:
Originally posted by Viovio
[navy]
Paxela,ce mai faceti voi?Ginerica e bine?Ai grija sa nu se ingrase ca nu-l mai place Bya...!![]()
![]()
Violeta, mami de printesaCristiana Bianca
POZE CU BIANCA
Printesa sufletului meu[b]"Nu sunt ceea ce par a fi,nu sunt nimic din ce-as fi vrut sa fiu....dar daca m-am nascut fara sa stiu,devreme sau poate prea tirziu,m-am resemnat....ca orice om,si-am ramas ceea ce sunt."
he he Silviu face bine dar despre ingrasat

Alexa si bebe Silviu ( 27.11.2004)
poze
party 1 an

Viovio spune:
pentru Silviu.
pentru mama soacra.
Violeta, mami de printesa Cristiana Bianca
POZE CU BIANCA
Printesa sufletului meu
"Nu sunt ceea ce par a fi,nu sunt nimic din ce-as fi vrut sa fiu....dar daca m-am nascut fara sa stiu,devreme sau poate prea tirziu,m-am resemnat....ca orice om,si-am ramas ceea ce sunt."

FELIS spune:
AIME... cred ca voi calca si eu... sper sa ma mai tina cheful
Uitam: POZE DE LA BOTEZUL UNDE AM FOST NASICA...
Mihai avea saptamana trecuta la vaccin, 8.300 kg si 74 cm...
Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
ianuarie 2006
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Otiliav spune:
Gata, am vazut ca Vladut, a fost foarte cuminte, a primit foarte multe cadouri si acum el, Ana si Paulica au aceeasi tricicleta.
Si am mai vazut si o fetita cuminte la zapada, ce peisaje frumoase si cred ca Denisa a fost incantata!
Felis, sa-ti traiasca finuta, este un ingeras de fetita. Cred ca este o mare bucurie sufleteasca sa fii nasica, radiai in poze!
Otilia si Ana Maria (18.12.2004)

aime spune:
Multumim fetelor...Vladut chiar e cumintel, deocamdata, sa stiti, sunt sigura ca si ai vostri sunt cuminti.
Otilia, cred ca e sezonul tricicletelor
Felis, nu e dolofanel, ca la cata miscare face...numa cand doarme sta, si nici atunci ca tot mai are de foit putin ...seamana cu ta'su, nu cu mine, ptr care si aerul ingrasa. are arderi rapide
. Mey ai fost o nasa frumoasa (ce frumos si repede ti-a crescut parul
) si ti-a prins tare bine, evenimentul asta...spor la
2. Si noi ne dorim sa botezam, dar se pare ca finutu'(a) se lasa asteptata
.
Ele, da, Vladut nu a fost un paros...acu ce i-a mai crescut, ca tre sa-l si tundem, da ce ma bucura cel mai tare...e ca la spate incepe sa se increteasca, bine de tot...
Stefania....mi-au placut pozele....si burtica si David parcul si ... tre sa-ti cauti alt nick...mamaluidavidsi.....
Despre pozele de la rev...inca nu le-am pus pe toate ca mai am de pus pe CD......ei, si eu acolo...

try spune:
Oi, Doamne, cat sa fie. Vreo luna jumate de cand n-am mai intrat? Am pierdut vreo 10 capitole pe care nu cred sa mai ajung sa le citesc. Am citit doar in fuga din 2 in 3 capitolul asta.
Cici felicitari pt. sarcina si sa dea Domnul sa ai un baietel cel putin la fel de reusit ca Alexia.
Eu am inceput sa-mi pierd speranta ca se va mai intampla, sa-mi pierd rabdarea sa mai astept si ca urmare mi-a disparut si dorinta aia nebuna de-a mai avea un copil. Si parca pe masura ce trec zilele imi doresc tot mai putin. Cred ca dupa un timp devine "contagios" - la cat refuza sotul ideea asta. Cred ca e valabila zicala: "daca stai intre lupi, incepi sa urli ca ei".
Eu sunt la fel de ocupata la servici, dar am zis ca iau o pauza ca doar n-o pica cerul pe mine.
Alex e un scump, a crescut, a inceput sa repete dupa noi. Pt. el vaca face BBBaaaaa (e ca un fel de "ba" rastit, spus din toti plamanii), catelul face ouuuu, ouuu (ca un lup mai mult), stie cum face trenul (asta il amuza cel mai tare "cica-cica-cica") zice "papa" cateodata, mama si tata - daca-l auziti ce senin si cristalin zice tata, vi se inmoaie inima pe loc.
In rest e acelasi copil dormitor si mancacios. Nu-mi refuza aproape nimic de mancare, e foarte pofticios. Cred ca ar manca intruna daca i-as baga in gura tot timpul.
Cu somnicul - doarme toata noaptea. Mai avem si noi exceptii cand ne mai trezim urland ca am visat ceva urat sau cine stie.
Cum a fost ieri noapte; prima data cand mi-a facut asa ceva: sa nu doarma timp de 3 ore intr-o noapte. A visat ceva foarte urat sau s-a speriat de ceva din camera (el are nevoie de acomodare cu fiecare obiect nou pe care-l pun la el in camera si i-am pus o draperie opaca la geam cu care am uitat sa-i "fac cunostinta"). S-a trezit la 1 plangand si speriat si nu a vrut sa mai adoarma sub nici un chip singur la el in patut. I se inchideau pleoapele grele de somn si apoi le deschide brusc, speriat parca sa nu cumva sa plec de acolo si sa-l las singur. Dupa ce mi-am epuizat toate metodele de a-l adormi, in final a sfarsit cu noi in pat, unde a dormit ca un prunc.
Azi noapte a dormit foarte bine, ceea ce-mi demonstraza ca a fost doar o intamplare. Cand am vazut cate din voi aveti probleme cu trezitul peste noapte, m-am infricosat un pic. Multumesc lui Dumnenezu ca Alex doame toata noaptea de la 8 luni, desi ca bebelus a fost o teroare somnul de noapte.
Nu stiu cand mai intru pe aici, la servici e atat de mult de lucru si pare ca pe periaoda foarte mare. Imi pare tare rau ca nu am reusit sa pun la punct Gala sarbatoritilor, sper sa nu se supere pe mine mamicile. O voi face candva, insa nu pot promite cand. Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi

onitza spune:
Multumim din suflet fetelor care ne-au felicitat pentru "mazgaliciul" nostru...e un rasfatel, dar s epare ca un cumintel, din ce mai povestesc ai mei...nu strica, nu distruge, nu sparge...deocamdata ...va pup, ma apuc de citit, ca am mult, Oti ma intelege
ca si ea are mult de citit....o seara minunata....
Aaaaaa...am uitat sa o felicit pe FELIS si pe CORNEL, pentru cat de minunati au fost ca NASHEI, doi copii cu un copil in brate!!! fetita e o scumpa, un ingeras!!! PUpam si pe Mihaita!!!! FELIS, arati foarte bine!!!!
Onitza si Paul Constantin (28.11.2004)
pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!