Mamici de martie-aprilie 2006 (38)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tina_Welsh spune:

A NASCUTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT TCELEN. SUNT BINE AMANDOUA.NU AM PREA MULTE DETALII PENTRU CA NICI SILVIU NU STIA DAR A ZIS CA IMI SPUNE MAI PE SEARA.URAAAAAAAAAAAAAAAAA!

Tina and Tina and Mark's baby
Poze de la cununia civila si cu mine gravidutza
Eu si Mark
Semnatura mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doublemom spune:

FELICITARI TCELEN SI BEBE MARIA !!

SA FITI SANATOASE SI FERICITE!!

Asteptam amanunte si povestea nasterii dupa ce veniti acasa.
Mii de pupici de la o mamica cu 2 gogosici!!

Miha 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adar spune:

BRAVOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO TCELEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
URAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

SA LE DEA DUMNEZEU MULTA SANATATE AMANDURORA SI SA TRIMITA UN INGERAS LA BEBELINA MARIA, SA O APERE DE TOT CE-I RAU! IAR TIE SCUMPA MAMICA, FELICITARI DIN TOT SUFLETUL, SA FII PUTERNICA SI SANATOASA SI SA VII CAT MAI REPEDE SA NE STERGI LACRIMILE CARE NE-AU UMPLUT FATA SI SA NE SPUI CE MINUNAT E......

VA IUBIM PE AMANDOUA!

adar si bebelina MAIA
minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceela spune:

BRAVOOOOO TCELEN
CEELA, 33+

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileana_marius spune:

Tcelen astept si eu cu nerabdare vesti despre tine, sa ai un BB sanatos!
Catrinel_17 eu am mai tot timpul burta tare, cred ca de la constipatie...zic eu. V-am tot "auzit" de contractii...dar nu stiu cum sa fac diferenta...ca eu mai am asa dureri...
doublemom si la mine au reaparut durerile de vreo 2 zile si parca mai intense...eu sper sa fie un lucru bun ca oasele se mai desfac si sa ajute la nastere...ca si asa imi este frica pt. ca bebelina mea e cam mare.
M-am gandit si eu daca sa il las pe sot sa stea cu mine in sala de nasteri...si am zis ca daca isi doreste acest lucru... nu are decat sa vina, dar cum mai spunea cineva...la capul meu sa ma ajute sa ma relaxez. Cred ca m-ar ajuta sa ma simt mai bine, mai ales ca suntem aici doar noi doi si probabil pe dr. il voi vedea in ziua respectiva. Asa ca imi va fi greu numai printre straini si mai ales sa imi arda sa vorbesc si engleza...Plus de asta...daca isi doreste sa fie acolo...nu as vrea sa il privez de asta...
Fetelor lamuriti-ma si pe mine despre ce nick e vorba...cred ca am lipsit cand s-a vorbit despre asta.

Ileana 27+
Ghindoaca

Mergi la inceput

Tinuta draga, iti multumim ca ne tii la curent cu evolutia!
Nu vreau sa stiu ce simti tu cand vorbesti cu Silviu, ca eu una de cand am citit, plang intr-una...
Iti multumim ca te gandesti la noi, spune-i lui Silviu sa le pupe pe amandoua din partea mamicilior de martie-aprilie si sa ne tii la curent cu vesti noi.
Pupici!

adar si bebelina MAIA
minunea mea

Mergi la inceput

Bai fetili,am schimbat si eu lista cat am putut.Ia uitati-va si spuneti-mi ce parere aveti..am copiat de la ianuarie-februarie.AM sa mai fac modificari insa deocamdata sunt cu treaba prin casa si emotiile care le am de la Tcelen,numai la pc sa nu stai acum!
Ileana e vorba de nickul de YAhoo Messenger ca sa comunicam acolo si un numar de telefon ca sa pot lua legatura cu voi cum am facut acum cu Tcelen.

Ia ziceti fetili,daca nu ceream eu id-uri de messenger si telefoane aflam noi asa de repede de Tcelen?

Eu si Mark
Semnatura mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaariadna spune:

Vaaaaaaaaaaai, ce veste buna am citit acuma!!!!!!!!!!!!

Tcelen, sa-ti traiasca bebelina si sa va refaceti repede amandoua. Sa fie sanatoasa si norocoasa!!!

Gata, m-au trecut fiorii de nu mai stiu de mine. Abia astept sa aud detalii de la Tcelen, cum a fost...of of of, ce bine de ea ca-si tine deja puiul in brate! BRAVOOOOOOOOOOOOOO!!!

Catrinel, iti multumesc frumos ca te-ai gandit la mine, esti o dulce. O sa incerc sa scriu mai des, dar timpul asta e asa de scurt...si sarcina devine din ce in ce mai obositoare...

Va pupic,
Ariadna, 33+

Mergi la inceput

Adar le-am transmis deja toate cele bune din partea tuturor.I-am spus reactia noastra de pe forum si era incantat.Asa emotionat era!Doamne ii tremura vocea la telefon!Gata va pe toate.Si va dau vesti cand imi da silviu,sa vedem daca aflam greutate sau ceva daca nu,asteptam pana ajunge Tcelen acasa!Si sa stii ca si eu plang de cand am aflat!Of of !Ce fericire sa iti tii bubulina in brate!
Uitati ce fericire ne asteapta!

Eu si Mark
Semnatura mea

Mergi la inceput

Asta ziceam si eu, ca n-as vrea sa fiu in pielea ta...daca bocesc eu care numai citesc...imi dau seama cum e sa auzi o voce tremuranda....de tatic...
Multumim pentru tot Tinuto! Si cred ca e minunat sa iti tii minunea in brate, dar asta ne va povesti tcelen cand va veni acasa....

Hai pupici multi si sa auzim de bine....

Va dati seama fetelor, ca s-a deschis sezonul la nasteri?????????????

Va pup pe toate si incerc sa mai intru o data astazi daca mai stau pe la servici....daca nu ...maine...

adar si bebelina MAIA
minunea mea

Mergi la inceput