Mamici de martie-aprilie 2006 (38)
Raspunsuri - Pagina 10
Lady_Hawk spune:
Fetelor...de cand zic sa va intreb : Voi de cand ati inceput sa luati calciu si cum il luati pe zi...ca io inca nu am inceput sa iau si stiu ca de la 7 luni e bine sa incep...deci...care ma lamureste si pe mine...pliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiz!!!!!!!!
Va hug si va 
PS: cred ca ajung uda la epilat azi din cauza emotiilor lui tcelen
Io
27+ cu beba_mica
beba_mica a noastra...
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;19/st/20060414/k/e50a/preg.png
Lady_Hawk spune:
Fetelor are cineva cum sa ia legatura cu aileana ca si ea se internase pentru niste investigatii in legatura cu bebe_fat_frumos al ei...si vroiam sa stiu ca sunt bine...stie careva ceva???
pentru aileana si Fat-Frumos al ei.
Io
27+ cu beba_mica
beba_mica a noastra...
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;19/st/20060414/k/e50a/preg.png
Pispirica spune:
Buna fetele!
M-au trecut toate emotiile cand am citit de Tcelen. Pumnii stransi pentru tine nastere usoara si o bebelina sanatoasa si mancacioasa. 
Ai dat startul la noi in grup. Ma trec sincer toate caldurile si parca parca incep sa realizez ca o sa mi se intample si mie la un moment dat.
Acum o sa incerc sa zic cateva vorbe din amintiri, ca am atata treaba ca nu apuc sa mai fac nimic.
Dea am ramas socata de ce ti s-a intamplat. nu inteleg cum este posibil sa nu-si dea nimeni seama ce problema ai tu de fapt. Succes si sa stea bebe cat mai mult la tne in burtica, cat mai aproape de termen. iti tin pumnii. 
aida o succes vineri la control!
Laura Ioana cu greu m-am lamurit si eu despre ce poze ale tale vorbeau fetele. Mistoaca burtica ta! sa-ti traiasca! 
Laura Ioana si Lady Hawk super bancurile. Mi-am mai descretit si eu fruntea. 
ile felicitari pentru achizitia de hainute si succes la cursurile alea.
nshiro eu chiar nu stiu ce sa zic despre metodele astea pe care ti le aplica japonezii. Dar un lucru stiu sigur. Iti tin pumnii sa iasa cum este mai bine pentru tine si bebelina ta.
ca zau ca nu ma duce capu si nu stiu ce as face in locul tau. dar sigur as si plange un pic, macar asa de control ![]()
noe nu prea cred sa o dea in ninsoare. dar mai stii...
Catrinel pupam sa treaca durerea de cap. 
fetelor va las ca am asa de multa treaba. Beah ce nu-mi place cand o fac fara nici un chef. Acum ma gandesc intr-una la Tcelen
Tina sa ne tii la curent. Naste normal, sau cezariana?
hai ca mai vorbim
pupam la voi
_
Anamaria 29+ &
Bamboocica Piscotica 
Pispirica's album 
ceela spune:
quote:
Originally posted by ceela
Tinem pumnii, TCELEN
Nastere usoara si BB sanatoasa si mancacioasa!
ceela, 33+
poze
poze
Tina_Welsh spune:
Am vorbit cu Silviu.Inca nu a nascut.Toate fetele de astazi au nascut ea a ramas ultima!Se pare ca se cam chinuie.Bebe este pozitionat cu capul in jos,insa este grasunica si are si spatele ei,catre spatele lui Tcelen si iese mai greu asa..Silviu a zis ca o sa imi dea un mesaj,asa ca nu indraznesc sa mai deranjez eu si astept vesti de la ei.
Am vesti si despre Aileana.I-au facut analizele ieri si au oprit-o la spital pentru investigatii.Maine are rezultatele si va veni acasa.Bebe al ei care are 31 de saptamani pare ca are 37.Ce si cum nu se stie.ASa ca asteptam pana maine sau poimaine cand ne da de veste!
Va
pe toate!
Tina
and Tina and Mark's baby
Poze de la cununia civila si cu mine gravidutza
Eu si Mark
Semnatura mea
adar spune:
Pupam fetele toate fara nici o exceptie: mmmmuah!!!!!!
Dar cel mai tare o pupam pe tcelen si ii tinem pumnii sa fie bine...
Tcelenuta, sa nasti usor mama, sa ai o bebelina sanatoasa si frumoasa si sa va bucurati de fiecare clipa petrecuta impreuna...sa va dea Dumnezeu tot ce e mai bun! Asteptam vesti de la Silviu prin Tinuta...Sper sa fiti bine amandoua!
Pupici multi si ... tinem pumnii....
Tinuta - sa nu cumva sa nu ne dai de veste...
adar si bebelina MAIA
minunea mea
dananita spune:

TCELEN

, NASTERE USOARA
SI
SANATOS! Tinem pumnii si asteptam cu mari emotii si pielea zbarlita un semn ca totul e bine!Pregatiti-va
Vin si eu de la dr cu vesti prea putin bune. Dr meu e f nemultumit de burta mea prea tare si de dinamica uterului (s-a lasat burta f mult desi nu e momentul). Singura veste care ma mai tine alive e colul lung si bine inchis. M-a certat rau pt ca am ajutat la zugravit, am carat, smotruit etc si a explodat si
cand i-am zis ca sambata vrem sa mergem la ski. M-a consemnat la pat si cel mult in jurul patului si, daca nu-mi zicea ca daca nasc acum imi tine copilu' o luna la aparate in spital, nu-mi smulgea promisiunea ca o sa ma potolesc
Drept urmare am plecat bocind, de abia am mai nimerit masina. Acum toti ma cearta, mai ales cei care-mi spuneau ca sunt prea dinamica pt dimensiunile burtii
si io plang ca le dau dreptate
sper sa nu fie prea tarziu.
Mai stau putin ca poate aflu ceva de Tcelen
.
Va pup cu drag fetelor! Si fiti cuminti ca vedeti ce-am patit 
Dana & Alexandru 
POZE cu DANA
ceela spune:
Fetelor, sunt plansa toata.
Azi am dat un buzz pe mess la un prieten de facultate al sotului, cu care ma mai conversam, si care trebuia de pe la Craciun sa-mi dea vestea ca e tatic. Si cand il intreb , TRAGEDIE: copilu a murit "s-a strangulat cu ombilicul la nastere" Avea 5 kg. la cfr2.
Tremur toata.Abia astept sa-mi tin baiatu in brate.
ceela, 33+
poze
ema.72 spune:
TCELEN FACEM GALERIE PENTRU NASTERE USOARA
, SA AI O FETITA SANATOASA SI MANCACIOASA SI TIE REFACERE RAPIDA SI MULT LAPTIC. TINEM PUMNII SI ASTEPTAM VESTI
.
Dananita tu chiar vroiai sa skiezi la 31 saptamani?? Mare curaj, la cati incepatori sunt pe partie trebuie sa ai bodyguard in spate sa nu te tranteasca. Oricum e mai bine sa nu te risti chiar daca nu sunt probleme si dr. a vrut doar sa te sperie.
Ema 33+