Mamici de martie-aprilie 2006 (38)
Raspunsuri - Pagina 9
nshiro spune:
Lady hawk saru mana, da nu-s scumpica deloc... is "chisata"
! Si cand m-apuca explicatiunile... ori te tii bine, ori o iei la fuga! Saraca bebelina o sa cam aiba de suferit...
rocsana si bebe chan
doublemom spune:
nshiro draga mea, sper ca nu te-ai suparat pe noi!! Eu doar incercam sa te incurajez si sa-ti spun ca ne ai aproape cand am zis sa vii acasa sa nasti. Sunt convinsa ca medicii aia sunt mai competenti decat multi medici romani, dar ce nu mi-a placut e ca ei hotarasc si tu trebuie sa faci cum zic ei, ca nu iti cer parerea, sau macar de forma sa te intrebe daca e ok asa. Impresia mea a fost ca asta te-a cam speriat pe tine si cred ca nu aveau dreptul sa-ti faca asta, puteau fi mai intelegatori ca putina empatie face mai mult decat toata competenta uneori. Iarta-ma daca gresesc
Oricum ai de la mine multi pupici
si stiu ca ai sa fii bine, ca doar nu te-ai dus tu pana la capatul lumii ca sa te dai batuta acolo, nu-i asa ??
noe la mine in cartier e mai mult chiciura decat zapada...
uraaa lady_hawk sigur mi s-ar fi parut schioapa treaba fara tine..
Miha 30+
Lady_Hawk spune:
Na sa va pun si io un banc...pe mine m-a amuzat ...sper sa nu ma injure careva
:
Un evreu din America pleaca in Israel.Prietenul lui ii spune:
-Ma…daca vrei sa cumperi ceva de acolo…tu sa te tocmesti…daca ala iti spune un pret tu ofera-i jumate din el.
Bun…baga omu` la cap…si pleaca.
Ajunge cu bine in Israel…isi rezolva omu` afacerile si ce zice…hai sa intru in inima targului sa vedem ce frumuseti vand astia p-aci.
Ajunge la o taraba care vinde palarii….foooooarte frumoase ele ca palarii…si se hotaraste sa cumpere una…neuitand de sfatul prietenului sau:
-Buna ziua…as dori si eu o palarie…cat costa???
-12 dolari…zice negustorul…
-Hmmm…iti dau 6 dolari…
-Neh…hai 10 dolari…
-Iti dau 5 dolari …
-Nuuu…hai 6 dolari…
-Iti dau 3 dolari…
-Macar 4 dolari…spera vanzatorul…
-Iti dau 2 dolari nici un cent mai mult…
-Eh…n-oi vrea sa ti-o dau pe gratis????zice vanzatorul enervate…
-Ne ne neeeeeeeeee…in cazul asta imi dai doua!!!!!![]()
![]()
Se vede ca intru in concediu...ca m-a cuprins veselia...mai am doar sa instruiesc o duuuuuuuamna si is friiiiiii laic a bardiiiiiii!!!![]()
Va pupesc de nu va vedeti!!!! 

PS: sa o vedeti pe sefa mea ce tumefiata e la "mufa" ( a se citi: fatza
)ca inainte nu facea nimic si acum daca plec eu...asta de ramane in loku` meu e cam 

...iar eu sunt atat de heeeeeeepiiiiiiiii (cand ii vad fatza) 

!!!!...hihhhihihi...

Io
27+ cu beba_mica
beba_mica a noastra...
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;19/st/20060414/k/e50a/preg.png
Tina_Welsh spune:
Ceela ai si tu grija.Numai depune super mult efort.Iar burtica la 32 de saptamani arata fenomenal!
Lady_Hawk,sorry ca am disparut in ziua aia cu messengerul insa a trebuit sa plec undeva!Esti o dulce cand te enervezi si sincer acum ia mai las-o incolo de vrajitoare pe sefa aia a ta!
Noe si Laura Ioana super bancurile!
Honeypuma tu cum te mai simti?Ca ai disparut si nu ne-ai mai spus nimic de tine!
Nshiro..nu stiu ce sa zi!Singurul meu sfat ar fi sa bei o vodca inainte!

Ile ce tare ai fost!Pai nu spala inca lurusoarele..ca daca le mai scoti de inca 100 de ori si le pui la loc din nou trebuie sa le speri iarasi!
Aida,bafta multa la doctor vineri!Ce najpa cu diferenta ast de fus orar!
Ariadna cu placere.Ma bucur ca esti ok!Poate pui si tu pozici ceva!
Andra_Simona ti-am adaugat printesa.De unde si pana unde vorba ca nu te iubeste nimeni?
Dea,atata timp cat ai vesti bune este imbucurator!Da-mi un numar de telefon de-al tau sa stiu si eu de tine cand o fi sa nasti!SAu daca vrei imi dai tu un sms pe 00447811872444!
si sa stea bebitza cat mai mult!
Doublemom,nici o problema.Da-mi un sms atunci pe mobil sa imi ramana si mie numarul tau de telefon si imi dai mesaj in momentul cu pricina sau te sun eu!
BURTICI,SUNT CU LACRIMI IN OCHI SI EMOTII DE NUMAI STIU DE BINE.TOCMAI MI-A COMUNICAT SILVIU,SOTUL LUI TCELEN,CA EA ESTE LA SPITAL ACUM SI NASTE!
Astept pana imi da mai multe detalii si va anunt din nou!
URAAAAAAAAAAAAAAAAA!PRIMUL COPIL LA NOI IN GASCA!
Tina
and Tina and Mark's baby
Poze de la cununia civila si cu mine gravidutza
Eu si Mark
Semnatura mea
Lady_Hawk spune:
quote:
Originally posted by doublemom
uraaa lady_hawk sigur mi s-ar fi parut schioapa treaba fara tine..
Miha 30+
Pfuai ce scumpika esti...cre ca ma alinti ca sunt o geamana...d-aia...dar de zodie!!!

Inca un banc...de la Lady_Hawk sa traiasca...
...Intra Alinuta goala pusca într-un bar si comanda un whisky.
Vine barmanul,o priveste de jos pâna sus. Alinuta îl vede si îl
întreaba:
- Nu ai mai vazut niciodata o femeie goala?
La care barmanul:
- Ba da, dar ma întreb de unde o sa scoti banii pentru
bautura.
( Oare era fata lui...Papillon???)
PS: Vezi Laura Ioana ca m-am gandit sa te amuz si io pe tine cu un banc..doua..acolo..nu de alta dar si tu ne veselesti pe noi...si pe je in mod special...
Io
27+ cu beba_mica
beba_mica a noastra...

Lady_Hawk spune:
Moaaaaaaaaaaama...acu` am citit ce a postat Tinutzaaaaaa....mi s-a facut pielea gainii de emotiuneeeee...HAI TCELEN....iti tinem pumnii ca bebelina sa vina repede si usor de tooooot.......pf pf pf....respira....huh...huh...huh....expira (asta e mai repede pentru mine ca m-am cam ofilit de emotie)...
pentru tine tcelen de la mine si de la beba_mica
...te asteptam sa vii acasa cu 
Io
27+ cu beba_mica
beba_mica a noastra...
doublemom spune:
uraaaaa!! tcelen ne face oficial mamici si burtici. Doamne m-am imbujorat de emotie !!!! Iti tinem pumnii si asteptam vesti bune cu bebe Maria si mamica ei !!!

Miha 30+
Catrinel_17 spune:
Fetelor, ce mai faceti? Trebe sa citesc din urma, am pierdut firul, ca ieri m-a durut capul si am stat toata ziua in pat… s-a adunat oboseala, ca vineri dupa servci am gatit, simbata prin magazine si seara musafiri (pina la 1 am) si duminica deja eram cu rotzile in sus.
Dea, imi pare rau!! Nu pot sa cred ca numai acuma au descoprit ce aveai tu, e absolut incredibil!!!!
sper sa mai reusesti sa ne dai cite un semn de viata. Dar oricum, tu stii ca iti tinem pumnii si ne gindim la tine!!
daca stai cumintzica si sub observatie, sigur va fi totul Ok. Tin pumnii, vad ca ai vesti bune, excelent!!!
Tina, io n-am nick de messenger…
ca nu am folosit pina acuma, ca mi-e jena sa chatui la birou. Hai sa facem contul ala commun de email!!!
Si cu spitalul… aici merge mai greu, ca io de ex mai am timp sa-mi caut, nu m-am inscris inca. Da’ iti dau de stire, pe bune!! Numarul meu de telefon l-ai primit? Ca ti-am trimis SMS la numarul pe care l-ai scris tu! 
Hehe, misto bancul cu benzina!!!!!!!!!
Aileana, ai ceva noutati?
Laura Ioana, cum e cu fierul? Imi pare rau ca nu te simti bine!! Imi tot zicea o prietena ca ultimele trei luni sunt grele… sa ne tinem bine, gagici!!! Multa sanatate, laura, sper ca te simti mai bine!
Hehehe, unde se gasesc posetutze din alea jmechere ca in banc??? ![]()
Andreea G, cind mergi la urmatorul control?
Aida, asaa, Angelina cu burtica, dar am vazut ca parca avea si pantofi cu toc???
Nshiro ce ziceam ca am primit de craciun? Ca tocmai ca nu prea am primit!!! Ah, ba da, de la mami al meu un lantzisor si o brosa superbe si o cutie de lemn frumoasa de tot. In rest – pauza! Daca n-ar fi mamele….
Rocsana, nu-s de ce am impresia asta, dar vad ca nu prea te bucura metoda lamaze!!!!!!
astia au luat-o razna?? Hai in germa, ca iti fac tot ce vrei, epidurala, daca vrei cezariana, etc.
Tcelen – wow, ce mare e bebelinaaaa! Bravo! Ce fata curajoasa ai fost!!
Noe, pt colesterol poti sa bagi capsule cu ulei de peste, sunt bune de tot si pt bebe!!!
doublemom mi-am luat o perina din aia lunga, cind dorm pe o parte, dorm pe ea (adica cu dinsa intre picioare
) si nu ma mai dor solduriule asa de rau…
Ile ce minunata balada stie sotzul tau pt bebe!!
si io i-am luat primele lucrusoare! Sosetutze, body scurt, lung, caciulitza. Tati a fost puternic implicat, a fost tare misto! Sosetutzele-s cit niste degetare!! Cum naiba sa le pun in masina de spalat? Mda, si noi ne-am inscris la curs, dar e o sesiune de 2 ore unde merg singura, si doua sesiuni de cite 7 (SAPTE!!!) ore, unde mergem amindoi. Nu stiu daca chiar mergem la 7 ore, sa vedem ce ne zice.
tania pe bune, cit am trebaluit in weekend, bebe a miscat numai putin, dar cind ne-am odihnit luni acasa si am stat toata ziua in pat, a tras niste invirtite… ma gindesc ca poate de-aia nu s-a intors saraca,,,, ca io stau toata ziua pe scaun, super “comod”….
ariadna ce bine ca ne-ai mai dat un semn de viata!! Ma bucur ca e bine cu bebe- las ca nu mai e mult!!!! Io am luat 11 kile (eh, asta era sapt trecuta) cind aveam 29 de sapt. Sper sa intri mai des acuma, m-am gindit la tine!!!
andra simona felicitari pt bebelina miscacioasa, frumoasa si sanatoasa! …. Cum adica nu te iubim???? Ia uite un zmuah de la mine, si sa vezi cind vine Pispi ce pupaciosi iti trage!!!

Moamaaa, cit am scris… dar nu ma las pina nu ii trag un zmuahh si lui Lady hawk!!
Stati ca acum am citit de Tcelen!! Mi s-au umplut ochii de lacrimi, prima de pe lista noastra naste!!! Tcelen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bafta mare si naster super usoara, bebelina frumoasa si sanatoasa, laptic mult!!!! Sa-ti revii repede!!
Catrinel & bb mik
Tina_Welsh spune:
Catrinel nu am primit nici un mesaj!
!Numarul este 00447811872444!
Am sa il sun pe Silviu intr-o ora.Si va mai dau de veste atunci!
Tina
and Tina and Mark's baby
Poze de la cununia civila si cu mine gravidutza
Eu si Mark
Semnatura mea