Mamici de martie-aprilie 2006 (38)
Raspunsuri - Pagina 8
doublemom spune:
'neatza frumoase burtici!!
dea iti tinem pumnii sa mai stea bebelina cu tine. La masuratorile de la eco ti-a spus cam ca greutate are? Ce bine ca reactioneaza la tratament si i se maturizeaza plamanii. E deja o luptatoare si o curajoasa. 
andra_simona cine nu te iubeste? noi
?
Lasa melancolia si distreaza-te cu noi de bancuri haioase, doctorite de familie caraghioase, sefe ofticoase si nu-ti face griji.
ile daaa, e maaare burty. Umblu prin casa ca moby dick, a devenit obositor sa intind mainile pe langa burtik
pana la tastatura asa ca tin laptopul langa mine pe canapea si tastez cu o singura mana, ce mai .. e cam greu dar tot sunt mandra foc de burtika mea .. ca noi toate dealtfel.
tinutza sa nu crezi ca evit sa-ti dau cine stie ce date dar eu sunt genul care mai usor pun mana pe telefon si-mi sun prietenii decat sa folosesc nu stiu ce mesengere. Sincer nu am folosit niciodata YM si imi cam prind urechile. Deh mama, eu sunt mai babuta si incep sa ma ramolesc deja..![]()
mamaariadna sincer si mie imi e mai frica de epidurala, mai exact de intepatura in coloana, decat de nastere. Totusi sunt linistita ca pot sa aleg, sa cer daca nu mai pot.
Miha 30+
Lady_Hawk spune:
quote:
Originally posted by andra_simona
Gata nu mai spun nimic sa nu va plictisesc ca voi si asa nu ma iubiti
pupici.28w1d
Hehehehe..vedeti cui o sa ii umflu` io kuru` de dimineata????...Lu` donsoara andra_simona...ca bag de seama ca e nebatuta de ii trec prin cap numai chestii flagrant de nasolici!!!!
Treci aci fomeie sa facem un big hug
...dar nush cand...inainte sau dupa ce iti umflu` kuru`??!?!?!Io
27+ cu beba_mica
beba_mica a noastra...

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;19/st/20060414/k/e50a/preg.png
Lady_Hawk spune:
Si acum...BUNA DIMINEATA si treceti la pupacit...burticoasele lu` mama lu` beba_mica!!!!Zmuaaaaaaaaaaahhhhhhhh!!!

Vreau sa stiti ca azi sper sa fie penultima zi de munca ...
...ma simt de parca plec in vacanta....iupiiiiiiiiiii!!!!...

Sunt p-aci daca faceti oki...fericitelor care stati akasuka!!!![]()
Io
27+ cu beba_mica
beba_mica a noastra...
doublemom spune:
Lady_Hawk eu nu am retinut cum stai cu netu' acasa. Sper ca nu te evaporezi. Ca cine ne mai pupaceste asa cu foc daca tu nu mai vii pe la noi??
Miha 30+
mamaariadna spune:
Kim, multumesc frumos, tu esti ca de obicei o draguta! Cu placere dau la cine vrea optimism si curaj, dar asa de mult precum pare sa stii ca nu am. Pur si simplu mor de frica de epidurala, ca pentru mine durerile nasterii nu pot fi asa de mari incat sa o doresc. Iar daca e sa se ajunga din cine stie ce motiv la cezariana, o voi face cu anestezie generala.
Doublemom, in primul rand felicitari pentru cele doua inimioare din burtica. Tie ti-au zis medicii ca te lasa sa nasti natural sau ca prefera cezariana?
Am intalnit asta-vara cand eram cu puiul la joaca o mamica cu gemeni, si povestea ca a dus sarcina pana la capat, adica ca a nascut exact la 40 saptamani. Nu mai auzisem pana atunci de sarcina cu gemeni dusa pana la capat. Si si ea zicea ca medicii spuneau ca rar au asa ceva. Dar se poate...
Mie mi-a crescut burta enorm, zicea si sotul meu ca e mai mare decat la sarcina trecuta. Si colac peste pupaza s-a constatat la controlul trecut ca puiul s-a intors cu funduletul in jos. Asa m-am speriat cand am auzit...
Apoi cand am venit acasa m-am uitat in caietul de sarcina de data trecuta si am vazut ca pana la 2 zile inainte de nastere era mereu cu fundul in jos. Si colul era inchis si cu lungime cam, de 2-3 cm. Si in doua zile s-a intors si la spital am ajuns cu col deschis de 2 cm. Asa repede se poate schimba situatia...
Asa ca nu va stresati cu pozitia bebelului!
Ma intorc la muncile mele...ca stiu ca dupa ce vine bebe o sa am asa putin timp, mai bine rezolv acum cat de mult pot...
Va pup,
Ariadna, 33+
Lady_Hawk spune:
quote:
Originally posted by doublemom
Lady_Hawk eu nu am retinut cum stai cu netu' acasa. Sper ca nu te evaporezi. Ca cine ne mai pupaceste asa cu foc daca tu nu mai vii pe la noi??
Miha 30+
Hehehehe..are fataaaaaaa....!!!!!!!!
PS:Am uitat sa va spunem ca azi mergem la cosmetica si maine la
sa ne vedem cu bebulika_mica!!!!!
Io
27+ cu beba_mica
beba_mica a noastra...

doublemom spune:
mamaariadna multumesc frumos! Pana la ultimul control eram convinsa ca fac cezariana, cu anestezie generala se-ntelege, dar dr.mea a zis ca suntem asa de bine si eu si fetele ca o tenteaza sa incercam nastere naturala. Mie nu mi-e frica de durere dar vreau cum e mai usor, mai sanatos si mai sigur pentru bebite. E bine si pentru ele ca eu sa ma refac repejor, mai ales ca ma stiu ca ranile nu prea mi se vindeca de pe o zi pe alta, deci cezariana ar fi traumatizanta pt mine dar simpla pt.ele. La inceput m-am speriat dar acum zic eu ca cel mai bine asteptam ziua Z si vor hotari ele cum vor sa intre in lumea asta cruda
.
Mie mi-a zis dr. ca pe la 36 de sapt se va intampla minunea.
A, pe mamica aceea nu o cheama Ioana cu gemenii Yan si Philip? Ca era pe aici pe DC asta vara cand am aflat eu ca am doi boboci si am inceput sa caut pe net.
Miha 30+
Qamar spune:
neatza mamici, vad eu sau mi se pare, niste nori de zapada in Bucuresti?
sau poate inca nu m-am trezit complet...?
Poze cu burtica
nshiro spune:
Buna burtici! Haideti sa va dau mai multe amanunte caci vad ca s-au produs niste confuzii. Metoda Lamaze, desi pare rupta dintr-o practica zen,surprinzator, a fost creierita de un francez, pe nume cum altfel decat Lamaze, pe la 1960. Raspandacii au fost englezii si americanii in randul carora s-a bucurat de mare succes. Si cum japonezii nu se pot lasa mai prejos de fratii americani, iata ca si ei au preluat-o si introdus-o cu succes. Cat despre faptul ca nu pot alege cum voi naste e cu dus intors. De ales se poate alegem dar deja am facut-o (fara sa stiu) si nu prea mai e cale de intoarcere. Fiecare clinica are politica si metodele ei proprii, lucru pe care eu nu l-am stiut de la bun inceput. De exemplu unele iti fac doar doua ecografii mari si late toata sarcina, altele nu-ti spun sexul lui bebe pana la nastere, altele iti supravegheaza foarte strict greutatea etc...Odata ce ai ales o clinica, mergi pe mana lor pana la sfarsit. Normal, ca daca nu-ti convine ceva, esti libera oricand sa te duci in alta parte. Eu cand am ales, am mers pe principiul turmei, trecand prin momente critice (frate-meu care era aici si-mi facea nervii marmelada, un program super incarcat de la 6 dimineata la 8 seara). astfel incat i-am spus cumnatei sa ma duca intr-un loc ce se bucura de cea mai mare popularitate (unde merg toate oile, or avea ele anumite motive m-am gandit), aparatura moderna si nu neaparat ieftina (caci pretul nasterii poate varia considerabil in functie de clinica). Si iata-ma-s la Jun Lady` s Clinic, arata foarte bine ce-i drept, mai mult ca o casa de vacanta, tehnologie de ultima ora (va spuneam ca mi-au facut doua eco 3D gratuite pana acum, iar de fiecare data cand vreau sa o vad pe bebelina 3D platesc in plus o taxa doar de vreo 8 dolari americani... pe pliantele care le-am primit la inceput scrie cu siguranta politica si metodele lor, dar cine a stat sa mi le citeasca mie.... Asta e, a trebuit sa merg la curs ca sa aflu... Cand va intrebam daca sa rad sau sa plang, era pentru ca pe cuvant sunt cam dezorientata si nu stiu ce sa fac.... sa am incredere deplina, sa merg pe mana lor ( ma gandesc ca daca s-ar ivi complicatii nu ma vor lasa sa ma chinui fara sa intervina cu nimic; le-ar scadea din popularitate, nu?!)sau sa schimb de urgenta clinica? De mers in Romania nu poate fi vorba in nici un caz, asa ca nu stiu... chiar nu stiu... Sunt curioasa cum o sa nasteti voi, fetele din America si ce o sa-ti spuna tie Ile la cursurile la care ai sa mergi. Oricum va multumesc mult pentru sustinere si sfaturi si le astept in continuare.

rocsana si bebe chan
Lady_Hawk spune:
Nu-i asa ca e superscumpica nshiro cand da ea lamuriri detailate???

...mi-o si imaginez peste vreo sapte ani cand o sa ii explice ei bebelinei Chan conjugarea la toate timpurile posibile a verbului "a fi"...![]()
Pupici cu directia...Japan!!

Io
27+ cu beba_mica
beba_mica a noastra...