Mamici de martie-aprilie 2006 (38)
Raspunsuri - Pagina 7
Laura Ioana spune:
Ce este mic, negru si are doua puncte albe?
Un purice cu vata in urechi.
Ce este mic, negru si are trei puncte albe?
O puricioaica cu vata in urechi si cu tampon. 

Poate fi folosita aspirina ca anticonceptional?
Da, daca o tineti intre genunchi.
Laura
cu
? 30+

Puiutul meu
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauricisolomon/my_photos
Laura Ioana spune:
Si ultimul pe seara asta:
Dintr-un avion cuprins de flacari sar pe rand pasagerii cu parasuta exact peste un trib de canibali. Primul care ii vede este fiul capeteniei canibalilor, care fuge repede la tatal sau:
- Taticule, aterizeaza unul gras!
- Gras? Cu varza!
Dupa doua minute:
- Taticule, aterizeaza unul slab!
- Slab? La gratar!
Dupa alte doua minute:
- Taticule, taticutule, aterizeaza o blonda sexi! Doamne, ce picioare are!
- Blonda, sexi? In coliba!
- Si mama?
- Mama? Cu orez!![]()
Laura
cu
? 30+

Puiutul meu
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauricisolomon/my_photos
andra_simona spune:
Pupici la toata lumea
M-am trezit si eu
.Eu am inceput saptamana cu dreptu sper sa va mearga bine la toate.Azi am fost la ecografie si mi-am vazut bebelina,care a ramas tot bebelina.Colu este inchis,lichidu in cantitate normala,bebelina sanatoasa si miscacioasa,toate bune si frumoase.
Tina te rugam si noi sa ne pui pe listutza de bebei.28w1d 1246gr.Aa si inca ceva ne-am hotarat la nume.O sa o cheme Adina Nicoleta.Am cazut la pace cu tati
.Fetelor eu nu v-am spus dar sunt o fericita de la 1decembrie stau acasa in medical,iar dupa 1februarie intru in prenatal,si tare bine e acasa dar asta ca am un dc de sa-l
(ginecolog nu de familie).
Frumoase bancuri fetelor sa va dea Dumnezeu sanatate tineti-o tot asa.
PS:Am aflat cum e asezat bebe de imi omoara ficatu
.S-a intors e cu caputu in jos si cu picioarele in ficatu meu.Gata nu mai spun nimic sa nu va plictisesc ca voi si asa nu ma iubiti
pupici.
28w1d
Tina_Welsh spune:
Daca tot sunteti la categoria bancuri sa va zic si eu cateva cu scotienii (zgarcenia deh)
Din " NEW YORK TIMES":
"Aseara , pe autostrada 77 ,scotianul McCann din Glasgow s-a uitat cu o lumanare aprinsa in rezervorul masinii sa vada daca mai are benzina. MAI AVEA !!!!!!
Tina
and Tina and Mark's baby
Poze de la cununia civila si cu mine gravidutza
Eu si Mark
Semnatura mea
ile77 spune:
Buna seara,
Am fost si eu la curs.Nu a fost cine stie ce asta-seara, mai mult ceva de acomodare.Ne-am cunoscut cuplurile intre noi, am vorbit in mare despre sarcina, am glumit, am ris.
Miine sau joi( treb sa sun miine sa -mi zica exact ziua) vom vorbi despre nastere in amanuntit si apoi vom vizita sectia de nasteri in spital.Asa ca o sa vaz locul unde o sa ma chinuie durerile facerii![]()
Tania2, påi in cazul uterului retrovers nu mai bine sa faci cezariana? Nu stiu , intrebam si eu.
Doublemom,la curs era o tipa gravida cu gemeni. Avea o burta asa mare,adica mare-mare ca eu ma holbam si ma gindeam:wow,cum e posibil sa fie asa mare un burtik.Pe urma m-am lamurit ca avea gemeni.Trebuie sa fie greu greu cu un asa burtik mare.
Catrinutza no problemo. De cite ori i-am povestit despre forum si fetele despre forum, s-a obisnuit saracul.
Mamaariadna, as vrea sa fiu si eu asa curajoasa ca tine.
Dar cind imi amintesc ce mi-a zis o amica, imi pierd tot curajul.A zis cam asa: cin m-au apucat contractiile cele mari,am crezut ca mor acolo
Asa ca epidurala ramine sfinta pt mine.
Fetelro v-am pupat si va urez noapte buna

ile
33+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ileanafloriana/my_photos
mamaariadna spune:
Ile77, nu de curaj am preferat eu fara epidurala, ci din cauza ca imi era mai frica de epidurala decat de orice.
Acum inca mi-e frica de epidurala, dar frica de durerile nasterii e mult mai mica. Dar e.
Mai rau mi se pare la Nshiro ca medicii nu-i dau posibilitatea sa aleaga. Ca tare nu mi-ar place sa vreau epidurala si medicii sa refuze sa mi-o faca.
Eu am vrut numai sa ofer un pic de incurajare, ca nu e obligatoriu sa fie iadul pe pamant fara anestezie. Durerile sunt mari, dar suportabile, , si le uiti de cum ai trecut de ele.
Ariadna, 33+
dea0277 spune:
Salutare tuturor,
eu tot in spital sint si acum nu mai putem decit sa asteptam si sa speram ca nu o sa ma apuce travaliul cit de curand ca vrem sa stea bebeblina acolo cit mai mult. Azi am fost si mi-au facut stress test sa vaza daca bebe e ok si mi-au facut si un ultrasound si mi-a zis rezidenta ca se pare ca are destul lichid acolo cit sa ii ajunga,. A invatat sa respire, ca data trecuta erau ingrijorati ca nu stia sa respire, dar se pare ca au ajutat steroizii sau poate a mai crescut ea. Mie mi-a mai crescut burtica, e mai mare acum.
Speram sa mearga bine in continuare. Doctorul mi-a zis ca media e cam o sapt de cind ti se rupe apa prematur si pana nasti. Eu maine fac o sapt si sper sa nu ma apuce.
Andreea
31 sapt.
Andreea
http://pg.photos.yahoo.com/ph/dea0277/my_photos
kim spune:
Hop si eu sa va spun repede repede 2 vorbulitze:
Dea, toate suntem alaturi de tine si de bebelina Mia, sa stea cumintica acolo cat de mult posibil, roaga-te si ai incredere ca o sa fie bine!
Ariadna, bine ai revenit, ca intodeauna optimista si curajoasa, sper sa ne arunci si noua mai des cate o pastila de curaj acum pe ultima suta de metri!
Nshiro, eu sunt de-acord cu orice tehnica ce poate sa ne ajute sa ne aducem pe lume bebeii fara probleme! si sunt convinsa ca asiaticii stiu mai bine ca oricare sa se relaxeze, sper sa furi si tu ceva de la ei!
28+
KIM & p’tit bout d’chou 
photos
aida_o spune:
quote:
Originally posted by andra_simona
Gata nu mai spun nimic sa nu va plictisesc ca voi si asa nu ma iubiti
aolio, andra_simona, da' de unde-ti venii ideea asta? sau sunt hormonii de vina? :)