Mamici de martie-aprilie 2006 (38)
Raspunsuri - Pagina 12
Catrinel_17 spune:
Shit, Tina, cui naiba i-am trimis mesajul??? Mai verific odata si il mai trimit… ma miram io ca nu raspunzi….draga de tine, pai tu nu stiai ca esti motorasul mamicilor de martie-aprilie!!
pt Tinutza!!!
Dananita, am citit io ca in ultimele 3 luni cele mai mari problöeme le au medicii cu mamicile care au fost pina atunci brici, ca au impresia ca nu li se poate intimpla nimca, pt ca totul a mers asa de bine pina acuma. In categoria asta intru si eu…. Trebe sa le linistim si sa ne gindim la ce-i mai bine pt bebe!!!
Ceela, NU POT SA CRED ca medicii stiau ca e asa mare copilasu ala si l-au lasat sa iasa natural??? Sunt inconstienti, pe bune, ar trebui dati in judecata si inchisi, asa nu merge!!!!!! Bai, imi vine sa mor, se chinuie mamica aia 9 luni cu bebe mic si apoi din neglijenta unor idioti la care nu le pasa de nimica, se intimpla asa tragedii… ufff, ca nici nu mai stiu ce sa mai zic. Adica stiu, da ma abtin.
Ileana marius, dar e tare incontinuu?
Bravo tcelen, draga de tine!! Mamica noastra curajoasa!!! Na, ca iar imi dau lacrimile!!!! Felicitari lui tati fericit si emotionat!!!!!!!!!!!!! [red]
[red]Ariadna 
Sotzul meu va sta in sala de nasteri. E clar, nici eu, nici el nu concepem altfel. Nu are cum sa-si schimbe parerea despre mine ca ma vede transpirata si zbierind… io sunt de parere ca ma va iubi si mai tare. Doar m-a vazut in stadii total “nepotrivite” – cind ma tinea de frunte cind vomitam in primele luni, cind eram total ravasita de migrene si numai sexy nu eram, cind am picat cu bicicleta si m-am umplut de singe si plingeam ca un copil…si pot sa zic ca nu-s tare “prezentabila” cind pling… asta e, ma stie deja, si cred ca nu ar pierde PENTRU NIMIC IN LUME primele secunde de viata ale fetitzei lui cu care vorbeste atita si pe care o iubeste atita!!!
Catrinel & bb mik
Lady_Hawk spune:
FELICITARI TCELEN, SA VA TRAIASCA FETITA, SA FIE SANATOASA SI SA AIBA NOROC...PUPICI!!!!!
Io
27+ cu beba_mica
beba_mica a noastra...
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;19/st/20060414/k/e50a/preg.png
Laura Ioana spune:

TCELEN FELICITARI, SA FITI SANATOASE! SA CREASCA MARE SI SANATOASA MARIA SI SA VA BUCURATI DE EA DIN PLIN
FELICITARI SI TATICULUI SI FRATIORULUI!
Ce emotii m-au luat cand am citit mesajul Tinutei
, inca nu-mi revin!!!! S-a deschis sezonul nasterilor si la noi, fetelor, iubitelor, si pe mine ma apuca batzaiala de frica. Abia astept sa se intoarca Tcelen ca sa ne povesteasca in cele mai mici amanunte cum a fost.
Laura
cu
? 30+

Puiutul meu
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauricisolomon/my_photos
Pispirica spune:
TCELEN SA VA TRAIASCA SA FIE SANATOASA, MANCACIOASA, VOINICUTA SI FRUMOASA!!!
PUPAM MAMICA NEINFRICATA 

_
Anamaria 29+ &
Bamboocica Piscotica 
Pispirica's album 
dianad spune:
TCELEN, FELICITARI! SA VA TRAIASCA FETITA! 

] 

Ceela, si fratelui meu i s-a intamplat in august 2004 ceva asemanator in Alexandria. El si sotia lui au avut putere sa treaca peste asta si pe 15 august 2005 li s-a nascut o fetita: Adina Maria. In Bucuresti ca in Alexandria nu au mai avut curaj.DianaD 27+
ama_kaly spune:
TCELEN FELICITARI PENTRU BEBELINA FRUMOASA SI SANATOASA!!!SA VA TRAIASCA!!

Si sa vii repede acasa sa ne povestesti si sa pui pozici cu minunea ta!!

[b]Ce emotii..prima nastere si la noi
Uff..de abia astept sa-mi tin si eu bebelusul in brate..
Nu mi-a venit sa cred cand am citit de TCELEN!Trebuie sa fie minunat momentul cand iti vezi si iti tii pentru prima data puiul in brate..

io
25+ cu
Seby
Poze cununie
Poze mami si bebe
Poze Craciun,Revelion si cu burtica Bebe
Polixeni spune:
BRAVO TCELEN!!! SA VA TRAIASCA FETITA SI VOI SA VA BUCURATI DE EA!!! SA DEA DZEU SA TE RECUPEREZI CAT MAI REPEDE SI SA MERGETI ACASICA CAT DE CURAND!!!!

pe TCELEN SI MARIA!!!
Fetelor ieri am fost la shopping pt bebe.Primele lucrusoare!!! Vai ce frumoase si micute sunt!!! Nu ma mai saturam sa le privesc!!!
De-abia astept sa continui shopping-ul!!
Vroiam sa va intreb: ce biberoane sa iau:cu suzeta de cauciuc sau de silicon?Si cate sa iau?
Cat de repede dupa ce nastem putem purta chilot-corset pt burtica??
pe burticute si aveti grija de voi si de bebei!!!
Poli 32+ 
ema.72 spune:
FELICITARI TCELEN
, SA VA TRAIASCA MARIA, SA FIE SANATOASA SI SA VA ADUCA MULTE BUCURII.

Ema 33+
Laura Ioana spune:
Catrinel
am primit rez la analize, la hemoleucograma si sumar de urina, si doctoritele mele vad ca ma inebunesc de catp: cea de fam zice ca nu am anemie, iar ginecoloaga zice ca am si s-ar putea sa fac B-urile in 

; am si ceva candida si va trebui tratata, dar asteptam deocamdata si rez la urocultura, care va fi gata maine. Aaaaa si ai nevoie de gentutza sau de valiza
?
Lady Hawk
super bancurile, a ras de numa'. Iti transmit si eu un zmuaaaahhhhh (sper ca mi-a iesit bine
)
Eu am inceput de sapt trecuta sa iau Ca+D3 cate 2/zi, timp de 10 zile (asa mi-a dat dr ginecolog) si probabil asa voi face in fiecare luna. Plus ca beau lapte Lady Milk de cateva luni si e imbogatit cu Ca+D3.
Pispi

Ceela este ingrozitor ce ne povestesti!!! Sa ne fereasca Dumnezeu pe toate de asa "medici", ca ajungi sa faci moarte de om, cu asa nenorociti
Laura
cu
? 30+

Puiutul meu
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauricisolomon/my_photos
ama_kaly spune:
Tinuta multumim ca ne tii la curent!!deja incep sa curga bebeii si la noi,ura!!!
Cand ai timp sa imi schimbi si mie dr si maternitatea ca nu mai nasc in Buzau,nasc in Bucuresti la Maternitatea Bucur cu dr Camelia Constantinescu!
io
25+ cu
Seby
Poze cununie
Poze mami si bebe
Poze Craciun,Revelion si cu burtica Bebe