Mamici de martie-aprilie 2006 (38)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Ama Kaly cum de te-ai hotarat pentru Bucuresti si pt alt dr?

Laura cu ? 30+

Puiutul meu
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauricisolomon/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ile77 spune:

Felicitari TCELEN, sa va traiasca fetita MARIA ,multa sanatate si sa va bucurati din tot sufletul de ea!

Felicitari inca o data pt ca esti prima mamica din clubul nostru de burticoase.

TCELEN , sa te refaci cit mai repede si sa ne spui si noua povestea nasterii si ,bineinteles ,vrem poze cu puiutul.

ile33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

Felicitari Tcelen, sa fiti sanatoase amandoua si sa va auzim povestea nasterii cat de curand. Daca tu esti prima dintre noi trebuie sa ne incurajezi si pe noi
Tina, as vrea sa ma treci din nou pe listuta cu mamici de martie aprilie 2006 pentru ca desi eu nu prea v-am scris sunt cu voi si va citesc ori de cate ori pot. Parca nevazandu-ma pe listuta nu mi-e totuna ...
M-ai lasat trecuta doar la medicii recomandati, eu mi-am schimbat si medicul la care voi naste, este Dr. Nanu Honorius de la Clinica Hipocrate din Cluj. Poti sa o lasi recomandata si pe doamna doctor Crisan pentru ca eu n-am nimic sa-i reprosez, schimbarea medicului la mine a fost datorita faptului ca am vrut sa nasc intr-o clinica privata, evident in alte conditii decat cele din spitalele de stat de la noi.
Sa-ti dau si datele mele: U.M. 01.07.2005, DPN 10.04.2006, DN 18.09.1978, bebele meu e fetita si o cheama Iulia.
Mersi mult, iti doresc si tie ca de altfel la toate fetele o sarcina usoara si o nastere mai usoara si sunt cu voi.

Anamaria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nshiro spune:

TCELEN FELICITARI! ESTI DESCHIZATOAREA NOASTRA DE DRUMURI! SA VA TRAIASCA FETITA, SA VA UMPLE DE BUCURII, SA FIE O MANCACIOASA IAR TU SA AI LAPTE DIN PLIN! TE ASTEPTAM CU NERABDARE SA TE INTORCI ACASA SA=TI REVII IMEDIAT SI SA NI TE ALATURI IAR!

rocsana si bebe chan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Buna ziua burtici!
Sunt o mamica de la ianuarie-februarie, care am nascut o ursulina!
Trebuia sa nasc cu epidurala dar nu a fost anestezist de epidurala in acel moment si mi-au facut anestezie generala.
Si astfel am ramas cu epidurala. Acum incerc sa scap de ea, daca aveti nevoie de o trusa de epidurala va rog eu mult "scapati-ma" de ea. O dau cu cat am luat-o adica trusa=700.000lei si anestezicul=300.000lei.
Va rog sa ma scuzati ca am indraznit sa va deranjez.
Pt detalii ma puteti contacta pe e-mail sau pe PM.
Va multumesc!

poze
Ursoaica acum ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

Laura pai o sa stam in Bucuresti,nu mai stam in Buzau ca eu m-am decis sa incerc sa termin si facultatea.Si de dr din Buzau nu prea eram multumita!io 25+ cu Seby
Poze cununie
Poze mami si bebe
Poze Craciun,Revelion si cu burtica Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manu spune:

TECELEN SI SILVIU; FELICITARI!!!! SA VA TRAIASCA PRINTESA SI SA FITI SANATOSI CU TOTII!REFACERE RAPIDA SI TE ASTEPTAM SA NE POVESTESTI CUM A FOST!
EU sunt intr-o mare graba. Acum trebuie sa ma duc cu Andreea la dr ca e ragusita.
Va pup si va doresc o zi buna!
Manu

Poze
aniversare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doublemom spune:

Mai fetelor, vreau sa va spun ca m-a emotionat asa de tare minunata mamica tcelen si m-am agitat atat de tare incat mi s-a intarit burtica de ziceai ca e otel. A trebuit sa iau un no-spa si sa ma bag in pat o ora jumate ca sa-mi revin.
Doamne ce fericita sunt ca avem prima bebita pe strada noastra!!
M-am zapacit asa de tare ca nici nu mai tin minte ce raspunsuri mai aveam de dat! Ma apuc sa citesc din urma!!

Miha 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doublemom spune:

Mai fetelor, vreau sa va spun ca m-a emotionat asa de tare minunata mamica tcelen si m-am agitat atat de tare incat mi s-a intarit burtica de ziceai ca e otel. A trebuit sa iau un no-spa si sa ma bag in pat o ora jumate ca sa-mi revin.
Doamne ce fericita sunt ca avem prima bebita pe strada noastra!!
M-am zapacit asa de tare ca nici nu mai tin minte ce raspunsuri mai aveam de dat! Ma apuc sa citesc din urma!!

Miha 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

tcelen,
felicitari pentru printesa Maria
si MULTUMIM ca te-ai inscris la noi, mamicile de martie-aprilie, desi ai fi putut sa te-nscrii la ianuarie-februarie in felul asta, simtim si noi mai din timp ce-nseamna sa te-ntilnesti, in sfirsit, cu puiul, si traim putin mai in avans emotia nasterii. muah!

26 fix

Mergi la inceput