Mamici de martie-aprilie 2006 (38)
Raspunsuri - Pagina 13
Laura Ioana spune:
Ama Kaly cum de te-ai hotarat pentru Bucuresti si pt alt dr?
Laura
cu
? 30+

Puiutul meu
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauricisolomon/my_photos
ile77 spune:

Felicitari TCELEN, sa va traiasca fetita MARIA ,multa sanatate si sa va bucurati din tot sufletul de ea!
Felicitari inca o data pt ca esti prima mamica din clubul nostru de burticoase.

TCELEN , sa te refaci cit mai repede si sa ne spui si noua povestea nasterii si ,bineinteles ,vrem poze cu puiutul.
ile
33+
micaalsa spune:
Felicitari Tcelen, sa fiti sanatoase amandoua si sa va auzim povestea nasterii cat de curand. Daca tu esti prima dintre noi trebuie sa ne incurajezi si pe noi ![]()
Tina, as vrea sa ma treci din nou pe listuta cu mamici de martie aprilie 2006 pentru ca desi eu nu prea v-am scris sunt cu voi si va citesc ori de cate ori pot. Parca nevazandu-ma pe listuta nu mi-e totuna ...
M-ai lasat trecuta doar la medicii recomandati, eu mi-am schimbat si medicul la care voi naste, este Dr. Nanu Honorius de la Clinica Hipocrate din Cluj. Poti sa o lasi recomandata si pe doamna doctor Crisan pentru ca eu n-am nimic sa-i reprosez, schimbarea medicului la mine a fost datorita faptului ca am vrut sa nasc intr-o clinica privata, evident in alte conditii decat cele din spitalele de stat de la noi.
Sa-ti dau si datele mele: U.M. 01.07.2005, DPN 10.04.2006, DN 18.09.1978, bebele meu e fetita si o cheama Iulia.
Mersi mult, iti doresc si tie ca de altfel la toate fetele o sarcina usoara si o nastere mai usoara si sunt cu voi.
Anamaria
nshiro spune:
TCELEN FELICITARI! ESTI DESCHIZATOAREA NOASTRA DE DRUMURI! SA VA TRAIASCA FETITA, SA VA UMPLE DE BUCURII, SA FIE O MANCACIOASA IAR TU SA AI LAPTE DIN PLIN! TE ASTEPTAM CU NERABDARE SA TE INTORCI ACASA SA=TI REVII IMEDIAT SI SA NI TE ALATURI IAR! 

rocsana si bebe chan
Ursoaica spune:
Buna ziua burtici!
Sunt o mamica de la ianuarie-februarie, care am nascut o ursulina!
Trebuia sa nasc cu epidurala dar nu a fost anestezist de epidurala in acel moment si mi-au facut anestezie generala.
Si astfel am ramas cu epidurala. Acum incerc sa scap de ea, daca aveti nevoie de o trusa de epidurala va rog eu mult "scapati-ma" de ea. O dau cu cat am luat-o adica trusa=700.000lei si anestezicul=300.000lei.
Va rog sa ma scuzati ca am indraznit sa va deranjez.
Pt detalii ma puteti contacta pe e-mail sau pe PM.
Va multumesc!
poze
Ursoaica acum
ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)
ama_kaly spune:
Laura pai o sa stam in Bucuresti,nu mai stam in Buzau ca eu m-am decis sa incerc sa termin si facultatea.Si de dr din Buzau nu prea eram multumita!io
25+ cu
Seby
Poze cununie
Poze mami si bebe
Poze Craciun,Revelion si cu burtica Bebe
manu spune:
TECELEN SI SILVIU; FELICITARI!!!! SA VA TRAIASCA PRINTESA SI SA FITI SANATOSI CU TOTII!REFACERE RAPIDA SI TE ASTEPTAM SA NE POVESTESTI CUM A FOST!
EU sunt intr-o mare graba. Acum trebuie sa ma duc cu Andreea la dr ca e ragusita.
Va pup si va doresc o zi buna!
Manu
Poze
aniversare
doublemom spune:
Mai fetelor, vreau sa va spun ca m-a emotionat asa de tare minunata mamica tcelen si m-am agitat atat de tare incat mi s-a intarit burtica de ziceai ca e otel. A trebuit sa iau un no-spa si sa ma bag in pat o ora jumate ca sa-mi revin.
Doamne ce fericita sunt ca avem prima bebita pe strada noastra!!
M-am zapacit asa de tare ca nici nu mai tin minte ce raspunsuri mai aveam de dat!
Ma apuc sa citesc din urma!!
Miha 30+
doublemom spune:
Mai fetelor, vreau sa va spun ca m-a emotionat asa de tare minunata mamica tcelen si m-am agitat atat de tare incat mi s-a intarit burtica de ziceai ca e otel. A trebuit sa iau un no-spa si sa ma bag in pat o ora jumate ca sa-mi revin.
Doamne ce fericita sunt ca avem prima bebita pe strada noastra!!
M-am zapacit asa de tare ca nici nu mai tin minte ce raspunsuri mai aveam de dat!
Ma apuc sa citesc din urma!!
Miha 30+
aida_o spune:
tcelen,
felicitari pentru printesa Maria
si MULTUMIM ca te-ai inscris la noi, mamicile de martie-aprilie, desi ai fi putut sa te-nscrii la ianuarie-februarie
in felul asta, simtim si noi mai din timp ce-nseamna sa te-ntilnesti, in sfirsit, cu puiul, si traim putin mai in avans emotia nasterii. muah! 
26 fix