Mamici de martie-aprilie 2006 (38)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

Tinutza,
multumim pentru ca ne tii la curent cu ce mai apare nou in grupul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaariadna spune:

Doublemom, scuza-ma ca am uitat sa-ti raspund la intrebare. Pe mamica respectiva nu o chema Ioana si nu are cum sa apara pe DC pentru ca e o mamica din Germania. Mamica de care zici tu dusese si ea sarcina pana la 40 saptamani? Nici nu vreau sa ma gandesc ce burtica imensa o fi avut...
Ariadna, 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biuta spune:

FELICITARI CRISTINA PT MARIA!!!!! UITE CA O DAT DUMNEZEU SA NASTI NORMAL, LA TIMP SI TOTUL SA FIE BINE (DIN CATE AM INTELES)
Sa iti traiasca papusica, sa aiba multa sanatate si noroc cu tonele!!!!
Si refacere rapida pt mamicuta :)
Nu am scris tare demult, asa ca va doresc la toooate un An Nou foarte fericit, bebelasi sanatosi si nasteri rezonabile, scriu asta pt ca eu sunt cam fricosila .. [zambet]
Va citesc aproape in fiecare zi..da nu imi place sa stau mult la comp, ma doare pe sub sani cum stau..oare o mai doare pe careva asa?
Deoarece majoritatea suntem in trimestrul trei, am si eu o intrebare, ati inceput sa beti ceaiul de frunze de zmeura??????????
Si nu v-am prea auzit zicand de colostru, la mine curge cate putin numai din sanul stang, ati mai patit careva????
Pe voi v-o pus doctorul sa va numarati miscarile bebelasului in interval de care o ora, de 3 ori pe zi????Ori o fi numai la mine ca am diabet gestational????
Oricum..pt fetele carora le-o iesit glicemia mare, nu disperati, papati putin, des, cam la 2-3 ore, si la mancarica de pranz, seara, cand e un pic mai mult, mancati muraturi, scade glicemia mult..nu mancati prajeli, sau foarte gras..si..de aveti intrebari, ma gasiti pe Id-ul "cbiuta" pe yahoo msg.
Fetele cu bancurile, Laura, Lady, sunt f haioase, rad de mi se misca burta :)
Scriu si eu unul, musai:
Maria intr-o zi de vara urca in tramvai, se agaza de o teava si incepe: -Doamne cat de obosita sunt, si nu mai pot de cald! Apoi, incepe sa priveasca tanarul care era asezat langa ea:
- Nu te supara, baiete, ma lasi sa ma asez, ca sunt si gravida!
-O, bineinteles; raspunde tanarul educat. Dar de cate luni ca burta nu aveti?
- Pai, vezi, de vreun sfert de ora , ca de aia sunt asa obosita....

Nshiro draga, eu m-am apucat sa citesc de Lamaze, si imi pare tare rezonabil, e super tentant, dar la o sarcina f sanatoasa, fara prob, sa te interesezi oricum, si cat de iute, ca sa stii, in caz de complicatii, au tot ce le trebuie? asta asa..pt linistea ta..

Fetelor, la toate va doresc numai bine, nu mai pot sta.. si va pup dulce, aveti grija!!

Bia 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielaneda spune:

Buna la buticoase!
Doamne fetelor ce emotii m-au cuprins cand am citit de Tcelen!!! Mi s-a ridicat parul pe mine si mi-au dat lacrimile! Off si cand te gandesti ca si noi ajungem la acest moment...
Tcelen sa dea Dumnezeu sa iti mearga asa cum iti doresti tu si sa ai un copil sanatos si care sa iti aduca numai bucurii

Sunt intr-o stare de nedescris: emotionata pentru Tcelen si in acelasi timp satula de munca, mai ales ca tocmai am aflat ca voi primii o mustrare scrisa deoarece am uitat sa fac CEVA . Ce pot sa le spun celor de la serviciu... daca dau vina pe neuronul de gravida, nu ma cred... Ma gandesc serios sa intru in concediu cat mai curand, asta cu toate ca ma gandeam sa mai vin inca o luna la serviciu. In seara asta merg la medicul de familie si o sa vorbesc de concediul medical pana la 32 de saptamani si apoi prenatal. Asa nu se mai poate !!! Nu vreau ca stresul de la serviciu sa o afecteze pe bebelina mea, mai ales ca am mai avut o sarcina oprita in evolutie din cauza stresului!!! Offfffffff
Simteam nevoia sa ma destainui cuiva, iar voi sunteti cele mai in masura sa ma intelegeti

Daniela
Mami si Tati
Raluca Elena
Raluca Elena'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Danielaneda lasa-i in pocnet pe toti la servici! Nu te stresa ca nu merita, dar chiar deloc! Cate saptamani ai de sarcina; mai trebuie sa stai mult pana intri in prenatal? Mie dr de fam mi-a spus ca pot intra in prenatal cu 60 de zile inainte de DPN.

Laura cu ? 30+

Puiutul meu
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauricisolomon/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

Biuta, lamureste-ma te rog si pe mine ce-i cu ceaiul de frunze de zmeura. Nu stiu ... la ce foloseste?
V-am tot auzit ca v-ati facut analiza de glicemie, mie nu mi-a cerut inca medicul sa o fac, acuma stau si ma gandesc, o fi uitat el sau care-i problema. La cate saptamani se face analiza respectiva?
Anamaria 28 + 5

Mergi la inceput

Biutabancul. Mie nu mi-a spus nimeni sa numar miscarile lui bebe. Oare ar trebui? Dar nu cred sa pot tine pasul, ca ma bombardeaza de nu ma vad

Laura cu ? 30+

Puiutul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

TCELEN, FELICITARI PENTRU BEBITZA SI TE ASTEPTAM CAT MAI REPEDE ON-LINE

fetili, io-te aici de ris:

Un cuplu casatorit are un accident dupa care fata femeii ramane foarte arsa. Doctorul ii spune sotului ca nu poate lua piele de pe corpul ei pentru ca este prea slaba. Prin urmare, sotul se ofera sa doneze piele de la el. Dar singura parte a corpului pe care doctorul o considera adecvata sunt fesele. Cei doi se hotarasc sa nu spuna nimanui de unde au luat pielea. Dupa operatie, toata lumea se mira cat de frumoasa era femeia si cate de tanara arata. Intr-o zi, sotia se emotioneaza si-i spune sotului:
- Dragul meu, vreau sa-ti multumesc pentru tot ce ai facut pentru mine. Nu stiu cum as putea sa ma revansez vreodata!
- Iubito, raspunde el, nu te mai gandi la asta. Sunt super multumit cand o vad pe mama ta ca te saruta pe obraz.

Poze cu burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doublemom spune:

mamaariadna no problem. Tocmai pentru ca e destul de neobisnuit am crezut ca e vorba de Ioana. Iti dai seama ca m-am simtit incurajata cand am citit despre ea dupa ce am venit de la dr. care ma avertizase ca gemenii se nasc mai devreme. Asta am acceptat, dar depinde cat de devreme. Cum spuneam eu fac tot ce pot sa ajung macar la 36w.
Biuta porti cumva un sutien care te incomodeaza in pozitia aia? Mie imi curge cate putin cand la unul cand la altul dar am avut o perioada cand curgea numai stangul. Am inceput sa port brasiera tip sport si imi e mult mai confortabil asa.
tinutza te-am trecut in agenda tel la loc de cinste si daca nu sunt eu in stare sa te sun are tati al nostru instructiuni precise.
catrinel important e sa fiti voi ok cu situatia. Ce ma bucura cel mai tare e ca sunteti amandoi pe aceeasi idee. Eu nu il iau pe al meu din doua motive: ca stiu ca nu suporta sa ma vada ca sufar si ar fi in stare sa o ia pe dr.de gat daca i se pare ca ma chinui, si al doilea si lui ii e teama de reactia pe care ar putea sa o aiba. Aia cu imaginea sexoasa a sotului despre nevasta lui era mai mult haz de necaz. Nu ca nu ar trebui sa fim cochete cu ei dar ne-au vazut de atatea ori racite cu nasul cat borcanul sau dormind in cine stie ce pozitii, poate ne-au auzit si dand partzuri in somn si tot ne iubesc ....asa ca noi sa fim sanatoase!
ileana_marius contractiile braxton-hicks sunt nedureroase si sint asa ca o jena iar burty se intareste, toata sau numai o zona si tin max 1 min dupa care se relaxeaza si se pot repeta la intervale neregulate. Astea sunt normale. Daca te boare ca la ciclu sau burtika sta tare in permanenta sau daca durerea se intinde spre sale e bine sa iei legatura cu dr. al tau ca e posibil sa fi facut efort prea mult sau altceva si el iti va da sfatul cel mai bun. si ai grija de tine.
daca am uitat ceva sa ma tregeti cu sfoara de atentie ca inca sunt aeriana!!!

Miha 30+

Mergi la inceput

Noe Ce-mi place ca ne-am dat drumul care mai de care la bancuri.

Doublemom si eu mi-as dori sa stea sotul cu mine la nastere, chiar daca inca nu m-am hotarat cum sa nasc. Dar il vreau cu mine chiar daca nasc natural, chiar daca nasc cezariana cu anestezie locala (sau cum s-o chema aia de la brau in jos). Acu' tre' sa negociem cu dr, ca pe aici nu se prea practica chestii din astea "moderne"

Laura cu ? 30+

Puiutul meu

Mergi la inceput