Mamici din Japonia ( 4 )
Raspunsuri - Pagina 8
yashy spune:
Buna fetelor!
O primavara insorita, plina de impliniri si dragoste
va doresc din tot sufletul!!
Ce mai faceti? Cum mai sunteti?
Eli, cum merge cu intarcatul? A inceput sa adoarma mai repede?
Hanako, e tare bine ca poti merge la jidocenter. Acolo iti faci o multime de prietene, de toate natiile. Distractie placuta!!
Anca, sa vii sa ne mai spui de tine si printesa .
Adina & Luka (4 ani pe 15 mai)
obraznicatura lu' mami
naomi_ioana spune:
pt toate mamicile si nu numai.,LA MULTI ANI si sa aveti o primavara eterna in suflete...mai revin sa va povestesc despre Naomi,acum trebuie sa plec
naomi_ioana spune:
mamici dar nu mai intrati pe aici deloc?
eu sunt suparata rau ,Naomi e racita rau si pe deasupra mai are si un virus in organisme slabita rau,nu prea mananca si moftoraosa de ma termina si pe mine cu nervi,of abia astept sa treaca si perioada asta...ma revin
naomi_ioana spune:
tot eu...azi am fost la controlu de un an si sase luni si mi s-a spus sa renunt la laptele praf si biberon...cu laptele nu cred ca va fi o problema dar nu stiu cum sa fac sa renunte la bibiron,poate vine vreo mamica cu o idee salvatoare
yashy spune:
Buna Anca, ce mai faceti? I-a trecut raceala printesei? Multa sanatate!!!
Sa renunti la biberon e cam greu, dar tre sa faci tot posibilul sa o dezobisnuesti. Incearca cu sticlutele alea cu pai, eu asa l-am facut pe Luka sa uite de biberon... dar era inca mic, nu avea decat vreo 8 luni si ceva. Dar totusi nu stiu de ce ti-a zis sa renunti si la lapte praf. Ii dai formula adegvata varstei, nu? Pt. 9 luni in sus.
Oare de ce nu mai scriu nimic mamicile din Japonia? Eu acum sunt in febra pregatirilor pt. gradinita. Sunt atat de multe de cumparat, de facut... si mai sunt si scumpute.... Avem noroc de sponsori generosi... bunica si bunicul.
obraznicatura lu' mami
hanako2004 spune:
buna mamici si samurici
noi ca deobicei suntem bine
emilica creste vazand cu ochii si pe zi ce trece face cate ceva nou
a inceput sa vb din ce in ce mai mult si spune o gramada de cuvinte
nu face ofuro fara papa nu vrea sa adoarma pana papa nu spune o poveste...(de ceva timp repeta povestea dupa papa )
plimbarile ii plac cel mai mult cand vede ca ne apropiem de casa da sa se intoarca si incepe a plange
acum va las pe voi sa mai povestiti despre ingersi vostri
o sa mai trecem pe aici acum ne pregatim sa mergem la jidocenter
cred ca emilica se va bucura foarte mult mai ales cand il va vedea pe hiro(AMICUL ei)un baietel mai mare cu 4 luni decat emilica insa sau impretenit din prima zi si se inteleg de minune
va doresc numai bine si copii sanatosi
o zi buna tuturor
"cine se trezeste dimineata devreme departe ajunge"
EMYLI alinarea noastra poze
naomi_ioana spune:
Da Adina,ii dau lapte pt varsta ei,mi-au spus sa inlocuiesc formula cu lapte de vaca...Naomi bea la pai de pe la 9 luni insa noaptea vrea biberonsi daca nu il dau si dau paiu am puso ce ea...tu pana la ce varsta i-ai dat formula lu'Luka?si i-ai dat cu paiu si laptele?Raceala i-a trecut,am fost dimineata cu ea la control si e spre bine,i-a revenit pofta de mancare si nu mai tuseste,in schimb ii mai curge nasucudar ce a fost greu a trecut.iti multumesc ca mi-ai raspunssi multi pupici la Luka,ce a trecut timpu,merge la gradinita...sa ne spui si nou ce iti trebuie si c-am cat te-a costat tot?
nshiro spune:
Buna mamici japonici! De cand va dau tarcoale asteptand ziua in care sa ma pot alatura si eu voua... iata ca a sosit! Vrem si noi pe listuta.
Bebe Maria: 3 martie 2006
rocsana si bebe maria
yashy spune:
Rocsana, felicitari!!! Bine ai venit Mariuca!! Sa fii sanatoasa, mancacioasa si sa ai parte de tot norocul din lume!!Sa ne povestesti cand ai timp de nastere. Multa sanatare si refacere usoara!!
obraznicatura lu' mami
naomi_ioana spune:
Rocsana felicitaribine ai venit in nostru,sa de-a domnu sa ai un bebe sanatos si mancacios,