Mamici din Japonia ( 4 )
Raspunsuri - Pagina 7
hanako2004 spune:
si aici yasumi
chiar nu mai aveti nimic cu ce sa va laudati?
noi am avea multe dar navem cui sa ne laudam ca pe aici nu mai trece nimenisau voi va-ti plictisit de
emilica noastra creste si din ce in ce mai dulce si face numai lucruri care ma lasa fara vorbe....
duminica ea vb la tel de jucarie nu stiu cu cine insa spusese (DOKO??)rastita am incremenit nu-mi venea sa cred
este dulce rau si suntem foarte incantati de ea ...
zilele astea ii vom taia turta sau motul cum i se spune ca la inplinirea unui anisor nu la-m taiat...o sa pun si aici poze
voi chiar nu mai aveti nimic de spus?
dolphin
mai zine si tu cate ceva de YULIA
YASHY nu mai spui nimic?
mamaluidavid,SAORYY...etc...
EMILY poze
naomi_ioana spune:
buna mamici si pitici...in afara de hanako nu mai vrea nimeni sa treaca pe la noi...nu mai gaseam subiectu
si Naomi vorbeste mult pt varsta ei...duminica@seara cand am dezbracat-o pt baita fugea prin casa si spunea samui...
in rest suntem bine,mergem zilnic in parc,papam bine si dormim la fel de bine...
asteptam vesti si de la voi,
yashy spune:
Salutare! Ma asteptam sa am ce citi, dar se pare ca tre sa mai astept...
Sa va mai zic despre noi. Din iunie pana in septembrie am fost in Ro si ne-am simtit extra! Luka a invatat chiar bine romaneste, si chiar isi facea griji soacra-mea ca n-o sa aiba cu cine vorbi ca uitase japoneza. Dar in timp de vreo 2-3 sapt si-a adus-o aminte si de atunci incerc si eu sa il fac sa mai spuna si in rom cateva cuvinte... In bloc avem multi prieteni japonezi si cam stam in fiecare zi impreuna de dimineata pana seara si de aceea cred ca romana a inceput sa fie mai grea pt. el... Dar oricum cand vorbesc cu ai mei din Rom incearca cu toata puterea sa spuna cuvintele corect. De inteles intelege tot.
In rest ii place sa mearga la piscina, chiar azi am fost si s-a jucat intr-una! Oricat ar fi incercat antrenorul lui sa-l puna sa faca ce era de facut, Luka ii stropea pe toti si plescaia apa. Dar ma bucur ca macar merge la pool cu zambetul pe fata si nu-l trag dupa mine.
In parc sau la kids room-ul din bloc mergem zilnic aproape, ii place sa-si faca prieteni noi, sa vorbeasca, dar se enerveaza si mai plesneste pe cine-apuca... Asta ma cam scoate din sarite... dar sper sa-i treaca repede...
Mai vin cu noutati si mai tarziu, acum poate aveti timp sa trageti un oki si pe pozicile mele ca am mai pus cateva noi, si vreau sa mai pun, fi-ti pe faza!!
Adina & Luka (4 ani pe 15 mai)
obraznicatura lu' mami
RIARA spune:
buna fetele,
yashy,crezi ca ne poti trece si pe noi pe lista?Stefy 5 mai1996 si Rion 7feb2006.Dupa cum stiti,Stef a venit in Japonia acum o luna.La scoala merge de trei saptamini in clasa a treia (tottemo gammbatteru),sintem la capitolul "DE CE"? (de ce TREBUIE sa zic TADAIMA si bunicilor si voua?) si mari probleme cu mincareaNu maninca "scirboseniile " de la scoala asa ca in fiecare zi obentoEste putin mai greu cu acomodarea dar cu timpul se rezolva.Daca aveti ceva sfaturi sau ideei cum sa-i fac "viata mai usoara" va rog mult sa-mi spuneti.Rion este nazdravan,merge in picioare de la 10 luni,nu are decit trei dinti pe care-i spalam de zor (distractia lui),pe Jiro il striga "taaaaaa-tiiiii"toata ziua,ii este frica de "mushi-mushi" si......multe altele.Poate ne mai stingem la o mica distractie aici...
yashy spune:
RIARA, acum sunteti pe listuta, irashaimase.
Am pus poze noi,mai bagati un oki!
Adina & Luka (4 ani pe 15 mai)
obraznicatura lu' mami
eli spune:
Buna mamici si pitici!
Riara, mult succes fetitei tale. Am ceva in comun cu ea, si eu sunt nascuta pe 5 mai, dar trecuta pe 4 in certificat.
Yashi, ce sociabil e Luka. Cand mai punem si noi de o intalnire?
Anca, ce vorbareata e Naomi, Stef nu vb prea mult, cel putin nu inteligibil, ca in rest ii turuie toata ziulica gura. A facut o pasiune pt "tati" toata ziua il cauta, striga.
hanako, felicitari pt progresele Emiliei!
Avem si noi poze noi, nu stiu daca le-ati vazut.
Weekend placut!
_
O zi plina de bucurii, Eli & Stef
noi www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=32097" target="_blank">Nasterea broscutei Alte
RIARA spune:
Mersi mult Yashy,ma bucur ca sintem si noi in rindul lumii.Ma tot invirteam in jurul cozii de vreo citeva luni sa-ti zic dar am asteptat sa vina fata mea ca sa-ti cer favorul acesta.
Eu am bagat ochii mai mereu in pozele voastre,sa nu fie cu suparare,dar nu prea am avut ocazia pe la vreun subiect sa aduc vb desprea asta.O sa pun si eu poze noi si va anunt.
Stefi s-a obisnuit cit de cit,din zi in zi este mai caraghioasa...Acum este plina de aere ,fudula nevoie mare...Nu iese din casa pina nu este asortata pina la ciorapi si bilele de la par.Are si jurnal fata,in care scrie tot ce vb cu prietena ei Ana pe messenger.Si intr-o zi vine acasa suparata foc ca un coleg din clasa i-a citit jurnalul,ca altfel cum de o stie el pe Ana?I-am cerut sa-mi povesteasca si-a spus ca la ora de japoneza -KOKUGO- trebuia sa^si puna foile intr-un dosar si nu stia cum sa le puna iar un coleg ii tot reptea intru-na sa de-a gaura la foaie ...si ,probabil,ca tipa "ana...ana"-sa de-a gaura foii si cica el incepuse sa rida .Nu stiu exact dar probabila ca Stefi facuse ceva de-l bufnise risul,Stefi era suparata ca de ce i-a citit colegul in jurnal,si tot asa.Am ris cu ea de ne tineam de burta...Va dati seama cite patanii o sa mai avem...
hanako2004 spune:
buna japonici
ce mai faceti?ce mi fac samurici cei mici?
emi este foarte ghenki in fiecare zi face cate o perla noua ....a inceput sa-si dea drumul la vorba si face mane dupa noi
de cateva zile am renuntat in timpul zilei la pempars ...face urat la schimbat si am zis sa nu il mai pun deloc si vad ca sunt rezultate bune nu face deloc in pantaloni cand vrea pipi se tine de pandaloni si spune PI ...PI nu zice tot cuvantul odata ci lasa putin pauza dar e kawai rau
la masa nu mai vrea deloc hranita...vrea sa manance singura si o lasam sa pape singurica si am opservat ca mananca mai bine decat cand o hranesc eu
azi vom merge la JIDOcenter abea astept sa o vad zburdand
acum va las s pe voi sa ne mai povestiti de samurici vostri
va pupsi va doresc o zi frumoasasa auzim numai de bine
"cine se trezeste dimineata devreme departe ajunge"
EMYLI alinarea noastra poze
eli spune:
buna!
noi, am trecut la intarcat, de 2 zile. merge greu ziua, ieir a durat 3 zile sa adoarma la pranz, sis mai usor sseara si noapta, adoarme mai repede se trezeste doar 1 data , plange, maraie si adoarme.
reau sa il inscriu la un curs pt copii de 1 an la jidocenter.
ii place la nebunie onigiri cu tsuna.
weekend placut!
_
O zi plina de bucurii, Eli & Stef
noi www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=32097" target="_blank">Nasterea broscutei Alte
hanako2004 spune:
noi azi am fost la jidocenteremilica a fost super incantatasi mami la felne-am jucat si am zburdat ca doua caprioareemi a fost in centru atentieisi ne-am facut o gramada de prietenipacat ca nu e cu program zilnic insa vom mai merge si saptamana viitoare
-Eli sa stii ca se merita sa mergi cu copilul acolo se joaca si
isi face multi prietenisi mami la fel
pe curand si sa auzim numai de bine
"cine se trezeste dimineata devreme departe ajunge"
EMYLI alinarea noastra poze