Mamici din Japonia ( 4 )
Raspunsuri - Pagina 6
hanako2004 spune:
-eli o sa ma duc si eu a-si fi vrut sapatamana asta insa
a fost si vremea asta rea de nu te lasa sa iesi nicaieri
saptamana viitoare papa ne-a promis ca ne va duce si pe noi sunt foarte nerabdatoare
va pupo seara buna tuturor
INGERASUL NOSTRU poze
saory spune:
Buna din nou.Asa cum am promis am reusit aseara sa pun ceva poze nu prea mult ca Kaori a fost cumplit de rea aseara si nu prea am putut.S-a culcat abia la 23:30 iar de dimineata nu mai vroia sa se trezeasca.In final am reusit sa o trezesc sa o imbarac dar nu vroia deloc sa mearga singura asa ca am fost nevoita sa umblu cu ea in brate sa-i dau sa manance si sa-i pregatesc gentuta de gradi.
Culmea e ca atunci cand am ajuns la gradi a uitat de mofturi si nu mai vroia deloc in brate ca vroia sa fuga repede la copii la joaca.
Cand o sa mai am timp o sa pun si ceva poze cu ea de la gradi si restul de poze .Va pupic si mai vb.
shian spune:
Saory,am vazut pozicile,ai o printesa tare frumusica,sa-ti traiasca!
Uitandu-ma la poze cu fetite imi doresc si mai mult ca "samburica"mea sa fie fetita...
Mamaluidavid,multumesc,ai dreptate ca n-ar trebui sa ma enervez, ca nu-i face bine la bb!Daca as putea macar putin ,ar fi asa de bine,dar iute "la manie" cum sunt, n-am nici o sansa!
Cum ai reusit sa-l faci pe David sa-ti raspunda cu DA atunci cand il intrebi daca te iubeste?Felicitari!!!Al meu mai degraba ar raspunde nu,iar la pupacit nu sta deloc,te pupa cand are nevoie de ceva si-atat!E un zgarcit si jumatate!
Noi astazi am fost la doctor,lui Shion i-a aparut o eruptie ciudata pe burtica si a mai facut si febra 38,2.Ne-a dat niste prafulete,iar daca eruptia se va extinde mai trebuie mers si maine.Se pare ca vom merge si maine,caci s-a extins,febra n-a scazut prea tare si nici pofta de mancare n-are(numai de dulciuri)!
Va pupici,va doresc un sfarsit de saptamana placut si sa ne auzim cu bine!
Anca10+ &Shion(21.05.2004)
Poze cu noi
hanako2004 spune:
si aici liniste mare
a trebuit ceva timp pana sa-l gasesc
mamici ce mai faceti?ce fac samurasi?
nu vreti sa mai povestiti nimic de comorile voastre?!!
la noi totul e bine iar emy este din ce in ce mai dulce si ne omoara cu minunatiile eizilele astea papa ia cumparat scranciob acasa ca de e vreme rea nu ne putem duce cu ea in parc
si e disperata nici nu mai coboara din el si tot in el vrea sa pape
aseara era deja tarziu iar ea nu voia sa mergem la nani inca mai voia sa stea in el
e dulce rau si nu ma pot supara pe ea ca se supara ea inaintea noastra
marti ne vom duce la JIDOCENTER abea astept sa vad cum va reactiona
insa cu siguranta o sa-i placa mult mai ales daca or fi si alti bebei
va las si voua sa ne mai povestiti de comorile voastre
o zi buna
EMILY printesa noastra poze
yashy spune:
Bine v-am regasit!! Am reusit sa-mi pun net in sfarsit!
Acum nu prea am mult timp de stat, dar va rog sa-mi dati datele despre copilasii care nu sunt pe listuta. Numele copilului, ziua de nastere si daca vreti, un link pt pozici. Yoroshiku!!
Va pupic!!Vin in curand cu povesti despre Luka.
Adina & Luka (4 ani pe 15 mai)
obraznicatura lu' mami
hanako2004 spune:
buna yashy emilica mea nu e pe lista ...
datele fetei sa le scriu aici sau sa-ti trimit pe privat?
yashy spune:
Cum crezi tu ca-i mai bine, Hanako. Va astept!
obraznicatura lu' mami
hanako2004 spune:
-Yashy ti-am trimis datele fetitei mele pePM...
mamici ce e cu linistea asta pe aici ?chiar nu mai aveti nimic sa ne povestiti de samurici vostri?
o zi buna
yashy spune:
Hanako, Ella@, acum am terminat listuta. Cine mai vrea trecut, dozo!! Mattemaaaaas!!
obraznicatura lu' mami
naomi_ioana spune:
buna mamici si ...ce mai faceti,cu ce va mai laudati?noi suntem bine,mami a fost racita o sap dar acum e totul ok,azi e vreme frumoasa si am iesit in parc vreo doua ore...mare bucurie pe capu ei,s-a bagat in cosu de gunoi si nu mai vroia sa iesese uita toata lumea ca la circ....in rest nimic nou,asteptam ziua de 23 cand trebuie sa mergem la controlu de 1an si 6 luni,sunt curioasa ce o sa ne spuna in privinta laptelui praf...apropo de asta,voi le mai dati lapte praf la biberon?Naomi mai bea 1-2ori pe seara,as vrea sa o dezobisnuiesc dar nu am nici o sansa...se ridica in fundulet,somnoroasa si cere "ceai,ceai"(ea spune "ceai"la orice inseamna bautura)iar daca chiar ii dau ceai imi arunca sticla si se pune pe un bocit pana ii dau lapte.
C-am atat,asteptam vesti si de la ceilalti prichindei,o zi buna va dorim