Mamici din Japonia ( 4 )
Raspunsuri - Pagina 5
shian spune:
Buna mamici!
Deci ai aparut Ancuto,ma gandeam eu ca esti prin zona...
Nu m-am uitat inca la poze,dar revin mai tarziu ca abia astept sa-ti vad printesa!
Despre pozne,ce sa spun,imi sta inima cateodata.Adineauri s-a urcat pe scaun si cum acesta se roteste s-a dezechilibrat si a cazut in cap.Multumesc lui Dumnezeu ca nu si-a rupt gatul!
In rest,ne pregatim sufleteste ,pentru ca luna viitoare mergem in tara.Cred ca vom sta vreo 2 luni...
Hanako,multumim pentru urari, insa fetita mea este baietel.Cand era mic,avea parul lung si de aceea il strigam cu apelative feminine.
Si tie sa-ti traiasca Emilica,caci e frumusica foc!
Anca10+ &Shion(21.05.2004)
Poze cu noi
hanako2004 spune:
-shian scuze dar am crezut ca e fetita
dar e dulce si parca ar fi fetita
daca e baiat inseamna ca ai sa ai de tras cu elcand creste o sa fie baetan frumos si or sa faca fetele ca in jungla dupa el
sa va traiasca si sa va aduca numai bucuri
o sa mai arunc o privire la poze
INGERASUL NOSTRU poze
devylla spune:
Buna fetelor!
Sashiburi ne!
Fetelor ce v-au mai crescut copilasii!M-am uitat la poze...si asa cand mai vorbiti parca e ca 'pe vremuri'.
Anca(Shian) tare frumusel mai e Shion.Acuma pana pe la 3 anisiori numai de nazbatii o sa se tinaNepotica mea pe la varsta lui,era in Ro.Incepuse sa faca pipi la olita si noi vroiam sa faca si caca...si ei ii era frica de caca...asa ca l-a facut in mijlocul casei si dupa care a zis ca ar fi frumos daca ar incepe sa picteze cate ceva si amune:covorul alb,mobila,peretii..s.a.m.d
Anca(naomi ioana) ce fetita scumpa avem mai.Tare dulcica mai este.
Ce mai toti copilasii sunt niste dragalasi.
Celelalte fete mai treceti pe aici...ca imi aduceti un zambet pe buze cand va citesc.
De nepoteii mei ce sa va zic.Acuma nu mai stau cu ei si nu mai am aceleasi povesti frumoase.
Sa va zic asa din auzite.
Eu discutand cu Larisa:
Eu:-Larisa si mergem in Ro,te bucuri nu?
Ea face pe rusinata si zice :
Larisa:- Da...
Eu,insistenta:-Si mergem cu avionuuulll,ce frumos o sa fie!
Larisa,facand pe interesanta:-Nu stiu...vezi tu....e obositor atatea ore in avion ...(Astea toate spuse pe o vece de stiutor si foarte importanta)....si mai e si Leon care e mic si inca nu stie sa stea cuminte...offff
Eu: am ramas fara replica.
----------------------------------------
Larisa la gradinita....
Sensei:-Larisa care e fructul tau preferat?
tin sa precizez ca o fetita inaintea ei a raspuns ca ii palc caisele.
Larisa,emotionata:Pepenele galben.
Noi toti pe jos de ras pt ca Larisa nu mananca pepene galben si mereu zicea ca daikirai.
Sensei:-Si ce vrei Larisa sa te faci cand vei fi mare?
Larisa,importanta:Iepure
------------------------------------------
Larisa si bunica avand o discutie intre adulti
Larisa spre bunica cu o voce foarte trista:
Bunica noi cand plecam in Romania,papa o sa ramana singur nu?
Bunica:-Da...
Larisa,pe aceeasi voce ingrijorata si trista:
-Da si Yasu(sotul meu) o sa ramana singur nu?
Bunica:- Da...
Larisa:-Pei o sa fie tristi nu?Ca noi plecam in Ro?Si o sa le fie dor de noi nu?Si nu o sa aibe ce manca.Bunico,sa le faci de mancare in fiecare seara si sa le duci de mancare.
Bunica:-Pei cum sa le fac la amandoi?
LArisa:-Da,bineinteles.
Bunica:-pei si cum sa le duc la amandoi ca nu pot...
Larisa,dupa cateva secunde de gandire:-Gata stiu Tu ii duci lui papa si bunicul ii duce lui Yasu
Ce fata grijulie...cum se gandeste ea la toate
---------------------------------------------------
cam atata cu Larisa.Sunt multe de spus,in fiecare zi face cate vro' boacana.Se supara repede,e foarte posesiva....
Leon are si el un anisor,merge,gangureste intruna.Tipa cand nu ii convine ceva...mananca de rupe,la o masa mananca asa:un castronel de iaurt cu paine,o banana,180 gr lapte si el tot ar mai vrea.Mananca foarte mult de ma sperie.
Cam astea ar fi noutatiile.Sper ca nu v-am plictisit.Nu o sa intru foarte des ca nu mai am ce sa spun in fiecare zi.Insa va citesc.
AAA...sarcina usoara tuturor gravidutelor.Urayamashi...dar lasa ca imi vine si mie randul.
Va pup sa aveti o zi frumoasa!
poze noi
3 generatii
"Viata trebuie traita asa cum este, pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati."
Sabina
saory spune:
Buna la toata lumea.Noi nu prea scriem ca nu ne place dar va citem tot timpul.
Felicitari noilor gravidute.Sa aveti parte de o sarcina usoara si de o nastere cat mai rapida.
Pe pitica mea o cheama Kaori,are 1 an si trei luni si e foarte neastamparata.E un copil normal nu face nimic deosebit.De 2 luni mergem la gradinita si santem foarte fericite.
De vb nu vorbeste aproape deloc in afara de mama,tata,cucu(kutsu) si ya ya(yada).
Cam atat de data asta o sa mai revin si alta data.
Apropo am vazut pozele si aveti niste copilasi superbi.Sa aveti parte doar de bucuri din parte lor.
O zi buna tuturor.
naomi_ioana spune:
Da Shion,tot timpu sunt in zona,chiar daca nu scriu va citesc mereu...dar tu iar mergi in tara?abia te-ai intors.
Devyllaam ras de se uita Naomi la mine cu niste ochi,tare faza cu caca,eu am noroc ca Naomi imi face caca la olita de la 11luni,sa iti traiasca nepoti
Adina (saory)ma bucur ca mai scrii si tu cate ceva de mogaldeata dar nu ai nici o in album?
Astazi Naomi nu a dormit deloc si e asa de moftoroasa,asa ca va las
shian spune:
Buna dimineata mamici!
Saory,sa-ti traiasca fetita,as fi vrut sa vad si pozele ,dar din pacate nu se poate.
Ce bine ca mergeti la gradinita...!!!
Te mai asteptam cu vesti si povesti despre Kaori!
Devylla,multumim pentru urari si tu ai doi nepoti pe cinste,sa-ti traiasca!Haioasa rau pustoaica,abia astept sa-l vad si pe strumful meu vorbind "discutii".
Ancuto,da, iar mergem in tara,nu ca tinem neaparat,dar e musai!
S-au petrecut cateva evenimente mai putin placute in familia mea si ca de obicei trebuie sa apara "politaiul"din Japonia sa clarifice totul..."ca doar de,isi permite"....Ce sa facem fetelor,unii cred ca aici in Japonia umbla cainii cu colaci in coada...
Imi cer scuze fetelor,dar numai cand mi-aduc aminte,m-apuca nervii!
Noi,nu prea avem noutati,asa ca deocamdata pupici tuturor si sa ne auzim cu bine!
Am mai pus ceva poze...sper sa va placa!
Anca10+ &Shion(21.05.2004)
Poze cu noi
mamaluidavid spune:
Buna mamici!
Shian,din pacate asa cred majoritatea ,tu ai grija de tine si nu te stresa prea tare pentru bb mic din burtik
Am citit despre toti copilasii,sunt niste draguti,sa va traiasca!
A crescut si David al meu,face nazbatii la greu insa eu cred ca am cel mai cuminte copilas din lume
In momentul de fata cea mai interesanta activitate este de a se catara pe unde apuca,cu cat mai inalt cu atat mai bine de mi se inmoaie picioarele cand il vad.
Culmea e ca sta el si gandeste cum sa faca sa se catere si gaseste solutii de ma lasa cu gura cascata.Desteptul lui mama
De asemenea aruncatul obiectelor,oricare ar fi ele,in spate e tare haios;de multe ori il gasesc cu o gramada de pampersi,servetele sau jucarii in spate.
Vorbeste destul de mult si bine ,intelege romaneste mai mult decat jap .Ma topesc cand il intreb "O iubesti pe mami?" la care el se uita la mine si spune "daaaaaaaaaaa"
Cand vrea ceva cere spunand "da",daca nu bag de seama ca i s-a terminat sucul sau ce bea el vine si spune "gata,da"
Cand era bolnavior cu febra mare ,punea caputul pe mine si zicea "itai" de mi se rupea sufletul
A ramas la fel de mancacios,spre fericirea mea,mananca absolut tot ce ii dau,desi are mancaruri preferate: orez si peste,of course
De vreo 1 luna de zile nu se mai trezeste noaptea,doarme 12 ore legate iar dupa masa doarme 2-3 ore.
Sunt o fericita!
Hai ca l-am laudat destul,mai las loc si la altii
Stefania 14+ si David(24 dec 2004)
www.babiesonline.com/babies/b/bebenr2/" target="_blank">bebe din burtica
hanako2004 spune:
SAORY bine ai venitcum de ai scris ?sau te-ai saturat citind din umbra?pozele de ce nu se vad?sau sunt date pe privat
oricum bine ai venit si pune pozele sa o vedem si noi pe kaori
o zi buna tuturor si sa auzim numai de bine
INGERASUL NOSTRU poze
saory spune:
Buna.Fetelor imi pare rau dar momentan nu am poze in album.
De obicei intru de la birou iar pe calculator la birou nu am poze dar am sa intru probabil deseara dupa ce o culc pe Kaori de acasa si am sa pun ceva poze.
Hanako de ce vrei poze? Tu o cunosti personal pe Kaori si sti cum arata.
Promit ca deseara am sa pun poze si am sa va invit sa le vizionati.
Asadar pe curand.
eli spune:
buna mamici si gravidute! bine v-am regasit!
Hanako, eu merg cu Stef la jidokan (jidocenter) de cand avea 9-10 luni. A invatat sa danseze pe o melodie cu Ampaman, ffacem gimnastica, se joaca cu copii, ma pune sa-i citesc din carti, eu mi-am facut cateva prietene.
Nici pe mine nu ma lasa Stef la computer cand e treaz. Nu pot nici sa citesc, nici sa scriu, cum ma vede ca ma asez pe scaun vine s ail iau in brate, incepe sa tasteze, apoi se catara pe masa, da tot pe jos, ia telecoenzile si dupa ce deschide de n-spe mii de ori TV-ul le tranteste.
Si el e tare neastamparat, azi mai toata ziua mi-a scos oalele din dulapul caruia i-a smuls piesa cu care blocasem usile.
Danseaza cand aude muzica la TV, Cd-uri sau cand canta le la pian si alte instrumente/jucarii. I-am facut in comoda locul lui pt carticele si toata ziua le rasfoieste. Acum a invatat sa le puna la loc, inainte, seara aveam de cules carti de prin toata casa. Ii place sa-mi scoata hainele din dulapuri, din cosul cu rufe.
Vb destul de putin, nani, papa, tata, maman(ampaman), pupu (pooh san), tiitii (masina), bye-bye, taitaitai (itai), Hai (dozo sau cand vrea ceva si intinde mainile), bebe, mam-mam (ham-ham), na (lumina).
Va pupacim, fug sa spal vasele si apoi nani. Somn usor si maine o zi minunanta!
_
O zi plina de bucurii, Eli & Stef
noi www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=32097" target="_blank">Nasterea broscutei Alte