Mamici din Japonia ( 4 )
Raspunsuri - Pagina 4
hanako2004 spune:
-MAMALUIDAVID multumesc pt felicitari
si baiatul tau david zici cai rupt din flori
sa vezi tu cand o creste mare ce umbla japonezele cu salteaua dupa el
glumeam
sa fie sanatos si sa va aduca numai bucurisi tu sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos
yoooooiiii ce asi mai vrea sa viue tare frumoasa senzatia sa fac si eu un samurasi insa tre sa ma rog de samuraiul cel mare
va doresc copii sanatosi si pentru cele ce o sarcina usoara si bebei sanatosi
INGERASUL NOSTRU poze
hanako2004 spune:
ohayo
liniste mare si aici
asta e pt desteptare
ce mai faceti mamici si burtici
ce mai fac samurasi cei mici
fetelor vroiam sa va intreb daca voi ati mers cu bebei la GIDOSENTAR
nu stiu daca am scris bine insa asa se pronunta
cica ar fi un loc pt mamici si bebei unde se joaca cu toti si este de 3 ori pe saptamana ...
ati mers vreodata?cum este acolo?
noi vrem sa mergem mai mult pt emi sa-si faca si ea prieteni ei de joaca
va rog cele ce ati fost sa-mi dati si mie cateva ideii
cica exista in toate cartierele din oras......
INGERASUL NOSTRU poze
shian spune:
Hanako,noi am mers la hirobakan si ne-a placut tare mult.Pe langa faptul ca... ,copilul isi face prieteni si este inconjurat de alti copii,poate invata cantecele,poate dansa,iar noi mamicile putem intra in contact cu alte mamici,putem sa ne impartasim bucuriile si temerile si de ce nu, se pot crea chiar si prietenii.Poti beneficia si de sfaturile profesionistilor,ei au in asemenea centre si asistente care te pot lamuri in orice problema.
Anca&Shion(21.05.2004)
http://community.webshots.com/user/shian124
hanako2004 spune:
-SHIAN multumesc ca mi-ai raspuns la intrebare
o sa ma duc si eu sa vad daca avem loc pe acoloma gandesc ca aici nu prea sunt gaijini si o sa fiu singura insa poate ma impretenesc cu vreo japonica ca au lipici la mine
ma-i mult pt fata sa-si faca prieteni ca saraca numai pe noi ne are
oricum iti multumesc foarte mult
INGERASUL NOSTRU poze
shian spune:
Hanako,nu conteaza ca nu sunt straini(cel putin in cazul meu nu a contat),totul este (cum ai spus si tu) ca micutii sa se poata juca.
Cat despre loc,am impresia ca denumirea difera de la zona la zona,am auzit ceva de genul gidosenter sau gidokan(nici eu nu stiu denumirea ),dar mai sunt si altele(gen hirobakan)...
Anca&Shion(21.05.2004)
shian spune:
Tot eu...,voiam sa continui cu...poti intreba la primarie cate sunt si cum se merge...,dar Shion mi-a apasat pe trimite si dus a fost.
Anca&Shion(21.05.2004)
shian spune:
Buna mamici,nu-mi vine sa cred ca nimeni nu mai posteaza,a trebuit sa rascolesc 5 pagini pana sa gasesc mamicile de Japonia!
Ancuto,tu care ne povesteai zilnic progresele printesei,unde-ai disparut?
Lory k,ce face Alinutu?
Devylla,ce mai fac nepotii?
Eli,pe unde umbli,mai spune-ne cate ceva despre Stef?
Yashi,te-asteptam cu drag!
Mama lui David,ce face puiutul,dar cel din burtica?
Hanako,mai spune-ne despre Emilica!
Haideti fetelor,sa nu lasam subiectul asta sa moara...Era asa de frumos odata,povesti cu si despre copii,haideti sa ne povestim!
Incep eu:...Shion,in afara faptului ca e un zgubilitic,a devenit si un alintat.A inceput sa vorbeasca si minte deja cu nerusinare atunci cand vrea atentie...itay-itayyo...,iar cand il intreb unde-l doare rade si imi arata peretii!
Daca-l cert fuge repede la tata,iar cand tata e la servici se tranteste cu fundul de pamant si urla...
Cea mai noua boacana...am fost sa mancam o prajiturica(mama are pofte),undeva mai departe de casa.In fine,eram si eu si el plini de frisca si ciocolata ,caci nu voia sa-i dau eu,trebuia sa-si ia singur,(nu mai spun ca urla cat il tinea gura si se uita toata lumea la noi),iar in final cand am zis ca a sarit calul destul,mi-a trantit paharul cu apa in poala,asa ca eram uzi si eu si el .Am plecat de acolo uda toata,pentru el am avut paturica,dar eu asa am urcat in tramvai,ziceai ca facusem pe mine!
Ieri,am zis ca il bat...Gateam,mi-era rau de nu stiam ce-i cu mine si ca sa-i dau ocupatie,i-am dat un creion si o foaie de hartie ca sa deseneze...Mare mi-a fost mirarea sa vad ca el desenase pe scaune,pe usa si trasese vreo doua linii si pe foaia lui.Abia terminasem curatenia...dar am luat-o de la capat!
Mai sunt multe de povestit,dar deocamdata ma opresc aici,va astept si pe voi cu povesti!
Pupici si...ne auzim!
Anca&Shion(21.05.2004)
Poze cu noi
hanako2004 spune:
buna mamici
shian o sa povestesc si eu cate ceva despre EMILY a noastra dar inainte de a incepe vreau sa-ti spun ca ai o fetita foarte dulce sa-ti traiasca si sa aveti numai bucuri din partea ei
Emily nu minte deocamdata insa mai plange hoteste sa o luam in brate sau sa-i dam ceia ce vreaeste un copilasi forte cuminte cateodata parca nici nu sar afla in casa isi vede de jucari si nu ne deranjeaza cu nimic suntem foarte incantata de ea ....
are deocamdata 6 dintisori ,face pipilica si k ..la olita chiar ea o ceresau se duce singura si o aducezice mami ,papa,baba,
danda(defapt e panda dar nu poate pronunta ,panda fiind catelul nostru si partenerul ei de joaca)
mai zice (nene)cand trebuie sa facem naniitai cand o pupaceste papa si o derajeaza mustata lui
e un copil minue si ne face viata din ce in ce mai frumoasa
ii plac copii si in parculetul de joaca nar mai pleca
seara la ofuro il vede pe papa ca se pregateste de ofuro si incepe si ea se se traga de hainute e tare kawai
ii place mult sa danseze chiar si la reclamele de la televizor sau la melodiile de la jucari
mai nou in timpul zilei stam si ne uitam la karaoke ca ea sa danseze
si ne pune si pe noi
ar fi multe de povestit insa nu este tip sa le povestesc pe toate odatavom mai reveni cu noutati
va las si pe voi sa ne mai spuneti de puisori vostri
va doresc o zi frumoasa tuturor
uitasem sa va mai spun ca .....bucataresele va asteapta si la bucatariepoate aveti si voi ceva in meniurile voastre
va asteptam cu drag
INGERASUL NOSTRU poze
naomi_ioana spune:
buna la toata lumea...nu am mai intrat de vreo sap...nu@ma lasa Naomi,daca ma vede in fata calculatorului vrea si ea si nu pot face nimic asa ca ma las batuta si ma multumesc doar cu cititu
pe 21 am fost la o zi onomastica ...a fost o graoza de copii,am reusit sa pun cateva poze...
...despre Naomi face numai prosti...azi a tras de pe masa oala cu supa si ne-a lasat "flaminzi"dupa care a gasit orezu si l-a imprastitat in toata bucataria...insa ce imi place la ea,e ca dupa ce face vreo nazbatie,vine la mine ma ia de mana si ma duce la locu cu pricina sa imi arate ce a facut...
Eli,Yashy si nu numai voi...nu mai intra nimeni la acest
subiect?
Eu va spun noapte buna si fug la