Mamici din Japonia ( 4 )

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns hanako2004 spune:

BEBE maria bine ai venit pe lume sa fi sanatoasa si sa ai parte numai de fericire
-ROCSANA felicitari si asteptam si noi pozici cu bebe Maria
aaaa si sa ne povestesti de bebelica ta
numai bine tuturor

"cine se trezeste dimineata devreme departe ajunge"
EMYLI alinarea noastra poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nshiro spune:

Fetelor va multumim pentru urari!
Maria s-a nascut la 37 de saptamani si 2 zile prin cezariana caci a fost pozitionata invers. A avut 2950 de grame si apagar 9. Probleme nu au fost, operatia a decurs bine, imediat dupa a fost ceva mai greu pentru mine, dar acum sunt ca noua .
Maria e un bebe cuminte deocamdata, nu prea plange, doar scanceste cand ii este foame, tati zice ca parca e o oita, asa sunete scoate, la baita ii place tare, sta ca un ingeras, in schimb nu-i place sa o schimb de pampars sau de hainute, tipa si arunca din picioare. Colici inca nu are si sper nici sa nu faca... De cateva zile i-au aparut niste bubite rosii pe obrajori si tind sa cred ca e de la apa, caci se inrosesc si mai tare seara dupa baita. Puii vostri au avut?
Aici e un link cu poze facute cand eram in spital:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nshiro2003/album?.dir=/b2f0&urlhint=actn,del%3as,1%3af,0

rocsana si bebe maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hanako2004 spune:

nshirosa-ti traiasca fetita e dulce rau
este un copil foarte frumos sa va bucurati si sa fiti fericiti
sa va aduca numai bucuri

la emilica nu-mi amintesc sa fi avut ceva pe fata
numai bine si multa sanatate

felicitari

"cine se trezeste dimineata devreme departe ajunge"
EMYLI alinarea noastra poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lory_k spune:

SALUTARE TUTUROR MAMICILOR, BURTICILOR SI PUIUTILOR! Bine v-am regasit! Am tras chiulul puternic, mii de scuze, am fost si sunt in continuare super aglomerata, in curand plecam in Ro, si ma pregatesc intens! Ce mai faceti?

ROCSANA, felicitari! Sa-ti traiasca fetita si sa-ti aduca numai bucurii!
Fetelor, v-am citit postarile, ma bucur ca puiutii vostrii sunt bine, si Alinutul meu e bine, face numai nebunii, a racit un pic si sa speram ca ii trece repede. In rest...sunt foarte incantata ca intelege si vorbeste atat romana cat si japoneza, rupe un pic si din engleza. Ii place foarte mult sa cante ABC SONG (poate ca-l stiti),numara pana la 10 in romana fara sa fie ajutat...si e innebunit dupa masini, avioane, roboti, Anpanman...Cam cu atat ma laud azi, promit sa revin cat mai curand!
Pana atunci, va pup pe toate, o zi buna va doresc si sa auzim numai de bine!
Lory_kluiALIN CRISTIAN[/left]

http://community.webshots.com/user/alink119

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lory_k spune:

'NEATA MAMICILOR, BURTICILOR SI SAMURICILOR!

Vad ca e mare liniste pe-aici, cred ca sunteti foarte ocupati toti asa ca va urez un weekend placut si sa auzim numai de bine!
Lory_kluiALIN CRISTIAN

http://community.webshots.com/user/alink119

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nshiro spune:

Adina, Anca, Hanako, Lory, va multumesc pentru urari si complimente!
Am si eu niste intrebari cine isi mai aduce aminte sa ma lumineze si pe mine plizz

Voi cu ce ati sterilizat biberoanele si pana la cate luni ati facut-o?
La baita ati folosit cadita, sau direct in cada mare? De la cate luni ati inceput cu cada mare?

rocsana si bebe maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zina23 spune:

Buna tuturor ...in sfarsit mi-am luat inima-n dinti si m-am gandit sa ma bag si eu in seama ...eu cu pitiku meu de aproape 6 luni ...
Sper sa ne primiti si pe noi in gasca voastra....
Sa ne traiasca copii si sa fim iubite
Ioroshiku onegaishimasu

Georgy

Mergi la inceput

Georgy si Roberto-Akira

Mergi la inceput

Buna Rocsana imi permit sa-ti raspund eu pana una alta...Eu biberoanele le-am sterilizat vre-o 3 saptamani...adika al meu sot se ocupa de asta (Bean Stalk se numeste firma dar daca ai nascut aici probabil ca ai primit din spital o gramada de carticele cu explicati)...baita a fost in cadita pana la 2 luni dupa care in cada mare cu mine...la inceput i-a placut si lui dar a inceput sa vada si acum urla mai ales la spalatu pe cap...in rest e bine.
Numai bine....tie si micutei

Georgy si Roberto-Akira

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns naomi_ioana spune:

Buna mamici...am avut o sap ff grea,am restante mari la ...Naomi parca pe masura ce se mareste se face mai rea,asa sunt toti sau numai ea?Cand era bebe nu am avut deloc probleme cu ea,adormea singura,se juca singura,nu ii auzeai gurita deloc insa acum e beleadaca nu fac ce vrea ea se pune pe un urlat de nu stii ce sa ii mai dai ca sa taca...in urma cu cateva seri a cazut din pat si de atunci dupa miezu nopti nu mai vrea in patcred ca ii este frica...ne mutam cu" cortu "la podea si pana sa adoarma din nou incepe a urla si tipa de ma termina...dati-mi un sfat

Roxana o sa razi dar eu si acum ii sterilizez biberoanele,de fapt nu mai are decat unu singur,iar cu baita prima luna in cadita dupa care cu papa in cada mare...acum face cu mine,nu mai vrea cu papa

Mergi la inceput