Miresele anului 2006 (38)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Dyoooo..vezi bre ca greshishi numaratoarea...am fost 10...apoi a plecat Elara si a venit Pepenashu!...So totalmente 11...sau nu mai stiu io sa buchisesc! Si DA, l-am vazut si io pa nenea ala. Apoi cei din spatele vostru..doi la numar, mancau mai mult in sec.... Hihihi

quote:
Originally posted by krelia

quote:
Originally posted by Giova

frumoase poze Krelia, dar daca scria-i si numele era si mai bine.
nu le cunosc pe toate fetele.

http://community.webshots.com/photo/544716299/544716299tBycGN
de la stanga la dreapta....
sunsmile, ralu, kateryna, niccostea, andreea_trend, elara, bravegirl, dyadya, krelia si pliciu care facea poza....in pulovar roz (http://community.webshots.com/photo/544710089/544717018bQEypY)

Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

quote:
Originally posted by Darria

Intotdeauna m-ai facut sa rad Ce ai ma cu babele din 2005? Aaaaaaaaa? Razi tu, razi, ca aveti un an de glorie dar la anul ce o sa fiti, daca noi suntem babe?
Sa fiti cele mai fericite miresici

eh...ce sa fac si eu ...n-am nimic, pacatili meli....voi sunteti mentorii nostri........iar noi...hhmmm...vom fi...cu un an mai...intelepte..

Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

quote:
Originally posted by SunSmile
si e una din cele mai nasoale poze ale mele..de fapt..asta-i realitatea, bat-o vina!

Sa stii ca nu te aprob deloc, nu ai dreptate

Mdaaaa, nu am nimerit decat pe jumatate, se vede ca nu sunt buna de "vino sa-ti ghacesc"

Spor la pregatiri miresici, sa aveti nunta pe care o visati acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Eeee...hai ca roshesc! Iar madam...ea vorbeste? Care cica era baba acolo? Uitasi cumatra cum faceai mishto de mine si Ralu ca eram puradele la revolutie?....Lasa ca avem si tinereturi..vezi Andreea_trend Hai pupici si noapte faina! Ma duc sa bag si io neshte papica si apoi somnic, caci la 3 tre sa ma trezesc..au capshunatele probleme neuronale!

quote:
Originally posted by Darria

quote:
Originally posted by SunSmile
si e una din cele mai nasoale poze ale mele..de fapt..asta-i realitatea, bat-o vina!

Sa stii ca nu te aprob deloc, nu ai dreptate

Mdaaaa, nu am nimerit decat pe jumatate, se vede ca nu sunt buna de "vino sa-ti ghacesc"

Spor la pregatiri miresici, sa aveti nunta pe care o visati acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moko spune:

fetele.....ce rau imi pare ca nu am putut veni si eu la intalneala..mai ales dupa ce am aflat ca suntem bine-venite si noi, astea...mai putin active pe forum (da' ce sa fac, daca nashpeta asta de gradinita unde lucrez nu are net, iar cand ajung acasa, trebuie sa impart calculatorul cu egoistul de iubit?)!!...tot week-end-ul am fost la scolile alea inalte din centru (sa tot aiba vreo 3 etaje universitatea)-partea buna e ca ma luat punctaj maxim la toate proiectele prezentate
...asa ca promit solemn ca data viitoare nu mai lipsesc!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pepenash spune:

Daca mai aveti ceva poze, in afara celor postate de Krelia, nu ma supar sa primesc si eu cateva pe mail. Oare apar si eu in vreo poza? Desi am avut camera la mine, eu nu am fotografiat deloc Poate data viitoare... Ma bucur ca am fost mai multe decat data trecuta; poate vom fi si mai multe cand vom repeta experienta.
In alta ordine de idei, v-am spus ieri ca am fost harnica si am luat legatura cu florista care se va ocupa de decorarea salii, de buchete, de lumanari, de cocarde, pentru ca vreau cocarde naturale pentru toti invitatii, si de tot ce-o mai fi nevoie, nu? Ei bine, si azi am mai facut ceva: am vorbit cu preotul care ne va cununa si a fost de acord sa vina sa oficieze in parcul de la Yda, asa ca voi avea cununia mult visata! Iupi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi_turbat spune:

EXCELENT! De mult n-am mai auzit o vorba de spirit! Delicios!

Apropos de asta ! V-am zis ca sambata mai toate tantili din mag pt mirese imi ziceau k tb decolteu special... ma rog, nu ma deranja... dar s-a trezit una sa-mi spuna ca am probleme... si m-am uitat si eu cu mila la lipsa decolteului ei si-am zis scurt "Ba, pardon, tu ai probleme !"... Nu spun ce l-a bufnit rasul pe pui... ca facuse aia o fataaa..

Raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns contactnicole spune:

Ce de fete! Nush daca va recunosc la urmatoarea intalnire darn-o mai ratez. Bun motiv de gelozie pozele astea. Si pe mine m-ati facut geloasa, dapoi pe baietii vostri Hehe.
Parca v-ati fi vorbit sa va imbracati toate in rosu, semn de recunoastere.

In seara asta stau si eu mai mult, ca s-a culcat iubitu' si am loc la calc.
Gio sa-ti traiasca puiutzul, sa fiti toti sanatosi si sa va bucurati de el.Merita sa intri la asa stapan !

Nickidutza
"Cuvintele sincere nu sunt intotdeauna elegante;Cuvintele elegante nu sunt intotdeauna sincere!(Lao Tzi)"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi_turbat spune:

Pai... eu ma marit pe 4!

Facem un fel de "petrecere a burlacelor"???
Dau eu sampania

[quote]Originally posted by andreea_trend

Aviz amatoarelor... urmatoarea se preconizeaza pe 3 feb, la targ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns contactnicole spune:

Eu intre timp am mai bifat cateva chestii, prea usor parca. La restaurant ne lasa cu bautura(vinul si taria), si deja cu ajutorul viitorilor nasi si al parintilor, astea-s puse la pastrare pentru noi.
Am gasit si fotograf+ cameraman, inca nu stiu daca sa le iau pe amandoua. Am vazut o nunta de 3 ore pe un DVD, si erau si multe momente moarte, oamenii mancau, sau se uitau cum gateau mireasa.
Atunci in 6 ore ce poti sa bagi?(asta-i intrebarea mandrului meu). Sa pun doar momentele solemne si cele vesele, dar il platesc pe om tot atat ca sta toata noaptea.
hmmm, mai vad ce visez la noapte.
Vise placute si voua

Nickidutza
"Cuvintele sincere nu sunt intotdeauna elegante;Cuvintele elegante nu sunt intotdeauna sincere!(Lao Tzi)"

Mergi la inceput