Miresele anului 2006 (38)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisoi_turbat spune:

Dragelor,pai... unele dintre noi chiar muncesc in comparatie cu voi!!!

Habar n-am cum, din exprimarea mea, unele dintre voi au inteles taman de-a-ndoaselea situatia conturilor mele din Elvetia! Ideea era ca, peste tot in forumul asta, banii sunt atat , atat, atat, atat de cumpaniti si cantariti!!!!! Asta in ciuda faptului ca fetele sunt "nebune" (cu tot intelesul larg al cuvantului). Nu exista nici o extravaganta??? De fapt, asta era intrebarea mea!

Editat de - krelia on 16/01/2006 08:54:28
pisoi, nu esti singura care si-ar dori o rokitza de 1300 de euro (daca te incalzeste cu ceva ..a mea zace in catalogul 2005 de la Demetrios ...si cred ca va zace mult si bine )......iar meniu de peste 35 de euro am gasit...vezi Hilton, 60 euro...si nu include nici-un crevete sau scoica sau calamari...ci clasica sarma cu mamaliguta...sa dea Domnu' sa gasesti restaurantul pe care ti-l doresti, si data care vad ca este aceeasi cu a mea si sa iasa totul mai mult decat perfect!

Krelia, ma "incalzeste" foarte mult, dupa cum te-ai exprimat. (presupun ca nu ai vrut sa fii ironica, nu?) Imi spune multe despre tine, despre personalitatea, cultura si intelectul tau faptul ca ai aceste aspiratii. Si apreciez cu sinceritate persoanele care isi doresc, pur si simplu. Pentru ca dorinta este forta motrice catre reusita. Intelegi acum o parte din sensul intrebarii mele?
In privinta celor 35 euro, intrebam daca ati gasit mai jos de 35 si nu mai sus. Mai sus am gasit chiar si eu.
Raza esti ... o dulceata, multumesc ca ai fost atenta. Ma plec. Fericit barbatul care te-a induplecat...
Krelia, am zis eu altceva? ( "toate celelalte ar trebui sa fim bucuroase pt ea, ca isi poate permite mai multe, nu? fie ca ai un buget de 3000 de euro, fie ca ai unul de 10.000..tot bani munciti sunt...nu?") Pai, eu ce vorbesc si tu ce intelegi? Esti indragostita, ok, am inteles! Si inca ceva, merit "cearta" administrata pentru felicitarile indreptate oneside. Corect, tu ai fost prima care a dat info despre Export / .jpg. Dar am premiat-o pt. cealalta pentru acuratete si info complete. Pe tine te premiez, avand admiratia mea, pentru faptul ca ai ramas de-a lungul timpului aici. eu n-am reusit.

Emily, sorry, ai inteles total gresit sau nu m-am exprimat eu suficient de explicit. [ PISOI multumesc pentru aprecieri! eu sunt multumita cu alegerile pe care le-am luat si sper sa iasa totul bine. AM FOST SINCERA. Din pacate, sunt in continuare: Daca nu scriai mai departe, ce bine era. aici nu este vorba de cine se lauda ci cum sa ne sfatuim si sa ne sprijinim reciproc! nu cred ca cineva vrea sa se laude cat isi permite sa cheltuie pentru nunta!
Emily lasa-ma sa ma laud: ca "mireasa de 2005" ce ar fi trebuit sa fiu, imi place sa cred ca am habar care-i scopul acestui forum. Iar nr. de msg sub acest ID, draga mea, nu este relevant. Si Krelia si eu haladuiam anul trecut prin forumul acela, pana sa-l deschida pe acesta. Asa ca, nu te supara, dar nu imi da lectii. cel putin nu asupra acestui subiect. Accept invataturi de la cei care stiu sa predea cu bunatate, nu cu aratatorul spre colt. No offence! Si, unde-i lauda? Adica aici noi avem dreptul sa bocim cu lacrimi de crocodil ca kg de parizer ne mananca ultimele resurse, da' celelalte nu au voie sa vorbeasca despre diamantele lor ca ne faulteaza urechile sensibile. Asta spui tu? Asta incerci tu sa ma luminezi? Ca ar fi nedelicat? Ca o astfel de discutie ar jigni? POate! Dar numai persoane compexate de situatia lor materiala. Daca nu sunt complexate atunci n-ar avea de ce sa respinga dialogul.
Si, raspunde-mi la o intrebare, ca eu n-am reusit sa gasesc un raspuns corespunzator in ciuda anilor petrecuti cu guvernanta: de ce nu ar vrea cineva sa vorbeasca despre cat a cheltuit pe nunta, indiferent ca suma vehiculata este mai mult decat isi va permite vreodata interlocutorul sau????????????????????????????????????????

CE ATI SARIT TOATE ASA? (imi cer iertare, doar cateva)
CARE-I PROBLEMA?
IA GANDITI-VA LA ASTA:
Cum vorbim despre bugete scazute intre noi, nu tinem seama ca sunt alte d-re care ar putea vorbi despre bugetele lor mari si nu o fac ca sa ne menajeze noua sensibilitatile??? Sa nu ne faca pe noi sa ne simtim prost. Si acum, spuneti-mi, cine este cel delicat? Miresele bogate sau cele sarace? Nu cumva noi, saracele, le facem pe ele sa se simta prost?
Eu, ca saraca, le apreciez si cred ca putem invata ANUMITE lucruri de la aceste domnisoare,daca vor sa ni le impartaseasca. (de la o asemenea domnisoara, de aici, ii multumesc pe aceasta cale pentru open mind, m-a invatat cum sa fac rost de buget pt. nunta. Multumesc ...!)

Think about it!

P.S.
SunSmile [Pisoi bine ai mai venit pe la noi! Si...ai dreptate, sunt si fete care si-au permis sau isi permit nunti "exclusiviste". Dar este un pic aiurea...pt ca trebuie sa ai grija cum zici anumite lucruri....adica mie nu mi-ar conveni sa "jubilez" cu ce icre de manciuria si sampanie D. Perignon am avut la nunta sau o sa am, in conditiile in care si celorlalte fete le-ar placea lucrul acesta. Unii pot mai mult, altii mai putin. Cel mai frumos - din prisma prieteniei de aici - e sa incercam sa tinem un echilibru, sa fim moderate. Ideea e sa stii sa spui ca-ti permiti mai multe decat majoritatea, fara sa-i faci pe ceilalti sa se simta aiurea. Sper sa nu te superi si sa intelegi exact ce am vrut sa spun (in ciuda incoerentei)!] don't worry, i understood perfectly. Thank you for your sparing words. Insteed, please think about what i just said...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Neassa fetili,
Scriu intr-o mare graba, pt ca avem delegationu pe cap.
Pisoiu - Hai ca eu stiu ca tu ai inteles exact cum sta treaba...
Va pup ..o zi faina sa aveti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_trancu spune:

Pisoi, e clar din punctul meu de vedere ca nu ai inteles situatia. Pe acest forum intra si domnisoare cu buget micut dar si destule cu buget fff mare. Nu asta discutam-buget. Ci idei, gust. S-au fostmat ele si bisericute, dar nu sunt exclusiviste.
Poate iti mai scriu deseara cand ma intorc de la birou. Acum deja se face tarziu pentru mine.

http://community.webshots.com/user/trenurelu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by pisoi_turbat

EXCELENT! De mult n-am mai auzit o vorba de spirit! Delicios!

Multumesc !

Raza de soare

Il iubesc pe cel mai bun ! ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

quote:
Originally posted by suede

quote:
Originally posted by ooana

quote:
Originally posted by suede

Nici noi n-avem nasi momentan...

Zambeste..maine poate fi mai rau!

Noi am avut nasi...si apoi am renuntat la ei pentru ca ne-au dezamagit rau de tot azi-vara in concediu....si asa am ramas fara nasi... si atunci cand ne gandeam ca nu mai stim pe cine sa punem nasi am avut o idee stralucita cu niste prieteni...am fost la ei in 25 dec si i-am intrebat...au acceptat...iar acum 2 zile ne-au sunat niste verisori sa ne zica ca vroiau sa ne fie nasii...uite asa se intampla! Nu disperati ca totul se rezolva va spune un om patit!

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

Oana & Marius
Wedding Day

Au voie verisorii?

Zambeste..maine poate fi mai rau!

Verisorii sunt de-al nus' catelea rang...oricum foarte indepartati! Si eu stiu ca se poate! Pai daca se poate sa te naseasca fratii de ec sa nu poata sa te naseasca verisorii?!?

Eu una nu sunt experta in domeniu dar poate Krelia ne lumineaza!

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

Oana & Marius
Wedding Day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andita spune:

Yupeeeeeeeeee, mi-am gasit garsoniera, nu o sa dorm pe strada!!!!!!!!!! 200 de euroi, semimobilata, adica numai bucataria e mobilata si utilata, gresie, faianta, termopan, mare, decomandata...... Sunt happy!!!!!!!!
Acu' fug repede sa va citesc! Pupici!

Au mai ramas...
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

Neata fetele! Cine vine la o ?

Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by pisoi_turbat

Ideea era ca, peste tot in forumul asta, banii sunt atat , atat, atat, atat de cumpaniti si cantariti!!!!! Nu cumva noi, saracele, le facem pe ele sa se simta prost? [/size=3]Eu, ca saraca, le apreciez si cred ca putem invata ANUMITE lucruri de la aceste domnisoare,daca vor sa ni le impartaseasca. (de la o asemenea domnisoara, de aici, ii multumesc pe aceasta cale pentru open mind, m-a invatat cum sa fac rost de buget pt. nunta.

Uf, ce-a iesit.. Pisoi, cred ca toate ne dorim in adancul sufletului cele mai cele nunti, sa vorbeasca babele pe la colturi, sa scrie-n revista , sa aparem la stiri... dar asta e, majoaritatea miresicilor isi fac singure nunta sau dc e si mai rau, cazul meu, apeleaza si la banci.
Crezi ca eu nu visez la nunta intr-o ditamai sala de bal, cu rochie cu trena, limozeana si porumbei ? si artificii, ca asa ar mai avea lumea ocazia sa auda bubuituri, ca tot se interzic acum definitiv ?
Dar nu se poate si stiu[/b] asta... si ma multumesc cu ce imi permit. Pt ca organizand eu totul, poate va iesi mai frumoasa decat daca as baga enspe mii de euro sau alte valute in cheltuieli. De fapt, va iesi mai frumoasa pt ca e nunta mea si toate miresele gandesc asa, indiferent cati bani "baga" in nunta.
Chiar aseara, uitandu-ma pt a ena-oara pe Mireasa, glumeam cu puiu' si ziceam k atunci cand vom fi noi mari, mai facem odata nunta... asa cum am visat eu. Problema e ca am fi doar noi in sala... pt ca, indiferent de cati bani am ajunge noi sa avem ( vezi ce frumos visez ? ), invitatii sunt si vor ramane aceeasi: oameni simpli, care traiesc din salarii. PRIETENI. Care vin din placere si cu drag. Iar asta nu se cumpara cu nimic. Dar stiu ca Marriott sau Sofitel nu si-ar permite...
Si de fapt, stau si ma intreb: ce-mi doresc mai mult ? Nunta de mii si mii de euro sau nunta, asa cum imi permit, dar cu puiul meu, amandoi fara mari posibilitati, infruntand greul, plecand de la lingura ? Ce-mi doresc, sa cheltui bani (pe care oricum nu-i am) si a doua zi (tot cazul meu) sa dau din colt in colt sau sa strang acesti bani, in timp si de ex, sa-i punem bine pt casuta pe care ma rog zilnic sa o avem ?
Am visat ani de zile... la multe, prea multe lucruri. Visez zilnic si uneori plang, cand vad nu stiu ce fatuca imbracata mai cu mot decat mine, cu nu stiu ce cizmulite cu blanita, la moda, cu toc cui, cu... orice ce nu-mi permit eu, momentan... dar stiu ca ma chinui acum pt a avea cea mai frumoasa nunta. Si stiu ca alaturi de mine, pt ca ma iubeste, se chinuie si puiu'...
Mai mult costa o nunta de oameni saraci ( urat cuvant !), decat una de mii de euro. Crede-ma ! Implica mult mai multe lucruri decat sa pui bani de-o parte, bani proveniti din salarii mari sau de la parinti.

Deja am ochii plini de lacrimi... Atat vreau sa spun: fiecare face ce vrea cu banii lui, dar eu, asa cum sunt, ma gandesc bine la ziua de maine.
Sper ca nu am suparat pe nimeni !
Si... felicit miresele bogate (ca tot se face diferenta, ceea ce nu-i frumos, chit ca avem bani mai multi sau mai putin ). Aici, pe forum, in special pe cel de mirese, ar trebui sa fim toate la fel.

Raza de soare

Il iubesc pe cel mai bun ! ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciciep spune:

Razuca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguttza spune:

Era prea frumos si dura de prea mult timp...ca sa nu izbucneasca si aici ceva! Pacat...
Raza, !
O nunta frumoasa e facuta de oameni de calitate, atat!
Si haideti sa inchidem subiectul - care tinde sa degenereze -, ca sa intrati din nou in febra pregatirilor, ca mai aveti atat de putin! Bucurati-va de lunile care v-au mai ramas, c-asa o sa le duceti dorul...! Va spune o "babaciune de 2005"

Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.

http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20718;29/st/20060803/dt/7/k/6724/preg.png

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev214pr_.png

Mergi la inceput