Miresele anului 2006 (38)
Raspunsuri - Pagina 18
andreea_trend spune:
si eu vreau porumbei
Daca stii unde este targu de animale... mergi acolo si intreaba... trebuie sa gasesti pe cineva.
Nunta noastra
Poze
andreea_trend spune:
Aaaa... da stai... ca de cand cu gripa asta aviara... nu mai poti sa cumperi pasari, deci nici porumbei....
Nunta noastra
Poze
krelia spune:
fratilor..io nu stiu care cerurati poze..care dadurati mailuri....vaz ca se aboara si babele de 2005 ...asa ca..tot ce am strans cu sudoarea fruntii mele, de la fete adunate, si-napoi la fete date ......vedeti acilea:
http://community.webshots.com/album/544710089AQwzLf
pup si ... hai sa le lasam sa ne ghiceasca
Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...
26 august 2006
Rallu spune:
Scuze daca ma repet (am mai scris asta la un subiect) dar vreau sa vada toate fetele carora le-am dat numarul DJ-ului.
Tocmai am aflat ca DJ-ul meu cu toata echipa lui au marit nitelus tarifele (ma rog...nu retroactiv, asa ca eu am scapat).
Daca va cere mai mult decat v-am spus eu, nu dati cu rosii...nu stiam ca intentiona sa mareasca pretul de la 1 ianuarie.
Oricum, chiar si asa e un pret rezonabil.
17 iunie 2006
Diverse pentru nunta, Au inceput pregatirile
"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
Darria spune:
quote:
Originally posted by krelia
vaz ca se aboara si babele de 2005
Intotdeauna m-ai facut sa rad Ce ai ma cu babele din 2005? Aaaaaaaaa? Razi tu, razi, ca aveti un an de glorie dar la anul ce o sa fiti, daca noi suntem babe?
Sa fiti cele mai fericite miresici
Acum sa vad daca "ghacesc" esti blonduta cu parul mai lung? Explicatie: spunea o miresica(scuze ca nu mai tin minte cine, deh batranete haine grele ) ca a facut mai multe foto cu tine. Si cea care apare in mai multe foto e o domnisoara blonda.
SunSmile: tu esti cea cu aparatul foto de aici? http://community.webshots.com/photo/544710089/544716002jjlUbs
Tin minte ca spunea o fata ca aveai un aparat mare.
Ei, se pricepe piranda la "ghacit" sau nu?
Giova spune:
frumoase poze Krelia, dar daca scria-i si numele era si mai bine.
nu le cunosc pe toate fetele.
Gio si Marco
Marco
SunSmile spune:
Bhey...ce faceti ma mishto de noi..ha? Da, Darriutza..si e una din cele mai nasoale poze ale mele..de fapt..asta-i realitatea, bat-o vina! Kreliutza???...Blondussa..dar erau doua..asa ca....ghiciti care-i cumatra sexoasa???
quote:
Originally posted by Darriaquote:
Originally posted by krelia
vaz ca se aboara si babele de 2005
Intotdeauna m-ai facut sa rad Ce ai ma cu babele din 2005? Aaaaaaaaa? Razi tu, razi, ca aveti un an de glorie dar la anul ce o sa fiti, daca noi suntem babe?
Sa fiti cele mai fericite miresici
Acum sa vad daca "ghacesc" esti blonduta cu parul mai lung? Explicatie: spunea o miresica(scuze ca nu mai tin minte cine, deh batranete haine grele ) ca a facut mai multe foto cu tine. Si cea care apare in mai multe foto e o domnisoara blonda.
SunSmile: tu esti cea cu aparatul foto de aici? http://community.webshots.com/photo/544710089/544716002jjlUbs
Tin minte ca spunea o fata ca aveai un aparat mare.
Ei, se pricepe piranda la "ghacit" sau nu?
krelia spune:
quote:
Originally posted by Giova
frumoase poze Krelia, dar daca scria-i si numele era si mai bine.
nu le cunosc pe toate fetele.
http://community.webshots.com/photo/544716299/544716299tBycGN
de la stanga la dreapta....
sunsmile, ralu, kateryna, niccostea, andreea_trend, elara, bravegirl, dyadya, krelia si pliciu care facea poza....in pulovar roz (http://community.webshots.com/photo/544710089/544717018bQEypY)
26 august 2006
elara spune:
Salutare, fetelor. Bisul asta e pt inca o intalnire (la care sper sa particip pana la final ).
Oricum vizita la viitorii nasi a fost super. M-am simtit super bine si inca ma mai felicit pt alegerea facuta. (doar eu ii cunoasteam pana la vizita de duminica, deci iubitul meu i-a cunoscut cu acea ocazie si s-au placut reciproc ).
Acum.......... poze am vazut doar ce a postat krelia in album.
Dya, daca am vazut eu bine aveai si tu aparat sau era tot al kreliei? SunSmile, doar ne-ai amenintat cu obiectivul ala "nu trageti"....sau ai si tu pozici?
Asa ca, nu "daca" ci fiindca m-am convins ca sunteti niste dragute , pls...trimiteti un mail si la gabimih3@yahoo.com.
Multumiri anticipate.
Si acum, o nedumerire:
quote:
Originally posted by kreliaquote:
Originally posted by Cryssy
Buna ziua!
Am si eu o mare problema: nu imi gasesc nasi
Se ofera cineva sa ne cunune?
nu avem pretentii nunta o avem pe 19 august 2006 Constanta
astept un raspuns
VA MULTUMESC ANTICIPAT
Cryssy & Soare
Sa fie intr-un ceas bun!!!! Si bine ai venit!
Si stai linistita, toate se vor rezolva, vei gasi nasii pe care ti-i doresti!!
PS. Stiu ca vorbesc fara sa fie si ea de fatza, dar...cu magdala ai vorbit? Ea e din Cta si are nunta fix la o saptamana dupa tine
Krelia, elucideaza-ma, pls.
Pai daca nunta magdalei e DUPA cununia lui Cryssy la ce bun "sa o ceara " de nasa? Ca nu mai inteleg....niiiiiimiiiiiiic!
Acum, gata o sterg si eu acasa ca sunt super obosita si deja am intarziat vreo ora sa citesc si eu ultimele 4 pagini (adica 9-12) la cap. acesta ,38, si putin pe la dj sau formatie si sa formulez si eu o postare amarata.
Macar una pe zi sa reusesc si eu ...asa ca sa stiti ca veghez din umbra si uneori, chiar daca seara, tot spionez ...asa...pe diagonala.
Krelia, pls...daca imi raspunzi (si de fapt tuturor va adresez rugamintea daca imi scrieti) dati si un copy-paste pe PM ca altfel s-ar putea sa ratez orice mi-ati putea scrie...de bine sau...de rau..
Una peste alta mi-a parut f bine sa particip la "intalneala" chiar daca doar o ora ...si.....O ASTEPT PE URMATOAREEEEEEEEAAAAA
Pupici dulci tuturor...
Si celor ce nu ati putut veni duminica.
Nunta noastra
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca
krelia spune:
quote:
Originally posted by elara
Acum.......... poze am vazut doar ce a postat krelia in album.
Dya, daca am vazut eu bine aveai si tu aparat sau era tot al kreliei? SunSmile, doar ne-ai amenintat cu obiectivul ala "nu trageti"....sau ai si tu pozici?
Astea sunt toate...aduante de la sunsmile, plici, andreea...
quote:
Krelia, elucideaza-ma, pls.
Pai daca nunta magdalei e DUPA cununia lui Cryssy la ce bun "sa o ceara " de nasa? Ca nu mai inteleg....niiiiiimiiiiiiic!
kre k eram beata...noroc cu tine
26 august 2006