Miresele anului 2006 (38)
Raspunsuri - Pagina 17
dianette spune:
puneti pozele intr-un album sa vad si iooooo
DIANE
cununie
nunta (pe curand si altele)
diverse chestii pentru nunta & cununie
Honey-Moon Albena
Photoshop
SunSmile spune:
Gio sa va traiasca! Este un scump! Doamne..de mic are fatza de strengar, o sa fure inimile tuturor! Sa fiti fericiti si sanatosi!
quote:
Originally posted by Giova
Fetele si eu vreau sa va vad.
Adresa mea de mail: ioana14nemes@yahoo.com
Am pus poze cu Marcolino.
primele 2 sapt.
Gio si Marco
alishaa spune:
Giova e minunat Marcolino!!!
Sa iti traiasca, sa fie sanatos, frumos, destept, cuminte si sa va bucurati de el!!!
dyadya spune:
Giova, sa-ti traiasca frumosul si sa te bucuri de el!!!! Vezi c-o sa faca ravagii cand oi incepe sa iesi cu el la aer!!!
Mai fetelor, dati si la mine poze de ieri! Plici! Tu te lauzi ca ai mai multe poze; baga si la mine pe mail. Vezi ca am mailul in semnatura, pe acolo pe undeva...
SunSmile...asezata?! O data-n viata parui si eu la locul meu?! Or om fi fost prea departe si de la distanta par normala?!
In alta ordine de idei...de-abia astept un repetir!!!!
Mai fetelor dar n-a povestit nimeni de baiatul ala care statea singur la o masa in spatele nostru? Stati ca spui eu: ne asezaram noi la masa(12 eram) si in spate un tip singur mestecaia intr-o cana! Si mestecaia de vreo 5 minute ca uitase ce facea acolo de ocupat ce era sa-si mute privirea de la una la alta. Cred ca se gandea ca nici in visele lui cele mai nastrusnice nu i s-a intamplat sa fie singur intr-un bar si alaturi de el sa fie 12 fete singure!!! Cred ca-l rodea si o oaresce frustrare: oare o sa-l creada cineva sau or sa zica toti ca abereaza?!
andreea_trend spune:
Iaca.... am venit si eu de la facultate... si am dat un test.... bineinteles ca am copiat... ca de ieri cine fu cu fetele
A fost super la intalnire.... mai vreau....
Aviz amatoarelor... urmatoarea se preconizeaza pe 3 feb, la targ...
Nunta noastra
Poze
andreea_trend spune:
Ce asalt de poze......
Mai eu v-as trimite.... dar... eu nu am facut decat 4 poze...
Care cred ca le are Krelia si Plici, asta bine.. daca le-au salvat cand le-am trimis....
Imi pare rau pt cele care nu ati putut veni... ca sa va ofticati... a fost SUPER MISTO...
Cand am ajuns acasa... mami meu (bogdan)... repede sa vada si el poze... intrebari... cum a fost...
Asa ca va inteleg si pe voi... ca vreti cat mai multte detalii... dar ar trebui sa nu le dam ... fetelor... ca data viitoare sa vina si ele..
E vorbesc ... care la prima intalnire nu am fost.
Nunta noastra
Poze
BlueEyes spune:
Ai de capu' meu fetili....da' mult mai scrietzi... De vreo 3 ore tot citesc...dar...macar am ajuns si eu "la zi"...
Felicitari Giova pt bebe Marco. Ii tare dragutz...sa creasca mare....shi sa fie sanatos!!!
Nunta noastra
Marturii
Iubim sa fim indragostitzi...acesta este adevarul...
BlueEyes spune:
Daca tot am ajuns la zi....sa va intreb shi eu ceva... Pe langa ca n-am rezolvat inca cu foto+cameraman, mi-o venit alti pitici: vreau porumbei Stiti cumva pe unde se gasesc....shi cam cat costa?
Nunta noastra
Marturii
Iubim sa fim indragostitzi...acesta este adevarul...