Bebelusi de mai-iunie 2005 (49)
Raspunsuri - Pagina 14

patriciaRO spune:
Noi ii taiem unghiile normal, adic acand e treaz, ca sta... Si ii place si cand ii curat urechile...
Tocmai am bagat la cuptor niste gogosele facute din cartof copt, amestecat cu unt, cu branzica si cu un galbenus... Sa vedem daca-i place lui Alex... Ca este din cartea cu retete pentru copii...
Beatrice, mami de Alex pifos

patriciaRO spune:
Ioanailincam, mai dar erai slabuta bine de tot! Acu cate kg ai?

Stefania Nicolae spune:
Am zis ca nu mai intru dar nu ma pot abtine - mai Ioana, pai cred ca e foarte mandru sotul tau de ce are langa el cu doua papusele. pai cared ca si fetele la o asa gagica dar mite barbatii.
Poze Bumbutza
Photofilm www.siluette.ro/tmp/botez800x600.wmv" target="_blank">Bumbu Botez

mikka spune:
Patricia, fericito!!! Esti prima mamica pe care o aud ca are un copil care sta si la taiat unghii si la curatat in urechi... Hai, treba cu urechile mai merge, dar cu unghiile e jale, nu le pot taia decat dupa baie, cind are biberonul cu cereale in gura, ca altfel isi misca degetele alea de zici ca au motorashe iar foarfeca e asa de interesanta...

maysa spune:
Salutare si sa aveti o saptamina cu multe achizitii bune pentru bebelusii vostri!
Am facut si noi ceva progrese, adica am devenit mult mai mobili, ne ies intoarcerile pe burtic si apoi invers. Apoi ne tirim si uneori incercam sa ridicam si funduletzul, dar nu reusim sa bagam sub el decit un piciorus. Si mie imi place tare cind se abandoneaza cu capul pe pat, se odihneste ceva timp si o ia de la capat. Apoi sintem preocupati de chestii marunte gen inel sau verigheta, ciucurii de la patura..Si e asa simpatic cind isi stringe minuta sa apuce ceva marunt.
Felicitari pentru reusitele bebicilor vostri referitoare la miscare, mincare, baitza, dintzuci si pupici multi cu urari de sanatate celor bolnaviori.

lucas spune:
buna,
Cornelia, Gusta, mstroie multa multa sanatate la copilasi.m-ati cam speriat cu pojarul dupa vaccin.
Loreen, cu serviciul daca nu e musai, musai stai cumintica. ma dau cu parerea, numai tu stii care e situatia la munca. da parca, ziceai ca diferenta de bani nu e mare, asa ca.....cind te vei duce la munca, mai multa alergatura!!! si ce bine e sa stai acasa... am vazut de sarbatori.
Margo super pozele de la studio. si eu am fular ca al tau si il iubesc teribil.al meu este mai inchis la culoare. sunt curioasa de unde il ai.
Gabitzam, UAUUUUUUUUUUU cite progrese la Andrei. la noi se spune numai ta-ta acum chiar foarte clar, si da-da, hai, si unele monosilabice, cind e suparat si bolboroseste acolo, in legea lui.
Apropo de dieta daneza, cam dura dupa parerea mea!!! si am constat ca dietele astea nu prea se potrivesc la toti. unii slabesc mult cu o dieta si altii nu. asa ca...mare grija. eu m-am hotarit sa il fac pe nenea Monti mai dur, un pic, ca in sistemul asta pin la anu si nu dau jos cit vreau.
Fran, oribil accident!! cind am vazut la tv, m-am ingrozit.
Florentina, ma bucur ca ai rezolvat pina la urma.noi am facut analize la Emilia Irza, si a luat din degetzel, dar cica si la medsana se ia din degetzel daca soliciti in mod direct.
Stefania mazare?? uau, ce misto ca mai diversifici!
am sa intreb doctorul , ca m-am saturat de piure de legume.am incercat si mamaligutza fiarta in lapte, nu prea a vrut, 3 linguritze si flit!
eu am fost vineri la mag TCM, misto, ma duc si azi da la altul, preturi bunicele si lucrusoare din germania, nu sunt second hand, si pentru casa au o groaza de lucruri.
aaaaaaa Loreen de mult vroiam sa-ti zic de mag. ala din Constanta cu lucruri confiscate!! super tare. eu am primit de craciun un set de madam Wong, super misto, cica e de sake, da merge la tuica super bine. si arata f. misto.si preturi super bune am inteles.
stiu ca s-a mai discutat, dar mi-e leneeeeeee sa caut, vreau sa iau saltelutza pentru Matei, de care sa iau???
Matei 6 luni (21.05.2005)
Matei 4 luni si prietenii in parc

Florentina G spune:
Elisor si eu vroiam de mult sa-i iau avocado Mayei. Spune-mi si mie cum l-ai preparat si daca i-a placut Biancai. Mie una nu-mi place de nici un fel!
Tin minte ca atunci cand eram in State si eram graviduta, imi recomanda medicul sa mananc cat mai mult avocado pentru ca este cel mai complex fruct, cel mai bun antioxidant si are multe proteine.
Eu am tras un pui de somn impreuna cu Maya care era tare obosita, ca de - ea se trezeste numai dupa ora 10.00 si azi am trezit-o cu noaptea in cap sa o ducem la analize!
Nu mai stiu cine intreba de relatia mama-fiica - eu ma laud ca am o mama perfecta, ma ajuta extrem de mult cu Maya, face exact ceea ce ii spun si niciodata nu a comentat deciziile mele care de multe ori nu au fost cele mai bune. Ca sa nu va mai spun ca de cand iese cu Maya prin parc au inceput sa o "racoleze" mamicile cu care a stat de vorba - vor sa mi-o fure sa le aiba grija de copii!
Beatrice suna bine reteta ta... ia sa ne spui cum i-a placut lui Alex si poate fac si eu ca oricum eram in pana de idei!
Tina si Maya
Pozele noastre
Botez Maya
Nunta noastra

gusta spune:
Buna si de la noi.
Eu am venit de la medic,si cum era de asteptat sunt un pachet de nervi.Dar si medicul ca frumos i-am mai vorbit.E prima data cand imi ies din fire.
Toata noaptea am stat cu fata cu febra nedormita,Plus ca a stat si tati cu noi,Iar ea saracuta ce mai foiala si plansete pe capul ei.Bun .Sun medicul dimineata ma duc si stau si astept vreo 30 minute deja fierbeam Si cand intru ma intreaba cateva chestii si imi zice sa o dezbrac sa se uita la ea si eu o pun in picioare sa o asculte doctorita imi zice sa o tin sa nu se zbata (mai mult am speriat copilul).Si sa numai continui ca ma intreaba cum deja sta in picioare.
Rezultatul final e ca sa o las ca are o perioada in care toti copii au febra si sa revin peste 2 zile,si sa o las asa,fara tratament fara nimica..Nu va zic ce a urmat dar ganditiva doar ca au trebuit sa-l sune pe tati de la serviciu ca eram in stare sa ii sparg capul.A venit alt medic si are un pic de rosu in gat si urechiusele un pic inflamate,si mi-a zis sa ii dau in continuare paracetamol.
Si a cerut scuze ca nu s-a uitat atent ca cica copilul nu a lasat-o ca se misca prea tare.Pai ce medic e asta.
Daca plecam asa acasa si era mai nasol.Sper ca si-au invatat lectia cu mine ca daca nu data viitoare iesa dezastru.
Marinica mamica de Marutica
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adriaanse2000/my_photos

nefertari spune:
LA MULTI ANI ! UN AN NOU FERICIT CU TOT CE VA DORITI !
Stiu ca e cam tarziu dar mai devreme nu s-a putut .
Sper ca toata lumea e bine - desi am vazut pe aici cateva raceli cred ca nu e nimic grav . Mergem inainte !!
Deocamdata profit ca suntem la sfarsit de capitol, fac un test si astept pe cel nou ca sa va pot spune mai multe .
V-am pupat !
Eu,el(Alex-6ani)Alex si ea(Freya-11.05.2005)Freya

patriciaRO spune:
FlorentinaG, pai uite tocmai am terminat de papat 2 gogosele ca era satul ca inainte mancase niste lapte, dar se pare ca i-a placut! Te cred si eu, ca e cu branzica, unt si are si gust.... Ii mai dau mai pe seara sa se si raceasca, cumva, ca acuma i-am suflat eu ca sa nu le manance chiar prea calde!
Ma duc sa ma bag la nani ca il culc acusi pe Alex si m-a cam luat si pe mine somnul...
Marilena, mai imi pare tare rau cu doctorii astia si ca nu s-a simtit bine Mara... O pupam sa-i treaca!