Bebelusi de mai-iunie 2005 (49)
Raspunsuri - Pagina 13

mikka spune:
Stefania - poate ai dreptate, e mai bine sxa fie obisnuita cu toate mediile. Mai vedem.
AA, i-am luat simbata un fel de covoras din bucati colorate, si a fost foaaaaarte incantata... A se vedea poze... Poate asa o conving si pe individa sa-si dea drumul la mersul in 4 labe... ca deocamdata suntem la faza de tarare in marsarier. SI cind Gabiza mai zice ca Andrei se asaza din patru labe in funduletz...
&
http://pg.photos.yahoo.com/ph/karkotika/album?.dir=/3364

Florentina G spune:
Salut!
Noi ne-am intors de la policlinica, am rezolvat-o si pe asta...dar nu de tot! Am lasat numai copro si i-a luat sange pt. hemograma, a ramas sa-i duc maine proba pt. urocultura. Eu ma asteptam sa-i recolteze acolo insa mi-au spus ca nu se poate. Aveam punguta speciala cu mine, as fi putut sa i-o pun acolo si sa scap de un drum insa mi-au spus ca nu au recipiente sterile ! Asa ca mi-am luat de la farmacie si maine mai fac un drum.
Am descoperit o clinica foarte aproape de mine - LilMed, nu stiam de ea, traiasca DC!
Nelia, bine ai revenit! Imi pare rau sa aud ca ai avut probleme cu piticile. si insanatosire grabnica!
Gusta, nu se gaseste Tylenol pentru copii acolo? Eu i-am dat Mayei de cate ori a facut febra sau au durut-o gingiile si se pare ca isi face efectul pe loc! Plus ca are un capac de cauciuc pe care Maya il roade de zor, e o desfatatare pentru gingiile ei!
Ma duc sa-i dau ceva de papa Mayei si poate reusesc sa mananc si eu ceva pe ziua de azi!
Ieri nu mi-a mers netul, se tot intrerupea... am incercat doua ore sa trimit un mesaj, imi dadea eroare si de fapt s-a trimis de doua ori!
Tina si Maya
Pozele noastre
Botez Maya
Nunta noastra

elisor spune:
Mikka pozele tale nu sunt "apelabile". Noi o caram cam peste tot...din lipsa de "bona instant"
Stefania hai ca iesi super ieftin cu asemnea jucarii si...faci economii si la mancare, te-ai scos
Monu pe cand ziceai ca incepe lucrul la bb2?
Gusta felicitari si tie pt. decizia lui bb2, dar s-au mai "certat" fetele pe aici Ioana cu nu mai stiu cine care-l face prima si deocamadata mucles hai s-aveti succes!
Oana wuawww 10 ani impreuna? Ati tatonat ceva timp
Florentina pai daca tot mergi maine cu urocultura nu te intepi si tu? sau numai o lasi si nu mai stai la coada?
Am descoperit secretul cum s-o fac sa pape: ii pun iaurt in orice si...papa, ei, poate facem exceptie la ciorbite
Nici azi n-avem dinti, mai asteptam!
Gata, ma duc la treaba adevarata, sa aveti o zi buna!
Eli, Bianca & Andreas

mikka spune:
Nu stiu de ce nu merg pozele, ca is publice. Poate acuma.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/karkotika/album?.dir=3364&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos
Si noi subscriem la bb2, asa ca creste competitia.

loreen spune:
Careva sa zica v-ati apucat de facut copii...bun asa...faceti acuma cat nu va piere cheful ca dupa aia cine stie cand va mai apuca...si se merita orice efort...urla experienta pe mine...
Gabitza ura si la mai multe...Andrei are vrfeo treaba importanta de se grabeste asa repede...las' ca-i bine
Elisor baga si la mine reteta aia cu avocado ca studiam galantarul cu fructe la selgros si ma intrebam daca sa iau sau nu...nu cred ca Delia va fi amatoare dar incercarea moarte n-are...
Nelia vai ce de peripetii si pe la voi...e rau cand iau una de la alta,mai patesc si eu dar mai rar ai nu asa grav...dar nu zic hop pana nu sar...Sanatate multa va dorim...
Cornelia,Gusta,Mstroie noutati...?! BAnuiesc ca lucrurile evolueaza spre bine...
Mikka daca nu ai scos-o pe Ioana in aglomeratii atunci nu are rost sa-ti spun ca la 5 zile am fost cu Delia la gratar si la 8 saptamana deja era la cumparaturi...Nici cu rujeola asta nu am stat in casa...
Stefania la mine lucururile cu unchiutele sunt clare...vrea nu vrea o pun pe genunchii mei si ii tai unghiile...mai maraie ca altfel ar fi prea frumos,dar pana la urma reusesc...la picioare e mai simplu...
Azi am vrut sa ies afara cu dansa dar pe langa ca era soare mai era si un pui de ger asa ca m-am potolit repede...Ne-am jucat si am constatat ca fii-mea merge...are jucaria aia "Primii pasi" si s-a sprijinit de manar si facut vreo 6 pasi singurica...uliu din mine era in spate dar nu a cazut...si-a dat drumul in fundulet...ca apoi sa-i friga una capului direct de parchet...Ma gandesc cat o mai dura pana o ia la pas...o luna poate doua si atunci chiar s- adus linistea mea...trebuie sa-i caut ham ca nu pot sa stau aplecata pana se satura ea...si-asa ma doare spatele in draci...
Fetele care aveti pisici ...aveti idee care-i perioada de impuiere la ele...?!Ale mele-s castrate si nu stiu...ca Jimmy sufera rau de tot si caut partener de joaca pentru el...
Alex & Delia
Loreen cu Bianca(15.10.96)si Delia(26.04.05)
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

mikka spune:
Loreen, pls, poze cu jucaria de la Primii pasi, ca nu stiu despre ce e vorba, si pare interesanta!

Cornelia spune:
Buna dimineata! Ca pt. noi e tare dimineata.
Sa incep cu vestile bune: Stefan e bine in momentul asta. Sta in fundulet si se joaca (asta nu s-a mai intamplat de miercuri!)
Doar ca suntem dupa o noua noapte de cosmar. Stefan a urlat o ora intraga, in care nu am reusit s ail calmez cu absolut nimic. Intr-un final probabil ca si-a facut efectul Nurofenul si a tacut. Doar ca era epuizat (cred eu acum). Era absent, ochisorii deschisi si privea in tavan, nu reactiona, era moale si respira f. f. ciudat (cu pauze). M-am panicat imedicat. Toata perioada de urlete am fost singura cu el, Doru ajungand acasa chiar cand tacuse. L-am impachetat si am plecat din nou la urgenta, de data asta hotarati sa ramanem internati, cu orice risc, pt. ca ma gandeam ca o sa imi moara copilul acasa, in bratele mele, mama iresponsabila care a refuzat internarea.
Cum am plecat, Stefan si-a revenit si la spital era chiar in forma. Doctorita ne-a zis ca ne-am speriat noi, c aacum e bine. Ca nu are rujeola, ca e alergie, sa continuam noul tratament cu antibiotic si s amergem acasa (ast a asunat chiar bine), dar cred ca vroia s ane transmit ac ane-am cam facut norma la urgenta. A, totusi i-a facut o injectie cu hidrocortizon si fenobarbital.
Am ajuns acasa pe la 3-4 cu Stefan care avea un chef de joaca...
Acum ne pregatim sa mergem la doctor, bineinteles.
Pupici tuturor!
Nelia, imi pare rau sa aud ca ai trecut si tu prin momente groaznice cu fetele.
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze

loreen spune:
Mikka uite aici...
Cornelia ma bucur mult ca evoluati bine...sunt curioasa ce spune si madam Munteanu...
Alex & Delia
Loreen cu Bianca(15.10.96)si Delia(26.04.05)
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Stefania Nicolae spune:
URAAAAAAA
Am papat mazare cei drept cateva inghiituri si pe urma bob cu bob vro 7 cei drept cu scuipatul cojilor, cred ca nu ne prea place mararul, am pus jumatate din sucul de protocala pe noi, ca cica incercam sa bem cu canita fara cioc si fara bibe din care nu pierdea nici o picatura, dar ma speriarati cu cariile.
Delia, inceputul e greu ca sfarsitul e dezastruos (atunci sa vezi alergatura dupa ei toata ziulica).
Elisor - da m-am scos, dar eu cand se juca nepoata-mea si nepota-miu cu sticle si alte chesti in afara jucariilor ii certam si nu ii lasam si uite ca am ajuns si noi ...
Chris - pai tacsu', cand aude de taiat unghiile fuge nu alta.
Loreen - imi e frica sa aplic metoda asta pt. ca ar trebui s-o tin foarte strans de mana si la ce ramurele are ia...
Pupici si sa aveti o zi buna in continuare ca nu cred ca mai apuc sa intru pana diseara, am un maldar de ruse de calcat si un chef de imi vine sa ma asez intr-un colt linistita si sa astept pan' mi-o trece...
Poze Bumbutza
Photofilm www.siluette.ro/tmp/botez800x600.wmv" target="_blank">Bumbu Botez

ioanailincam spune:
Salutare! Nu am timp de scris ca m-am chinuit o gramada sa scanez ce voiam sa va arat.
Uitati aici
Va pup si revin mai sub seara!
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Rvelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...