Continuare la www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66641" target="_blank">Bebelusi de mai-iunie 2005 (50)
Florentina, spuneai ca nu iti place avocado, eu am descoperit o reteta mexicana super, as minca tot timpul. Se numeste Guacamole, dar eu o mai imbunatatesc, de altfel cum fac cu toate retetele. Deci: decojesti avocado, il tai marunt si il stropesti repede cu zeama de lamiie ca sa nu se innegreasca. Apoi tai marunt: un ardei, o rosie (se poate si fara), ceapa verde sau uscata, brinza (eu am pus telemea, dar se poate si fara), masline, un ou fiert tare si ce crezi tu ca mai merge. Pui un pic de ulei (de preferat de maslini), sare, piper si daca vrei mai acru, zeama de lamiie.
Elisor, tu spuneai de o reteta cu avocado pentru bebelusi? Cum e? Ca eu chiar am un avocado organic luat special pentru Tudora, dar nu am avut curaj sa-i dau. Si Beatrice, pune-ne si noua reteta de gogosele, sa le incercam si noi. Si spui ca e dintr-o carte cu retete pentru copii, mai ai si altele pentru virsta asta? Ca eu am notat toate retetele tale, imi place sa gatesc si sint mare amatoare de retete noi. Ah, am facut lasagna lui Andrei, a iesit supeeeer! Dar tortul cu crema de zahar ars nu am mai apucat sa il fac, poate astazi... In sfirsit, fetele mele sint mai bine! Tudora inca mai tuseste, Agata nu mai are nimic, dar astazi stam in casa pentru ca sint -18 grade afara! Dar de miine, ne reluam activitatile normale. Sper!
Cornelia, de
Agata si
Tudora
www.nelia.photosite.com si www.AgatasiTudora.photosite.com