Bebelusi de mai-iunie 2005 (49)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Scuze, cred ca mi-a apasat Bianca pe taste de am avut mesajul de 2 ori
Monu of, si voi cu buba? Se pare ca e ceva mai serios, hai sa treaca repede

Eli, Bianca & Andreas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

LA MULTI ANI sarbatoritilor zilei de astazi! sa crestei mari si sanatosi
noi am mancat si e pe punctul de a adormi. azi noapte a avut chef de joaca pe la 4 asa ca am pus-o in pat cu noi. am reusit sa ma uit si la gingie si e putin umflata.
pup ca a adormit si trebuie sa o pun in patut. care patut! s-a trezit si a trebuit sa o mut iar in pat dar acum am pus pe jos o perna incaz de ceva sa cada pe ea. astazi a baut fata ceai de musetel din canita de n-avea treaba. a stiut din prima sa se descurce. nu ca mami! a venit maica-mea cica sa ma ajute si sa calce niste haine la bb ca eu sa mai fac curat. m-am si mirat de o asa super oferta. dupa ce a adormit fata brusc are treaba si a intins-o englezeste. iar hainele lasa ca le-o calca ea!!!! (la sf asteapta poate!)ufff! pe vi va ajuta mamele care stau pe langa voi?

si Alexia Ioana
poze Alexia Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Proba de culoare

Eli, Bianca & Andreas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Neatza la fete!

Sarbatoritilor de azi!

Si eu cautam subiectul nostru si hop il vad pe pagina 2... Pai nu e bine... Asa ca scrieti cat mai mult!

Noi suntem bine dupa o seara in care Pifosul s-a culcat la 20.00 si la ora 2 noaptea era in picioare. Dar cum noi eram la televizor ne-am jucat nitel cu el si l-am pus in pat dupa o tura cu biebronul... Asa incat a dormit pana la 9... Cred ca a auzit televizorul dat tare de s-a trezit ca altfel nu-l vedeam sa se trezeasca la cat de obosit era ieri...

Beatrice, mami de Alex pifos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Buna ziua si de la noi! Sper sa fie buna, ca dupa cum am citit si eu in sfirsit citeva din paginile scrise in ultima saptamina, nu prea au fost zile bune. Multi bebelusi bolnaviori! Cornelia, nu am aflat deznodamintul, ce are Stefan? Acum e bine? Eu tind sa cred ca e otita si o alergie la antibiotic... Pina la urma David a facut rujeola de la vaccin? Ca nici aici nu am aflat daca s-a rezolvat si daca acum e bine puiutul...
Ma simt un pic straina, ca nu mai stiu nimic despre voi, nu am mai apucat sa intru, a fost o nebunie si la noi, de-mi vine sa ma dau cu . Stiti ca in octombrie Agata a avut o viroza urita, terminata cu o otita si mai si, care s-a vindecat dupa doua ture de antibiotic. A fost doua luni sanatoasa si de Craciun i-a facut mosu' cadou o alta viroza, foarte, foarte ciudata. Nu stiu cum stiti voi, dar pentru mine cit am fost copil si apoi adult in Romania, iarna erau ori gripe, ori raceli. Ei, nu, aici sint si raceli, dar mai putine, oamenii sint destul de rezistenti, si gripe, dar si astea mai rare, dar foarte-foarte grave. De cele mai multe sint viroze, dar niste viroze atit de urite nu va puteti imagina, insotite de tot felul de complicatii. Si daca prima data am ajuns la Urgente cu Agata, cu febra 40, acum am ajuns cu Tudora. Aceasta viroza a fost fara febra, dar cu o afectiune foarte grava a cailor respiratorii, cu o perioada de incubare foarte lunga si cu o tuse care seamana cu aia magareasca. Agata a tusit trei saptamini incontinuu, a inceput brusc intr-o noapte, desi cind am culcat-o era bine, avea doar nasul infundat. Apoi a luat-o tati, care a tusir si el vreo doua saptamini si inca mai tusesc amindoi. Eu nu am luat-o, in general sint mai rezistenta, dar a luat-o Tudora. Prima data a scapat doar cu nasucul infundat, dar de data asta a fost grav de tot. Am culcat-o la 9 seara bine-mersi, avea doar nasucul usor infundat si la fel ca Agata s-a trezit tusind magareste, a vomitat si nu putea sa mai respire. Eu si asa sint stresata de inecat, de cind s-a inecat cu vitamina D, am luat-o in brate, am intors-o cu capul in jos, am crezut ca s-a inecat cu voma... a tusit asa vreo 10 minute, pina s-a invinetit si scotea niste sunete din gitut de credeam ca in orice secunda se ineaca si nu mai poate respira. Si-a revenit, am tinut-o in brate vreo doua ore cit a dormit, mi-a fost frica sa o pun in patut, ca poate adorm si eu... si bine am facut, ca pina la ora 5 dimineata a mai avut inca doua accese de tuse asemanatoare. Atunci l-am trezit si pe tati, am luat-o pe Agata in pijamale si am pus-o adormita in masina, invelita cu plapuma (erau -15 grade afara) si am plecat la Urgente. Tati si Agata au ramas in masina si eu m-am dus cu Tudora, pregatita sa stau iar vreo 8 ore ca data trecuta. Dar, ori pentru ca era prea frig afara, ori ca era in mijlocul saptaminii, ori ca era bebelus si nu putea sa respire... au trecut-o la Urgente de gradul I, si cum nu erau prea multi copiii bolnaviori, in mai putin de o ora am aflat ca putem sa mergem linistiti acasa, ca e sanatoasa tun si nu are nimic. Adica are, dar nu e grav, are o viroza, si pe fondul acesta a facut o laringita acuta, din cauza tusei. Si cum gitutul ei este ingust si caile respiratorii ii sint afectate, tusea de la viroza s-a transformat in ceea ce am auzit eu si ne-a speriat. Dar e foarte bine ca am venit, pentru ca exista o injectie cu cortizon, care ajuta cind copilul se sufoca, dar care nu se face decit in criza... si cum ei i-a trecut, mergeti acasa, credem ca pericolul mare a trecut, asta a fost punctul culminant al bolii. Asa ca, am venit acasa si am pazit-o doua nopti sa nu se inece! Acum tuseste de-i ies ochii din cap si i curge nasul, a facut si un pic de febra, nu prea maninca, dar nu ma mai duc la nici un doctor, ca daca ma mai duc inca o data la vreunul si imi spune calm ca nuare nimic, in timp ce eu am un copil in pijamale in masina, care a tusit o luna si una in brate, care abia respira... mi-e teama ca nu ma mai pot controla si ori il string de git ori ii dau cu virusul p***i – cum ii spune sotul meu – in cap. Ca ori eu sint paranoica si ma sperii de orice boala a copiolor, ori doctorii astia au terminat medicina la agronomie! Si vad ca nici cu ai nostri de acasa nu mi-e rusine! Mama lor!
Am avut si de muncit in aceasta perioada, printre picaturi, ca am avut deadline-uri la lucrarile in care m-am bagat, am terminat si ziarul... si uite asa, pasiunea mea, DC, a ramas pe planul septe. Dar in noaptea asta m-am razbunat, am citit aproape tot. Si miine voi adormi la comisionul scolar, ca ma duc sa ma cert cu alti birocrati, ca eu inca nu stiu unde va merge Agata la scoala. Daca va mai merge aici, poate ca va merge in alta parte a Canadei! Sintem aproape decisi sa mai emigram inca o data, sper ca ultima, poate ne linistim in sfirsit si noi!
Doresc insanatosire grabnica tuturor bebelusilor bolnaviori! Si putere si rabdare mamicilor! Si taticilor, cind sint acasa.
Ah! Am facut poze noi, dar nu stiu cind le voi pune in album, ca trebuie sa le micsorez un pic, sint imense. Va pup!

Cornelia, deAgata si Tudora
www.nelia.photosite.com si www.AgatasiTudora.photosite.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stefania Nicolae spune:

Buna dimineata si de la noi, cam pe la pranz.
Daria (Kasky), Ioana (Mikka), Stefan(Carmen), Eric (Andreea.a) si Ben (Pengiunica) sa cresteti mari si sanatosi.
Gabita - felicitari pt. minunatele reaizari si tineti-o tot asa.
Mai fete voi cum le mai taiati unghiutele ca eu si cand doarme ma chinui simte imediat si imi trage mana, unde mai pui ca se mai si trezeste, iar la picioruse se gadila ingrozitor.
Am avut si noi 3 treziri, 2 cu cantec ca de altfel nu se mai poate si a treia la 6:20 cand a papat doar 80 ml laptic, si in pat cu mamai si tati iar la 8:00 buna dimineata, parca zici ca ii suna ceasul, ea radea la mine si eu incercam sa-mi adun ochii de prin gura, o vad ca se pregatea sa faca kk si jap repede cu ia pe olita dupa un pipi si cateva minute a reusit si un kk e al treilea la olita din 4 zile ca ieri nu a vrut sa faca neam, de papat a mai papat 3 lingurite de iaurt simplu si 1/3 triunghi de branza topita, si la somnicul de la 10 inca 80 ml laptic, i-am facut ieri mazare cu puit sper sa pape, si am sa-i dau din ciorbita lui tati de rosii, in care am pus stelute (paste).

Poze Bumbutza
Photofilm www.siluette.ro/tmp/botez800x600.wmv" target="_blank">Bumbu Botez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikka spune:

Bine v-am gasit! Da' stiu ca aveti un spor...

Sar'na ptr urarile de Multi Ani! Off, ce repede cresc omuletzii astia!

Sanatate multa pt toti bebelashii bolnaviori... Cam intru la banuieli cu rujeloa asta... Nici eu nu i-am facut vaccinul, ca asa zice dra doctor... Tzumpiloi, Tanaseasca ti l-a facut? Sau, ma, rog, Anei i l-a facut?

Tare mi-e mila de voi ca va treziti de nu stiu cate ori pe noapte... Eu is tare norocoasa, Ioana doarme de la 9 seara, dupa baitza, pina pe la 7.30 neintoarsa, singuricsa in camera. Si asta de la 5 luni. Inainte se trezea si pe la 5, ca o rodeau soarecii din stomacel, dar de cind am trecut la cereale seara (330 ml, i le fac mai lichide, le bea din bib.) nu mai am probleme...

Mey, voi mergeti cu bebeii prin magazine? Ca io n-am fost pina acuma, si nici nu vreau sa ma duc prea curand... Am auzit tot felul de povesti cu nu stiu ce bacterii continute in filtrele de aer conditionat, de m-a apucat groaza, si am zis ca mai bine mai tarziu...

http://pg.photos.yahoo.com/ph/karkotika/album?.dir=/3364

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

ma duc sa ii fac ceva de mancare la bubulina si sa ii calc hainutele. revin sper ca repede

si Alexia Ioana
poze Alexia Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stefania Nicolae spune:

Mikka - eu am fost cu bumbuta in cora, metro, selgros de mai multe ori si inafara de rubeola si o raceala care a fost luata de la verisorii nu a avut altceva pana acum (si febrele de la vaccinuri), de nemancat nu cred sa fie de la aerul conditionat , doar ca cica nu e bine sa ii bagi in aglomeratie din cauza de viroze si mai nou de rujeola.
Nelia - imi pare tare rau sa aud ce a-ti tras cu fetele si tati, multa multa sanatate, de stat cu puiutul in brate noptile te inteleg perfect ca si noi avem multe la activ.
Mai a mea bumbuta a facut pasiune pt.sticla de cola, are jucariile insirate si ea se joaca cu un pampers sutit din punga si cu st. de cola.

Poze Bumbutza
Photofilm www.siluette.ro/tmp/botez800x600.wmv" target="_blank">Bumbu Botez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

Neata si de la noi!
Mikka, de cand cu rujeola asta n-am mai scos-o pe Carina prin magazine. Pana in decembrie cred ca o dusesem de vreo doua ori in Carrefour si o data in Plaza Romania.
Stefania, pai eu nu reuseam de nici o culoare sa-i tai Carinei unghiutele! Asa ca s-a hotarat ta-su, prin luna a treia, parca, sa o ia pe genunchi, si a mers struna! Sta asa cumintica uitandu-se curioasa la ce i se intampla !
Nelia, se pare ca peste tot medicii sunt la fel... Dumnezeu sa va ajute sa fiti sanatosi cu totii! Tudorei.
Sa aveti o saptamana usoara!

Mergi la inceput