Bebelusi de mai-iunie 2005 (49)
Raspunsuri - Pagina 11

andutzy spune:
Fetelor, eu am tinut dieta de care vorbeati voi acum vreo 8 anila 19ani), recomandata fiind de un medic. Am slabit ceva kg-e, dar incantator a fost ca vreo 2 ani nu m-am mai ingrasat deloc, cred ca intr-adevar mi-a reglat metabolismul....Acum insa nu as mai avea vointa sa o tin, nici moarta...Mai nou eu m-am apucat de cateva miscari de tae-bo, am gasit pe net niste miscari si asa vreau sa-mi fac curaj sa ma apuc cu constiinciozitate de sport. Dar pana una alta am o febra musculara de abia merg.
M-ati speriat rau cu reactiile puilor vostri la vaccin. Maine se fac 10 zile de la antirujeolicul lui Dragos si ma astept la ce e mai rau...
Cat despre Bebelacul dat de stat, nu va suparati pe mine, dar si eu am mai vandut din el,oricum in felul asta ajuti persoanele care il folosesc, in supermarket e mult mai scump. Si din banii aia, ii iau tot copilului meu ceva, ca si cum ar fi beneficiat de Bebelac...Nu mi se pare o rusine!!!In fine, fiecare cu parerile lui....
Va pupam,
Andutzy si Dragoselu
poze cu familia noastra:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/andra_teodoru/my_photos

elisor spune:
Buna dimineata la mamici si bebelusi!
Sunt fresh! Am dormit de la 23 la 6, ce sa zic, a fost super bine ca nu am mai bantuit pe net, prin casa, doar in lumea viselor, nu am mai stat cu buflina in brate, cautandu-i amuzament non stop. Sper sa fie asa de acum incolo, adik sa ne intoarcem la normalitate.
Dar ieri nu a dormit de la 14 pana la 23, chiar si dupa baita de la 20 a atipit, dar doar 10 minute, poate ar fi adormit mai repede, dar am tot lungit-o ca sa pape si a 3-a masa, ca ieri masa a fost aiurea. A papat pe la 10 prima masa - lapte 210 ml, apoi la 16 i-am bagat un borcanel de pui cu morcov si unul mai mic de fructe (pana acum nu ii dadeam nici macar un borcanel intreg) si la 22.30 inca 210 ml lapte cu 3 linguri de cereale. Dar de la 16 si pana pe la 20 mi-a tot vomat de am schimbat-o de 2 ori, noroc ca le-am spalat repede si au iesit petele.
Acum face nani(sper, ca am lasat-o in patut si i-am inchis usa) si sper sa manance cel putin 4 mese pe zi si sa ne reglam programul.
mai tarziu va voi arata cum a facut ieri baie.
dau drumul la asta ca e deja lung si m-apuc sa citesc sa vad ce ati mai facut ieri.
Eli, Bianca & Andreas

elisor spune:
Florentina tinem pumnii Mayei sa nu simta nimic si sa iasa bune analizele. Dar daca tot mergi la lab de ce nu te intepi si tu rapid sa impusti 2 iepuri deodata, ca altfel nu stiu cand o sa mai ajungi, ca pentru noi se pare ca le tot amanam la extrem. Mayei.
Fran asa ma seaca cei care se dau grande 'vai ce lejer e' si ei n-au de nici unele in batatura, pai cu naveta te scoti de 8 ore pe putin, asa ca nici o branza. Dar de ce nu vrei sa stai macar 1 an cu Patricia, cel putin sa treaca iarna, sa te apuci si de naveta si Iepu departe nu-ti va fi usor. da' cu ce vei face naveta: tren ori masina firmei, microbuz ori something else?
Mstroie si Cornelia sa inteleg ca pojarul l-a facut in urma vaccinului? Daca nu facea vaccinul nu facea pojarul? Ce naiba sa mai zici? Sanatate multa si vindecare rapida si sa nu mai faca febra!
Mstroie e tare scump mai ales la 8 luni e mai...rar sa adoarma altfel decat in culcusul lor, cand sunt mici adorm oricum si din orice pozitie, dar si tati le doarme...
Chiar asa Ioana spune-ne si noua (mie si CrisDun) de legea aia cu pesi, pai noua ne-a facut bilantul acasa la nastere, la 1 luna, apoi am fost eu cu ea la cabinet la 2, 3 luni, 5 si 6 luni si urmatorul ni l-a "programat" la 9 luni. Sa nu-ti inchipui ca la vizitele acasa a plecat cu mana goala, dar acum ii dau si la urmatoarea intalnire parca nu i-am dat nimic, iar la cabinet nu vreau sa pompez bani in ea, eu m-am saturat de sistemul spagilor in sanatate si invatamant pana peste cap si de aia suntem unde suntem si nu o sa fim niciodata acolo unde sunt altii...
Mai cu vaccinul ala ma puneti pe ganduri, dar daca trece si ianuarie mai e alerta asta? Nu putem ajunge pana la 1 an fara sa-l facem...si fara tertipuri
Eli, Bianca & Andreas

mygirl spune:
Neatza si eu la apel, la fel de odihnita ca tine, Eli. Alex de 2 nopti se trezeste doar o singura data, la 4, dar asta ca i-am schimbat ora de culcare de la 8,30 la 22,30. II dau sa pape si adoarme pana la 7, apoi dc o iau cu mine in pat leneveste pana la 9. Asta da viata!
Zilele astea am lipsit ca mi-am pregatit sotzul de plecare. Cred ca n-am fost despartiti niciodata asa mult, 10 zile, de 10 ani de cand suntem impreuna.Asa ca tati e plecat la Bucuresti si fetele-si fac de cap acasa. pacat ca Stefanut e bolnav, ca ce petreceri incingeam...
Cornelia, Mstroe, Gusta, multa sanatate micutilor vostri, sa se faca bine repede si sa nu mai sufere atat si voi pe langa ei
De azi, am intrat oficial la regim. Nu mai am nici o scuza. Nu m-am hotarat sa urmez unul anume, o sa merg pe dieta Alex...adik ce mananca ea mananc si eu. Sa vedem cum o fi prima zi.
Oana,de
Alexandra-Elena (18 mai 2005)
Pozele noastre

loreen spune:
Neatza...
LA MULTI ANI,sa traiasca si sa infloreasca boboceii :Stefan David(Carmen Emiliana),Daria Ioana(Kasky),Ioana(Mikka),Eric Andrei(Adreea.a) si Ben Stefan(Pengunica)...
Alex & Delia
Loreen cu Bianca(15.10.96)si Delia(26.04.05)
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

andreeaatan spune:
Vai de mine, ce de copilasi bolnavi!
Pupici pentru David, Stefan, Mare si daca am scapat pe cineva sa ma iertati.
Dieta daneza pare ok, am tinut si mai restrictiva, cand am incercat acupunctura. In 3 luni de acupunctura si dieta de 800 kalorii pe zi, am slabit mult, vreo 15 kg, dar nu s-a schimbat metabolismul...
Pentru schimbare de metabolism trebuie lucrat cu dieta si sport cel putin un an...Si dupa aia sa nu ramaneti insarcinate ca patiti ca mine...
Thomas e bine si cu nasul si cu fundul rosu. Adika nasul va mai avea nevoie de atentii si pompari vreo saptamana, ca doar nu degeaba e fiu-meu, ca si eu imi suflu nasul intruna din octombrie pana in martie.
Funduletul cred ca in 2 zile e curat de tot.
Azi mergem pe afara, dar mai mult cu masina, la cumparaturi. Si de maine iesim afara cu carutul, dar si cu aparatoarea de plastic, ca sa nu-i inghete mucii-n nas.
Mama lui Thomas
Toate pozele lui Thomas aici

gabitzam spune:
Saptamana care a trecut a fost grozava pentru Andrei. Si pentru mine pe linga el Deci dupa o saptamana avem acum doi dintisori in gura
A inceput sa mearga de-a busilea cum trebuie si se pune singur pe fundulet din patru labe. Iar ieri, ca sa se incheie saptamana glorios a inceput sa tipe cit il tine gura ma-ma
Si ba-ba, si diverse combinatii intre astea. La inceput la suparare si pe urma cind si-a dat seama ca poate, nu mai tacea. Acum cind e suparat face scandal in regula, sa-l vezi ce-i la gura lui. Stiu ca nu zice ma-ma constient, cu directie, dar nu ma pot opri sa nu ma umflu in pene de mandrie.
A inceput sa emita un post nou, cica pentru gagici, se cheama Euforia. Dimineata erau doua tanti care se indoiau pe covoras si faceau diverse gimnastici. Asta ca sa-mi aduca aminte ca am promis sa ma apuc si eu din nou.
Gabitza si bebe Andrei-Stefan (25.05.05)
Andrei 0-5luni Spiridusul lu' mami Poze noi cu Andrei

andreeaatan spune:
LA MULTI ANI PENTRU STEFAN-DAVID , DARIA IOANA , IOANA, ERIC ANDREI , BEN STEFAN!
Am uitat sa va spun ce am facut zilele astea, ca workout-pauza ca sunt pe antibiotice si nu pot sa iau nimic. M-am uitat la aproape toata prima serie de la Neveste disperate, un serial dupa altul. Cred ca m-am prostit, acum abia ma abtin sa nu dau drumul la episodul 19.
Mama lui Thomas
Toate pozele lui Thomas aici

gabitzam spune:
Hai fetele, trezirea, ca e soarele sus pe cer de 3 sulitze! Ni s-a dus subiectul in pagina a doua, ia sa-l tinem sus pe pagina intai.
Gabitza si bebe Andrei-Stefan (25.05.05)
Andrei 0-5luni Spiridusul lu' mami Poze noi cu Andrei

elisor spune:
La multi ani copilasilor de 16, ca vad ca sunt o gasca!
Gabitzam moama ce de realizari la Andrei, felicitari pentru toate!
Euforia zici, pai cand m-apuc de-alea nu prea sunt cu zambetele acasa, pentru mine sportul de una singura nu prea are farmec.
Gusta si voi incepeti cu febra? Of, Mara mica si scumpica fa-te binisor repede. Eu faceam impachetari doar cu apa la temp. camerei si au avut efect de fiecare data, pana la brau, in rest ce-au zis si fetele. Marei. Azi ai scoala, nu?
Cornelia si Mstroie vesti mai bune sa ne dati azi!
Oana i-am pregatit avocado cum ti-am spus acum sa vad rezultatul, mie imi vine sa ma ling pe bot, dar ca si tine zic si eu ca incep de azi, dar mai bine nu zic, ca poate nu ma tine si vreau musai rezultate. Voi face ca mine, ca vad ca curele nu ma ajuta nici una.
Mai sa-si rupa mana si alta nu, ma duc sa vad de ce urla kupilu la el in patut, isi calarea mana-proptea si nu pricepea de ce nu se putea peste, of, tolomaca mamii
Eli, Bianca & Andreas