Bebelusi de iulie-august 2005 (47)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giana spune:

Irina,racheta a luat-o Cristi de la Selgros si a dat 1,3 mil daca imi amintesc bine.Dar este super!!!
Care este diferenta dintre sacunul Polly si Chicco Mamma?Ca eu nu prea am vazut.Doar ca am impresia ca la Polly se regleaza suportul pentru picioare.Am dreptate?

Fetele,dupa ce incepem cu solidele ar trebui sa incepem si cu apica.Numai ca Dani nu o vrea si pace.Am incercat sa pun si cateva granule de ceai in ea dar degeaba.Pot sa-i dau cei?umai ca este indulcit cu lactoza.Merge?Ii tine de sete???

GeorGiana de Dani

POZE
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63229" target="_blank">Cum s-a nascut minunea
Varsta puiului

*** Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte. ***
Michael Levine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Giana eu nu le-am dat apa. Ar trebui sa incerc... le dau in schimb ceai de tei sau de musetel. Si il beau f. bine.

Laura de Rares si Bianca 13.06.2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauragosu/my_photos

Mergi la inceput

Isa am studiat pozele, ca ai zis ca nu seamana intr ei .. intr-adevar, nu prea seamana. Dar pot sa spun sigur ca Tudor seamana cu tine, iar Stefan e leit taica'su.

Mergi la inceput

Isa sper ca nu te superi ca divulg un mic secret... ieri baiatul meu si Tudor al Isabelei au fost "aviatori" . Amandoi, pentru prima data, au cazut de pe canapea jos. Al meu a facut un mic cucui, dar dupa 20 de sec. radea cu gura pana la urechi in fata oglinzii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

Mersi Irina.
Ce ma chinui cu mancatul ei,vai-vai.Solide,san e un chin.Ii arat tel de la vtech si eu.
Apa am incercat si eu sa ii dau,nu i-as da nimic indulcit ca sa ii tina de sete.
Si eu ma bucur pt Alinutza.

de fetita cu fundita

Uite atat suntem de mari

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corbioana spune:

Simona, Rosi multumim pt suport e tare bine ca ne putem sfatui si aici cu ce adunam toate de la dr nostri.
Oana speram sa nu devina alintati si rai din bebe buni. Tinem pumnii si la voi Evei! Vazut pozele e o scumpica si o haioasa Eva.
Anca imi pare rau sa aud ca si tu ai ceva probleme cu Oana, si Andrei afacut 38,5 la vaccinul de 6 luni. Insanatosire grabnica va tinem pumnii!

Acum sa va povestesc azi la controlul lui Andrei. Se pare ca el e bine in general. Are ceva rosu in gat usor pe partea dreapta dar nu e cauza lipsei de pofta de mancare, nu are nici afte, si nici dintii nu se vad chiar daca gingia il deranjeaza. Petele galbene din cap sunt de la glanda seboreica si de asta il mananca va trebui sa-l dau cu o crema pe baza de acid salicilic. La urechi nu are nimic. Se pare ca ar fi in regula, ce voi face pt maraielile lui de la masa si urletele de noapte ii voi da Peritol sirop care e un calmant, un antialergic, anithistaminic si creaza pofta de mancare si vedem ce si cum dupa primele nopti. Dupa cum arata cica nu e vb de viremi sub nici o forma. respira bine, sta bine pe poponeata. Nu mai imi aduc acum aminte mai mult. Oricum speram sa rezolvam prblemele.

Ioana si bebe Andrei 27 iunie 2005

http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONAI spune:

Isa, am vazut si eu pozele cu strumfii mari. Sunt tare dragalasi.

Emaaimee, imi pare rau de Biba, temperatura e sigur de la vaccin, si noi am patit-o, ai sa vezi ca trece cu Calpol.

Corbioana, Andreiu' tuseste, stranuta, are febra? Multa sanatate ii dorim. Te intreb pentru ca daca nu are simptomele astea iti spun eu ce-am patit cand era Sara mai mica.

Sa auzim numai de bine.
Mona si Sara (16/07/2005)

Scumpii de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corbioana spune:

Monai multumim . Andrei a avut febra doar o singura data, la vaccinul de 6 luni, pe 29 decembrie. I-a trecut in noaptea aia. De tusit acum nu mai tuseste, a fost ceva fornait mai demult si avea nasul infundat noaptea si tusea usor sec asa. Dar acum nu mai face ca i-am dat Nurofen seara si dimineata. De stranutat mai stranuta asa in mod obisnuti cred ca toti bebeii. Dar povesteste-mi te rog ce ai patit cu Sara? As vrea sa stiu.

Ioana si bebe Andrei 27 iunie 2005

http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos

Mergi la inceput

Mersic Ioana.Am vrut sa zic de dermatita seboreica cand ai zis tu de pete in cap,dar nu am vrut sa par atotstiutoare.Sanatate multa lui Andrei.Si Oana a facut tratament 20 de zile cu antihistamice pt petele din cap(exactasa cum spui tu ca are acum Andrei),pata aia-nevul sebaceu,urechiuta care supura,cute rosii si bubite pe corp.Totul la ea se trege de la dermatita seboreica.Ei i-a dat dermatologul Claritin sirop,Avene,Pimafucort crema si Advantan Milk,Selegel sampon cu sulf.Inca o spal cu un sapun lichid antibacterian(cap+tot corpul) si Selegel(tot cap+tot corpul). Si inca are petele pe pielea capului.Si mai folosesc si apa termala Avene,Pimafcuort,Advantan si acum.

de fetita cu fundita

Uite atat suntem de mari

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by MONAI

Isa, am vazut si eu pozele cu strumfii mari. Sunt tare dragalasi.

Emaaimee, imi pare rau de Biba, temperatura e sigur de la vaccin, si noi am patit-o, ai sa vezi ca trece cu Calpol.

Corbioana, Andreiu' tuseste, stranuta, are febra? Multa sanatate ii dorim. Te intreb pentru ca daca nu are simptomele astea iti spun eu ce-am patit cand era Sara mai mica.

Sa auzim numai de bine.
Mona si Sara (16/07/2005)

Scumpii de noi

Mersi,sunt tare ingrijorata pt ca e prima data cand face febra.Plus starea ei generala maraitape care o avea de inainte de vaccin.
Chiar asa zi ce avea-reactie alergica ce?

de fetita cu fundita

Uite atat suntem de mari

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput