Bebelusi de iulie-august 2005 (47)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinabungau spune:

Isa, un strumph este cu ochi albastri si unul cu ochi caprui????

Giana, este un grasan si un frumos Dany al tau!! Noi cand ne mai vedem???

Lacramioara, bine ai venit in mijlocul nostru, sper sa te simti bine printre noi!!

Fetelor, ieri am fost la primarie sa depun actele dar era un anunt ca dosarele se depun la Directia de Munca, asa ca am mers direct acolo, si vreau sa va spun ca nu era NIMENI!!!! Asadar in 5 minute am rezolvat problema. Miercuri cand am fost la primarie sa iau formularele era o coada imensa, se calcau in picioare bietele mamici!! Nu inteleg de ce se imbulzeste lumea asa, de ce nu au rabdare??? Au stat la coada cate 4,5 ore luni iar vineri in 5 minute nu aveai ce face...

Va pupam

Irina si Ioana Alexandra (13 aug 2005)

poze

Mergi la inceput

Multumim mult pentru urarile de ieri, vrem sa uram si noi la mule luni inainte bebelusilor nascuti in zi de 14!!

va pupam

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

;neata..

LA MULTI ANI BB NASCUTI PE 14!!!!!!
La cat eram eu de franta ..Ingrid s-a trezit azi noapte de 6-7 ori cred...sunt varza .

Rosi n-am apucat sa vb cu unchiul.
Cu bubitele, au m-ai disparut, a ramas una pe o parte si 3 pe cealalata(erau vreo 11).Ii dau cu crema de galbenele.

O sa ma apuc de completata asa usurel..usurel.Simona e buna propunerea ta.

LAcrimioara ,bine ai venit!

Adriana, lui Aidan i-a iesit un dintisor???

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Rectific, in mesajul anterior am spus "cuscra mea" e de fapt cumatra, una din nasele celor mici (inca nu mi-am baut cafeaua ).

Intreba cineva de meniul zilnic (imi cer scuze, nu mai stiu exact cine). Eu nu am un meniu fix la ei, incerc sa le variez cat mai mult si sa nu le dau aceeasi mancare doua zile la rand. Si nici nu le masor mancarea. In zilele bune mananca la o masa 2 1/2 - 3 linguri mari. Si eu le fac acum mancarea destul de groasa. Chiar ma chinui mai mult daca e prea lichida.

- intre 9.30 si 10.30 (in functie de cand se trezesc, ca nu au ora fixa) o masa cu fructe (mar crud, banana sau para coapta). Le dau fie fructul simplu, fie combinat cu cereale sau o lingura de branza de vaci.

- pe la 13-14 (depinde cum au ei chef si eu timp) mananca de obicei legume pasate (cartof, morcov, pastarnac, patrunjel, telina nu neaparat toate odata, dar oricum mai multe combinate). Le dau legumele simple sau pun in el ficatel sau galbenus, am incercat si carne. In unele zile le dau la amiaza branza de vaci simpla, amestecata numai cu un pic de lapte praf.

- pe la 17-18 le dau cereale. tot groase, cu linguritza. Am incercat si alte mancaruri dar ii mai durea burtica noaptea si am zis ca cerealele le tin de foame si sunt usor de digerat, asa ca am ramas la astea.

Lapte Rares bea cand vrea sau cand i-e dor de mama'sa. Bianca in general nu mai vrea dupa o masa solida, asa ca seara si noaptea ce mai apuca sa bea. De obicei 100ml-120ml, dar are si seri (ca aseara) cand a baut peste 200ml.

Laura de Rares si Bianca 13.06.2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauragosu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Cat priveste scaunul..pe majoritatea scrie pana la 15 kg.De fapt asta cu greutatea e pusa la maxima de siguranta,in caz ca....sa nu fie dati in judecata.

Ingrid cred ca se va incadra pt 2 ani si ceva, ca ea e ok., nu umflatica...nici n-ar avea cu cine sa semene.Eu gravida am fost pt prima data in viata mea grasa.Daca seamana cu mine la asta, o sa fie fericita,ca n-o sa tina cura de slabire niciodata.
Acum ma m-ai abtin si io de la una alta, ca pana la bebe..mancam de spargeam orice si nu puneam nimik pe mine.O sa pun poze sa vedeti cum eram.

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

Oana are febra 38.17.Vreau acasa ca sunt singura aici,tati a plecat la muncaImi e atat de frica,nu a avut niciodata febra,e de la vaccin oare?I-am dat iar Calpol cum mi-a zis dr 5ml de data asta.Si azi noapte a fost mai rau decat noaptea trecuta.Nu am putut s-o adorm decat leganata ca plangea in continuu.Si apoi s-a trezit-plans la 21.30,apoi iar la 22.00 la mieizul noptii si tot asa pana dimineata.De 8 ori in totalNu are pofta de mancare de cateva zile si noaptea tot asa plange si se trezea des-de vreo 6 ori.Ieri nu a facut nici kk(la cat mananca/nu mananca) si se tot scremea si azi-dim a facut de la termometru,cam tare-cred ca de la mancarea noua.Nu stiu de ce face asa ca raceala pare ca i-a trecut.Cand luase si ea bine in greutate-a venit si asta.Comportamentul de zilele trecute seamana cu perioada predinti,la fel manca 3min san si gata,cand se satura ea papa vreo 5-7min.Si are privire de infometata cum avea si atunci-saracuta.

de fetita cu fundita

Iaca poze POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Emaimee, imi pare rau sa aud ca Bibi are febra, stai linistita ca ii va trece. Oricum, nu are febra mare, Ioana seara are 37,8 , este o regula la ea, asa ca 38,1 nu-i foarte mare. Da-i calpol in continuare si o sa-i treaca. lui Bibi cea dulce si bolnavioara

Anis, ce model de la Chicco i-a luat?? Eu am Polly si sunt f. incantata de el.

Pupam,

poze

Mergi la inceput

Giana, de unde i-ai luat racheta minune?? Si cat a costat??

Pupam

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Mi-am mai amintit cateva lucruri legate de mancare. In piureul de legume nu le pun sare, dar le pun un cubuletz de unt. Eu nu am respectat recomandarea ca sa incep cu o linguritza de mancare, apoi 2, 3 ... etc. Cand am inceput diversificarea le dadeam cate mai putin la inceput, dar acum chiar daca le bag ceva nou, le pun in castronel mai mult si le dau cat vor ei sa manance.

Laura de Rares si Bianca 13.06.2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauragosu/my_photos

Mergi la inceput

Mamini, Katink, Alinutza a ajuns in Belgia, luni se opereaza!! Doamne ajuta sa fie totul bine!!!

Pupam

poze

Mergi la inceput