Bebelusi de iulie-august 2005 (47)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns brianamica spune:

Ce racheta ai tu de la Vtech?

Sa incerc sa o iau si eu , ca asta cu distragerea atentiei ar
fi ultima mea sansa pentru legume.

Brianamica mamica de 2 fete cucuiete

http://pg.photos.yahoo.com/ph/brichisalisa/album?.dir=e748&.src=ph&store=&prodid=&.done=my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONAI spune:

Salutare, gagici!

Oana C, m-am delectat si eu in dimineata aceasta cu pozele Evei. Blugii ii vin excelent. Pup si eu falcutele acelea zambarete .

Simona, merci de raspuns, ma ajuta. Ma gandeam doar ca in cazul carnitei de vita timpul de fierbere ar fi mai mare, pentru ca sa se inmoaie cum trebuie, dar se pare ca nu e necesar. Cred ca in cazul carnitei de pui iti faci griji degeaba, oricum se da fiarta si atunci nu mai e periculoasa. Eu cumpar intotdeauna piept de pui refrigerat de la aceeasi firma si n-am avut pana acum probleme sa miroasa in vreun fel.

Giana, vezi ca dupa zile urate vin si zile bune?

Sa auzim numai de bine.
Mona si Sara (16/07/2005)

Scumpii de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giana spune:

asta

Baga cuburile in ea(cand mai creste) si canta,spune culoarea care o baga,forma,numarul si cate un sunet pentru fiecare.In functie de ce joc alegi.Si dupa ce baga toate cuburile se ridica si ies provocandu-i rasul.

Deocamdata noi o folosim fara cuburi.Ii apas pe butoane si el e cu ochii numai la ea,la luminite si la cum se invarte.

GeorGiana de Dani

POZE
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63229" target="_blank">Cum s-a nascut minunea
Varsta puiului

*** Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte. ***
Michael Levine

Mergi la inceput

Saru' mana Moni! Vin intradevar,dar e asa de greu cand puiul e suparat pe papica...

GeorGiana de Dani

POZE
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63229" target="_blank">Cum s-a nascut minunea
Varsta puiului

*** Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte. ***
Michael Levine

Mergi la inceput

Giana, cat de frumos e puiul tau !!!!

M-am indragostit !

E dat la vreo fetita ? Ca as veni cu propuneri indecente....

http://pg.photos.yahoo.com/ph/brichisalisa/album?.dir=e748&.src=ph&store=&prodid=&.done=my_photos

Mergi la inceput

Pai nu este...!Si cat tam-tam am facut pe chestia asta dar degeaba!!!Dac vrei...mai bine zis daca vrea fata...

GeorGiana de Dani

POZE
Varsta puiului

Michael Levine

Mergi la inceput

Gianauite cum facem.

O sa am grija sa postez saptamana viitoare si poze cu cea mica.

Iar eu o sa il arat pe puiul tau fetei mele si tu pe fetita mea puiului tau. Si vedem.....poate poate . Ca eu il vreau pe fiul tau !

Mergi la inceput

Ok,Briana! S-a facut!!! Asteptam pozicile cu pritesa ta!

GeorGiana de Dani

POZE
Varsta puiului

Michael Levine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Buna dimineata!

acusor, multumesc mult pt datele completate!

Oana, eu ii pun dimineata dupa ce se trezesc pe olitza si inca o data-de doua ori in timpul zilei. Acum le place, ca le dau jucarii, ne jucam impreuna, o sa vad eu mai tarziu. Am auzit de multi copii care au inceput f. bine cu olitza si pe la 9-10 luni au inceput sa urle sau sa o arunce cu ea dupa mama prin casa (cuscra mea are o fata de 1 ani si pe la 10 luni punea mancarea in oala si vroia sa manace de acolo, isi punea oala in cap ... dar nu statea deloc sa faca in ea). Pe mine ma distreaza ai mei ca Rares vrea sa o atinga pe Bianca, sa o traga, e foarte curios si cum stau pe oala unul langa celalalt, are ocazia. Si sa vezi show ... o trage de ureche, ii da cu palma peste cap(ar trage-o si de par, dar nu mai are ), ii ia jucariile din mana, a cazut o data peste ea si s-au rasturnat amandoi... Plus ce sunete si ce figuri fac eu ca sa le explic ce au de facut cat stau acolo si ei se prapadesc de ras. Am o gramada de poze haioase cu ei pe olitza, am sa incerc in we sa le pun pe yahoo.

Ai mei vad ca s-au mai linistit. Au dormit chiar bine in ultimele 2 nopti. Cred ca si lui Rares ii sparge jos un dinte. Nu se simte la mana, dar din ce am vazut, asa pare ..In ultimele doua zile au si mancat amandoi foarte bine.

Laura de Rares si Bianca 13.06.2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauragosu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isabelele2 spune:

LA MULTI ANI !!!!!!!
Bine v-am regasit dragutelor,
Vad ca intre timp v-ati mai inmultit.....
Eu v-am mai citit din cind in cind dar,din nefericire,n-am avut timp sa va si raspund.Ai mei nu prea imi lasa timp pentru nimic:cind sunt bolnaviori(raciti),cind le ies dintii,cind fac scandal,cind tre' sa-i scot afara,etc....stiti si voi cum e,si uite asa abia imi gasesc timp sa maninc citeodata.....Mai nou sandibeii au aprope 7 luni,si cu cel mai marishor(Stefan) trebuie sa merg la Bucuresti pentru o operatie de hernie inghinala.Asta e! mA MAI INCURAJEZ SI IO SPUNINDU-MI ca macar acum a mai crescut,pentru ca doctorii mi-au recomndat sa-i fac operatia la 3 luni.Dupa cum o sa observati si voi din poze, copii mei nu seamana deloc,nici nu spui ca sunt frati,dapoi ca ar fi gemeni,ceea ce pe noi ne amuza foarte!
Cam atit imi permie timpul sa va scriu despre noi,va pupicesc pe toate cu drag si incerc sa mai revin!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/isabelleraileanu/my_photos

Mergi la inceput