Bebelusi de iulie-august 2005 (47)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

Ur(l)atorul de serviciu e sumar azi
La multi ani bebelusilor nascuti azi
Si mai vreau sa urez bun venit Lacramioarei,credeam ca nu o sa vii la noi ca te-am chemat degeaba.
Isa-tinem pumnii cu hernia.Mari si frumosi s-au facut scumpii.
Giana-o sa vezi ca nu e rau suflul,multi bb fac si trece in timp.
Ankak-mie mi se pare cam ciudat ca nu i s-a descoperit lui Matei intoleranta la lactoza pana acum,mai cere parerea si altui dr.De obcei asiaticii nu digera bine proteinele din lapte.Mai rar caucazienii,dar sunt cazuri.Cam asta imi amintesc din ce am citit eu.Poate iti mai scrie si Dede.Oricum daca chiar are intoleranta la proteinele din lapte nu e cine stie ce,tu doar stii cum e ca ai spus ca si tu nu digeri proteinele din ou.Va trebui sa folositi lactate din soia.

de fetita cu fundita

Uite atat suntem de mari

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Salutari tuturor!

Bun venit, Lacramioara! Sa-ti traiasca puiul!

Rosi, felicitari pt. dintisor! Tinem pumnii pt. ceilalti.

Emaaimee, sanatate si pupici la bebe mic! Cred ca-i de la vaccin febra. Sper sa scapati repede.

mamica de superbebelusa (15 iulie 2005)

Iulia Anastasia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Oana, succes cu dieta, daca o incepi! Lasa ca scapam noi de sunculite, sa vezi atunci...
Am admirat-o pe Eva...sigur are 6 luni jumate'?

Giana, felicitari pt. papica! Sa o tina tot asa!

Uram si noi "La multi ani!" tuturor bebeilor nascuti intr-o zi de 14!
Sa cresteti mari!

mamica de superbebelusa (15 iulie 2005)

Iulia Anastasia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corbioana spune:

Anca, da ma gandeam si eu la petele alea galbene la ceva dermatologic, insa imi era frica si de ceva intern dar se pare ca nu e. Acum ea nu mi-a zis ca ar fi dermatita seboreica dar poate nu s-a exprimat in termen medical. In tot cazul pt treaba asta mi-a dat doar crema asta pe baza de aspirina. Atat. Peritolul e pt. pofta de papa, dar daca are mai multe in componenta poate ajuta si acolo. Nu stiu insa ce sa fac cu spalatul pe capusor, cu ce sa-l spal, nu mi-a zis nimic de asta. Am un sapun de la Eucerin o fi bun?

Ioana si bebe Andrei 27 iunie 2005

http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos

Mergi la inceput

Nu am reusit sa vad inca pozele,ma revansez eu
Mersi Diana.VAd ca nu mi-a mai plans in somn ca ieri si aseara si a papat ceva cereale cu lapte si desert banana de la Hipp.
Chiar Oana vreau si eu planul de bataie in leg cu South Beach Diet.
In legatura cu motivatia pt a slabi,in tineretile mele faceam asa:imi puneam poze cu mine pe frigider si prin bucatarie.Ma cam demoraliza poza si nu mai atentam la frigi sau la alte dulciuriSi imi cumparam ceva frumo tare cu vreo cateva nr mai mic.Si ajungeam sa intru in hainuta respectiva.Si mi-am pastrat cateva din hainele de cand eram chiar daca s-au demodat.Stiu ca am fost asa mandra cand am incaput intr-o rochita din cls a8a

de fetita cu fundita

Uite atat suntem de mari

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia grozav spune:

Dragele mele. Sunt tare nervoasa.Am musafiri, niste prieteni de-ai lui sotu, st s sotie, fara copii.
Au venit ieri sa stea pana azi, si sotu i-a convins sa stea pana maine. Si azi noapte ne-am culcat la unu.
Acuma sunt in oras, sotu nu raspunde la telefon si eu ii astept cu mancarea de 2 ore.
ASA IL BAT PE BARBATU ASTA AL MEU

http://photos.yahoo.com/ph/gdelia1313/my_photos

dede, Adi 4ani si Medeea 27.07.2005

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by corbioana

Anca, da ma gandeam si eu la petele alea galbene la ceva dermatologic, insa imi era frica si de ceva intern dar se pare ca nu e. Acum ea nu mi-a zis ca ar fi dermatita seboreica dar poate nu s-a exprimat in termen medical. In tot cazul pt treaba asta mi-a dat doar crema asta pe baza de aspirina. Atat. Peritolul e pt. pofta de papa, dar daca are mai multe in componenta poate ajuta si acolo. Nu stiu insa ce sa fac cu spalatul pe capusor, cu ce sa-l spal, nu mi-a zis nimic de asta. Am un sapun de la Eucerin o fi bun?

Ioana si bebe Andrei 27 iunie 2005

http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos

Cred ca ar fi cel mai sigur sa il duci la un dr dermatolog sa il vada.Faci cum crezi.
Noroc ca mi-ai reamintit de Eucerin.Tot dr dermatolog mi-a recomandat sa o dau cu crema cu 3% uree(Eucerin) si sa o spal cu Eucerin:gel de dus(cap+corp) sau cu sapun(tot cap+corp).Sapunul-el s-a exprimat asa-e mai economicAm luat si gel si sapun din Ro pt ca nu eram sigura ca se gaseste gama asta si la noi,dar se gaseste si e un pic mai ieftina chiar.Mi-a zis ca indiferent de cate ori o spal pe sapt:de 2 ori/sapt samponul cu sulf,2/sapt crema cu hidrocortizon(Pimafucort),1/sapt Advantan Milk(si asta e cr farma am uitat ce contine).Crema cu uree de cate ori vreau eu,la fel si gelul/sapunul.

de fetita cu fundita

Uite atat suntem de mari

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Dede-saraca de tine.Acum ca te-am prins:scad paracetamolul si Augmentinul(contine amoxicilina si clavulanat de potasiu)productia de laptic?Ca trebuie sa fac un tratament de 7 zileDr mi-a zis ca amoxiciliana poate provoca scaune diareice.

de fetita cu fundita

Uite atat suntem de mari

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

M-a sunat sotu ca vin imediat, si e cinci ceasu.
Fierb de nervi, si problema e ca nu o sa ma pot certa cu el can vien ca vine cu musafirii...si eu nu prea stiu sa ma cert numa sa stau imbufnata si sa bodongan...si iar o sa spuna CE AI DRAGA, NU POT SA MA DISTREZ CU PRIETENII CA ASA DE RAR NE VEDEM?

Mergi la inceput

Emaimee ia linistita tratamentul, eu am luat combinatia respectiva chiar cand am nascut ca desteapta de moasa a tras de placenta si atrebuit sa fiu chiuretata si am primit preventiv Augmnetin 10 zile.
Si aveam lapte destul.
Musafirii astia mi+au mblat si la calc si mi+au bagat caractere rom si nu ma mai descurc

Mergi la inceput