Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (30)
Raspunsuri - Pagina 7
dani_flor spune:
Hehe Ioana, stiiiiuuuuuuu, am vazut!
io cind am revenit pe forum dupa multa pauza am vazut ca mariutz a mea nu fusese uitata, tu erai cea care facea de garda atunci , si m-am bucurat tare-tare. Si de aceeea incerc (cind am timp) sa fiu zeloasa ...
nicole, merci, ma uit acushica.
Daniela, mama Ioanei (24.10.1999) si a Mariei (17.10.2005)
Ioana75 spune:
nicole, sa ne scrii zilnic, sa stim ca n-ai lesinat de foame. Am citit si eu dieta, ce ma fac daca nu beau cafea?
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)
mysweetest spune:
Eu am cumparat cereale Milubrei cu lapte si banane ce se folosesc dupa luna a 4a dar dupa ce i-am pus cate 1-2 lingurite in laptic seara s-a trezit si mai des si am renuntat.
Marlena & mysweetest Alexandru *3 septembrie 2005*
cge spune:
Ioana, multumesc din suflet ptr informatia cu cresa, pe Miruna o las prima sa se inscrie, noi venim din urma.
Eu as plange non-stop, bona Ancutzei de care eram asa incantata, m-a anuntat azi ca de la 1 febr s-ar putea sa nu mai vina.
Si dupa cum v-am impuiat capul, de luni incep serviciul.
N-am cuvinte sa va zic cat sunt de suparata.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei
dani_flor spune:
Cristina, nu poti lucra de acasa? Mda ..., e cam stresanta situatzia ta.
nicole e dur regimul asta . Pai nu chelalai de foame zi lumina? Ar trebui sa il tii cind nu ai nika de facut. Cum rezisti?
Eu momentan sunt la fara dulciuri fara piine, dar maninc din restul destule si nu prea se vad rezultate.
Daniela, mama Ioanei (24.10.1999) si a Mariei (17.10.2005)
mysweetest spune:
Tocmai am intrat si eu de curiozitate pe mail..mamaaaa ce regim ...
Marlena & mysweetest Alexandru *3 septembrie 2005*
nicole74 spune:
In legatura cu regimul, de cate ori mi-e foame mai beau un pahar cu apa.
Nicole&Ioana Alexandra
poze
Ioana75 spune:
Cristina, s-a facut! Si asa ca ziceam cind eram ca le facem colege de cresa. Mai multe mamici de pe site au copii acolo si sint foarte incintate, educatoarele se ocupa foarte bine de copii, merita banii. Pacat ca nu primesc copii mai mici. Te anunt imediat cum o inscriem pe Miruna. Am vorbit cu directoarea la telefon.
Marlena, eu am observat ca atunci cind ultima masa inainte de somn e suplimentu', se trezeste copilul mai repede. Daca ii dau suplimentu' pe la 6, si apoi la ora 9 sin, e mult mai bine. Sa vedem cu cerealele ..
locca spune:
Multumesc mult pentru urari. La multi ani si fetelor sarbatorite azi!
Ioana, cat costa cresa asta si ce ofera la pachet?
Am intrat in depresie. Vreau sa stau cat mai mult cu copilul, trebuie sa-mi caut job ca nu putem trai totusi asa etc. Caaahhhhh.
ruxandra, mama de www.hps.ro/matei" target="_blank"> matei (13 sep. 2005)
Ioana75 spune:
nicole, tzin pumnii sa reusesti sa termini regimul!
ruxandra, nu mai zi de depresie, ca si noi ... inca nu stim daca putem trai doar dintr-un salariu. Eu as vrea sa stau macar pina la 1 martie, sa faca Miruna 6 luni, desi inima imi zice sa stau pina la 1 aprilie. Asta e romanica, am cotizat atitia ani ca acum sa stau la cozi la primarie sa depun dosare. La Acorns am intrebat de programul lung, 8 - 17:30, si mi-a zis ca e 250 E, dar ca pina la toamna se vor mai schimba preturile. O sa le sugerez sa faca programul lung si mai lung.