Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (30)
Raspunsuri - Pagina 8
codruta_grg spune:
Am reusit sa ii pun suportul de picioare. Cu forta! Am vrut sa il i-au ala Energy, dar nu era, asa ca i l-am luat ala cu galben si eu.
E super fain si sta foarte atenta cand vorbesc cu ea din fata si ne jucam pe tavita cu jucariile!
Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)
Poze cu noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra
www.euroski.go.ro" target="_blank">Scoala de Ski
nicole74 spune:
Ioana merci mult! Dau cu apa in continuare, dar dupa imi scot parleala !
Codruta felicitari pentru achizitie!
Irina am intrebat un prieten ce se ocupa cu contracte de munca si mi-a zis ca si persoanele fizice pot angaja. Iti deschizi un ct curent de unde faci platile. Contractul il inregistrezi la ITL.
Pupici
Nicole&Ioana Alexandra
poze
RalucaCostiurin spune:
Hai salut!
Am citit si eu cura lui Nicole, nu se moare de foame dar nici bine nu se traieste!
Io am mancat o banana pe la 11, o feliuta de graham, un copan de pui la cuptor (care e cam rumenit, ca am uitat de el!!) si un patratel din ciocolata neagra de ieri, de baut cafea cu zaharina si ceai, nenica, cat cuprinde, depurativ. Cam atat azi, pardon, si o feliuta de cascaval de pofta. Si nu mi-a fost foame, de unde deduc ca vointa e mama reusitei.
Mi-a venit de lucru de la birou, asta dupa ce am tras sa termin lateralele pt patutul lui fimiu (am stricat o saltea de camping si un asternut TCM, dar au iesit dragute) si ca atare am neglijat copilul crunt, nici afara n-am fost. I l-am plasat in custodie bunicii mele, ea saraca are rabdare sa vorbeasca cu el si sa fataie carutul. Acum am mustrari de constiinta ca o sa creasca si copilul meu leguma, ca nu ma ocup suficient.. Va mai si citesc ca vi se invart copiii de la 2-3 luni, al meu nici gand, dar cred ca e puturos ca ma-sa.
Codruta, sa fie oare adevarat ce am priceput eu? Adica daca angajatorul sotului a depus cu osardie luna de luna declaratia, desi nu a platit nici salariul, nici darile, sotul are dreptul la indemnizatie??! Dar mai e un shmekerez, banii cine ti-i da, angajatorul sau statul? Nu de alta, dar de la stat mai vede un ban, dar de la angajator aferim ca n-are de unde si nici chef!
Cristina, am senzatia ca wonder-bona vrea mai multi bani. Sunt niste santajiste de nu se poate, mai ales daca te simt ca n-ai incotro.
Jadi, iaste posibil sa nu prinzi bine scutecele Libero. Adezivul vine intre cele 2 benzi punctate. In rest chiar ca e ca la papmpers. Si de mai bine de o luna n-am avut niciodata incident cu kk, iar cu pipi de vreo 3 ori, cand incepusera sa-i fie mici cei midi. Acum, e de la om la om. Eu nu ma impac cu allways, cumnata nu se impaca cu libresse... ce sa mai zicem de bebei?!
Karmenutza, bafta maine!
Bebelusii aniversati, sa traiasca si sa creasca mari! Maddy, nu cred ca ai mai vrea sa fii unde erai acum 3 luni!! ma gandeam ca daca ar fi sa nasc, tot acolo as naste, dar de data asta as sti cum sa sar la beregata cui merita!!
In alta ordine de idei, daca ieri am avut o pata ca de inceput de CM, azi nimicuta. Sa fie ceea ce numeati voi mica menstruatie?! sau sunt dereglata total?!
Ciao, ma duc sa ma chinuie astia la salon (pe bune ca se vede ceva dupa 1 saptamana, 2 cm in minus la solduri si 2 daca nu mai multe kg!
Raluca, mama Radului - 29.09.2005
Poze
Ioana75 spune:
codruta, sa-l stapiniti sanatosi! Eu am vrut Polly galben, ca ala turcoaz pare de baietzi. Si asa ca si caruciorul e bleomaren, bouncerul bleo, patutul bleomaren cu putin portocaliu ...
Stiti la ce mi-au ramas okii la Chicco? Un carucior rosu. E model nou, 2006. Imi venea sa-l iau acasa.
Daca stau si ma gindesc, cresa e chiar ieftina. Ca bona-cunostinta sa-mi ia bani mai putini nu am, iar prin agentii bonele au preturi apropiate de 7 mil, adica 200 E; si poate sa ma lase balta cind vrea ea, poate sta toata ziua sa se uite la telenovele si copilul incuiat in birou, etc; in cresa am mai multa incredere, par mai responsabili (nu stiu daca si sint, dar o sa incerc sa aflu).
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)
codruta_grg spune:
Ioana am vazut si eu carucioare super faine si usoare la Chicco. Sunt mai ieftine decat cele de la Graco. Dar eu mi-am luat acuma Graco, ca mi se potriveste scoica pe el (o sa ii fac poza si o pun pe net-acuma aparatul e la sotu' ca pozeaza la Vatra Dornei..:)))
Raluca, eu asa stiu. Spune-i la sotul tau sa mearga sa isi ceara stagiul de cotizare. De platit plateste angajatorul iar statul da banii angajatorului (dar de anu' asta s-a schimbat)
Poze cu noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra
mysweetest spune:
Ioana lasa ca poate vine si un baietel si se vor potrivi culorile!
Codruta cred ca o sa-mi schimb si eu caruciorul ca asta e greu de urcat 4 etaje fara lift plus ca mai e putin si nu voi mai folosi landoul.
Marlena & mysweetest Alexandru *3 septembrie 2005*
cge spune:
Ioana, la cat sunt eu de disperata, am si sunat la cresa si mi-au zis ca ar primi-o pe Anca si de la 8-9 luni.
Mai devreme, cica nu au resursele umane si materiale necesare.
Multam inca o data,
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei
Ioana75 spune:
Serios Cristina? Eu am fost relaxata la telefon, nu s-a oferit sa o primeasca mai devreme. Dar am citit aici pe forum ca o mamica care a dat bebelina de la 10 luni, deci stiam ca se poate. Eu as fi duce-o de la un an ca sa-i fac si vaccinul ala ROR inainte de a intra in colectivitate, dar mai vad eu cum aranjez lucrurile.
A fost sotul la servici sa-mi ia Anexa 4, si am primit cadou de la firma de craciun, iar pentru Miruna o jucarica Chico de pus in frigiser pentru ros cind ii cresc dintii. Nu mai contenesc sa ma mir cit de draguti si corecti sint nemtii. Americanii de la job-ul anterior ar fi luat si pielea de pe om fara sa dea nimic in schimb.
Am reusit si noi sa scoatem bradul afara. Ma pregatesc, peste mai putin de 3 ore aterizeaza strabunica Mirunei. Asa ca, va spun de pe acum sa aveti un weekend frumos si linistit, ca eu nu stiu cum o sa am "loc" sa intru poe net cu atitea soacre in jur.
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)
maddy77 spune:
Buna fetelor,
Mersi pentru urari
La multi ani si pentru Briana-Maria,Alexandra Anna si Matei.
Am niste cearcane cat casa,aseara cand sa ma bag in pat ,pe la 1 s-a trezit fata si a stat treza pana la 4..a mancat si peste o ora a vomitat tot...Azi n-am reusit sa ma culc..cum m-am bagat in pat s-a trezit si ea asa ca sunt rupta de somn.
Raluca,ai dreptate si eu ma gandeam la fel sa nasc tot acolo,cel putin stim la ce sa ne asteptam.Si eu am avut un CM de o picatura,apoi peste 10 zile a mai fost niste picaturi si la o saptamana mi-a venit mai mult si a durat 3 zile.
maddy & Bianca (13.10.05)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/bianca_isabelle_2005/my_photos
codruta_grg spune:
Ioana si mama lucreaza la o firma austriaca. A primit cadouri de carciun si sunt super....nici nu se compara cu firmele romanesti.
Si eu am un triunghi cu gel care s epune la frigi. dar l-am pus o data si mi s-a parut tare rece sa i-l dau la Petra in gurita. Daca se raceste?
Poze cu noi