Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (30)
Raspunsuri - Pagina 9
Ioana75 spune:
Marlena, sper sa ai gura aurita, si urmatorul sa fie baietel. Al treilea poate sa fie orice, nu o sa mai am preferinte.
Codruta, da, sint unii angajatori care au venit cu idei normale si decente din vest, si nu au fost "corupti" de managerii romani, cu "las-o bah ca merge shi-ashea". Pe jucaria mea scrie ca se pune in frigi, nu in congelator; o sa incerc si eu sa o rod dupa ce-o scot, sa vad cum mi se pare.
Am pus fata in patutz sa adoarma, si de 10 minute da cu degetele ca un ursulet pe plasa de la patut, parca ar vrea sa iasa de acolo. Ori poate ii place sunetul pe care il scoate.
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)
codruta_grg spune:
Ioana si Petra zgarie cu unghiile (cand are) patutul. Ii place cum suna fasul. Asa ne se scoala uneori dimineata. Bine, sa imi zici si mie cum e, daca ti se raceste cumva gatul.....
Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)
Poze cu noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra
www.euroski.go.ro" target="_blank">Scoala de Ski
Simo74 spune:
Ioana, Codruta - stati linistite ca ma rontait eu din jucarelele care se refrigereaza. Da stiti care-i faza? Ca noi avem dinti si ajungi cam greu la gingii, dar cu perseverenta ce nu fac mamele sa testeze toate tampeniile. Oricum, senzatia e cool si nu se raceste gatul deloc. Asa ca, incredere dragele mele
Simona si bebe Luca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/shalichias/my_photos
jadi spune:
Buna seara, buna seara...
azi nu am mai asteptat-o pe mama2 si m-am lansat cu kid-ul la cora (kid e masina sotului, hehe). Am facut un tur rapid de citeva meleoane si am purces spre casa, am mincat si taman bine i se facuse foame copilului... care titi lesinate a trebuit sa mulg si sa ii dau lapte praf din nou. Tot astept sa imi sporesc productia si am observat ca daca nu prea am mincat, nexam lapte in tite asa ca am abandonat orice simulacru de regim, m-am intors la super alimentare... asta e, o sa se termine si alaptarea si dupa aia ma apuc de una alta.
I-am cumparat copilului de la cora niste babetzele super, mai mari si in care ii bag si miinile astfel incit sta mai fixe pe copil... abia astept sa le incerc miine ca balitul asta al meu ar fi in stare sa il schimb de 500 de ori pe zi. I-am cumparat si niste detergent de biberoane ca din exces de zel am mirosit tetinele si aveau miros de detergent... asa ca am luat surcare si care nu are miros deloc.
Ma tot obsedeaza ce imi zicea fratele meu ca nu mai sterilizeaza biberoane de la 4 luni iar tetinele nu le-a sterilizat niciodata ca se strica siliconul... si iaca cica are niste biberoane de un an si 2 luni si inca le mai foloseste. Acum cine stie ce biberoane ori fi prin canada.
Raluca nici eu nu ma joc cu copilul dar are tante atita rabdare si vad ca face progrese... a inceput sa vrea sa apuce lucrurile cu minuta si sa le bage in gura... cu scutecele, ce sa zic, libero mi se par un pic cam lati pentru bb, pampers se fixeaza bine pe poponeatza lui. Nici eu nu suport always, foloseam libresse dar in ultima vreme trecusem pe ob-uri ca nu mai suportam nici un plastic lipit de dinsa. O sa regretam perioada asta fara cm.
Ma zoreste sotul ca vrea sa se uite dupa masini, deh si el ca baietii.
Nu vreau sa par mai provinciala decit sint dar ce gradinita e aia?
Noapte buna,
Jadi & bb Vlad 28 sept 2005
vio_reurean spune:
Seara buna,
BEBE DOARME!a fost o zi buna, am reusit sa mergem la cumparaturi, ca a ramas tanti cu Andrei. Maine facem 3 luni si am emotii la cantarire si masurare. Isi mananca manutele pana la cot si ii curg balutzele peste tot, daca i le scot din gura se uita cu repros sau mai zambeste un pic.
M-am uitat in album si am vazut niste copii foarte, foarte draguti! Toti, fara exceptie.Am vazut si eu scaunul minune, dar mai asteptam cu el. bebe inca refuza biberonul,eh, asta e . Nu vrea si nu vrea. Multumesc Sofia pentru sugestie, voi incerca sa ii dau cu seringa.
va doresc noapte buna!
Vio
dani_flor spune:
Buna seara,
sa ma bag si eu in seama inainte de culcare...
Ca jadi, daca tot ai adus vorba de biberoane ...
Nici eu nu le mai sterilizez (fierb, ca nu posed sterilizator) de o saptamina. Raminea mult calcar pe ele dupa fierbere. Si asta da si el dureri de burtica la bebei (si chiar nu mi-a mai plins de burta de o saptamina!!). Si am mai intrebat si eu mamici de copii mai mari (prietene de ale fiica-mii). Si cica nu e nevoie, le mai oparesti din cind in cind, ele nu au fiert decit cel mult la primul copil . In fine... uite ca nu le mai fierb si de spalat le spal temeinic cu Pril, care e un detergent clasic de vase, cred ca e si pe acolo.
Si la mine siliconul s-a stricat deja, s-au cam labartzat gaurile, dar in cazul nostru e ok, nu se mai infunda tetinele cu laptele fainos. Noi avem biberoane Nuk si obisnuite si din alea anticolici (evident, anticolici doar in imaginatia producatorului).
Fetelor, sunt nebuna ???? Nu dati rau cu pietre... jadi tu ai schimbat ce fel detergent cu ce fel de detergent?
Mie moasa mi-a zis ca fierberea e numai ca sa nu ramina resturi de lapte care fac bacterii, etc. dar eu zic ca daca le spal temeinic...
Sterilizatoarele ce fac de fapt? In ce mod sterilizeaza? Uite ca la lectia asta am lipsit.
Daniela, mama Ioanei (24.10.1999) si a Mariei (17.10.2005)
dani_flor spune:
Ce liniste, fetelor, v-ati culcat?
Creda ca da...
Va , noapte buna
Daniela, mama Ioanei (24.10.1999) si a Mariei (17.10.2005)
codruta_grg spune:
Buna dimineata!
Eu sunt pe pozitii!!! Ne-am trezit de vreo 4 ori azi noapte. Nu stiu daca de foame, de caldura sau de ce?! Ideea e ca sunt tare obosita, iar acum nu mai pot dormi.
Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)
Poze cu noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra
www.euroski.go.ro" target="_blank">Scoala de Ski
nicole74 spune:
Buna mamici!
Ca sa vedeti ca exista si mamici nebune...
Eu piesele de la storcatorul de fructe (si sunt, nu gluma!) le oparesc, fructele la fel, castroanele fetei le tin in apa fiarta cateva zeci de secunde, linguritele la fel, jucariile le spal cu apa plata...Biberoanele le sterilizam pana la 2 luni inainte de folosire, iar acum le sterilizez si pot sa le folosesc si dupa cateva ore. Hainutele le spal separat si le calc, de fapt le calca mama, saraca.
Ce sa fac daca !
Dar mi-am propus ca dupa ce implineste 5 luni si avand in vedere ca la 6 luni ma intorc la munca sa nu mai fac aceste operatiuni, ca nici nu mai am cum. Poate doar sa sterilizez bibele si sa calc lucrusoarele.
Nu mai radeti si voi de mine, ca deja toti zic ca sunt obsedata.
Si nu am lesinat inca de la regim. Tocmai mi-am mancat felia de paine si imi beau cafeaua.
Nicole&Ioana Alexandra
poze
cge spune:
Nicole, sa vede ca esti la primul copil. Asa eram si eu la Victor.
Acum sunt ca Daniela....
Si eu fierb biberoanele, si jucariile cand imi aduc aminte.
Oparesc si castronelele si linguritele tot cand imi aduc aminte.
Si ieri am intrebat dr daca pot sa ii dau din aceeasi supa 2 zile la rand, si a zis ca imi da voie decat de la 5 luni.
Din fructe fac suc fara sa le coc sau le oparasc.
Si hainele Ancutzei le spal la comun cu ale noastre cu persil gel, si ieri dr a laudat-o ce piele fina si frumoasa are.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei