Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (30)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nicole74 spune:

Anto felicitari pentru noua serie de pui. Si mie mi-a fatat cateaua acum cativa ani si eram in stare sa pastrez toti puii, dar pana la urma i-am dat. Motanul nostru este in vecini, saracu'. De abia astept sa creasca fata sa-l aduc acasa. Multumim si noi de aprecieri.
Carmen felicitari pentru botez. A mea a plans non-stop dupa ce a scos-o din cazan, pana in masina, apoi la restaurant a dormit toata petrecerea. Se scula doar sa manance si o mai aduceam jos numai ca sa o mai arat invitatilor.

Pupici

Nicole&Ioana Alexandra

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaN spune:

Buna dimineata dragelor!
Karmenutza, sa va fie de bine botezul si sa va creasca mare si frumoasa Ioana Catalina.
Carmi, eu o sterg in urechi cu betisoare din acelea cu opritor pt. bebei. Si bine de tot dupa urechi, dupa care o ung si cu ulei (dupa urechi). Si noua ni s-a spus ca e mai bine sa lasam urechile sa se curete singure (cica), dar eu o streg mai mult de frica sa nu aibe apa in urechi.
Tonnia, gand la gand. Si eu ador orele astea. Cupilul dorme dupa prima masa iar eu imi savurez linistita cafeluta, la care nu renunt nici daca ma plateste cineva. Nu am renuntat nici in timpul sarcinii, doar in luna in care am alaptat. Si nu va spun cat i-am dus dorul. dupa ce nu am mai avut lapte care credeti ca a fost primul lucru pe care l-am facut? O cafea of course.
Raluca, din pacate da , multa lume e nebuna. Dar, bine ca avteti casco. Mai patesc si eu asa. Pe moment ma blochez si nu spun nimic, dupa care atata ma oftic ca nu am zis nimic....Si ma tot gandesc ca trebuia sa zic aia si aia .... Dar ma rog, asa mi-e firea, urasc mahalagismele din suflet.

Raluca si Ioana Catalina (3.10.2005)
bursicutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Buna dimineata!

Am trimis copilul cu cirdul de bunici si cu tasu sa viziteze apartamentul cel nou... asa ca am si eu un ragaz (in plus, hehe) de mincat si net.

Karmenutza sa iti traiasca creshtina si sa va bucurati de ea!

Eu curat copilul cu betisoare normale dar nu il curat decit la nivelul urechii... si are o ceara asa de portocalie!

Azi iar mi-e lene, nu am facut ordine decit in camera noastra in rest sint praf si pulbere...

Mai revin,

Jadi & bb Vlad 28 sept 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Eu bag putin betisorul in ureche, dar nu imping ci curat doar ce se vede la canal (ca se vede ceara). Si cu rolelele de demachiat in spatele urechii si pavilioanele.

Vreau sa va zic ca ieri m-am riscat si am mancat mujdei de usturoi. Rau am facut! Azi Petra nu a vrut sa suga, adica a vrut, dar cand papa putin lasa sanul si se uita la mine tare intrebatoare si nu a mai vrut sa suga. Acuma sta nemancata. Curios, nu plange.
Ideea e ca nu mai mananc nimik ce ar putea schimba gustul laptelui pana termin cu alaptatul

Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)
Poze cu noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra

www.euroski.go.ro" target="_blank">Scoala de Ski

Mergi la inceput

Karmenutza felicitari pentru botez si pentru printesa ta cuminte!

Poze cu noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Karmenutza, felicitari! Ce bine ca ai scapat! Spune-mi si mie cum e cu masa aia? Adica dupa baia de a doua zi trebuie sa dam o masa? Habar nu aveam...ma faceam de kk!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maddy77 spune:

Buna fetelor,

Doua zile la rand am fost terminata,copilul s-a trezit la 1 noaptea si a adormit pe la 4,asa ca si ieri m-a durut capul toata ziua..noroc ca a adormit la 23.30 si a dormit pana la 7..ca ajungeam la balamuc si a mancat noaptea 200ml!!
Mai rau e ca are nasul infundat..iam pus ser in nasuc,pompita dar se infunda imediat..Ce as putea sa-i mai pun..parca zicea cineva mai demult de Nazomer,e mai bun??Mai tuseste dar foarte putin.
N-am mai scos-o afara de o saptamana..ba am fost eu racita,ba a tusit ea,acum cu nasul infundat..mi-e ca ma apuca primavara cu fata in casa..

karmenutza ,sa-ti traiasca crestinul!!

Raluca,si eu am patit-o cu o baba nebuna cu un trabant,care vroia neaparat sa intru in ea[:D,nu se asegurta de loc..se lua si la intrecere cu mine...multa lune nebuna!!

Mergi la inceput

maddy, noi cand am avut problema cu nasucul i-am pus 2-3 picuri/zi de ser efedrinat de 0,5% si pompita (care nu prea mi-a fost de ajutor-voi comanda vestitul aspirator).
Petra si-a descoperit de cateva zile picioarele si azi si le-a bagat in gurita. Tare mare mobilitate are !!

Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo74 spune:

Codruta - osanale pentru primul picior ajuns in gurita. Este o mare realizare. La mai multe!

Simona si bebe Luca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/shalichias/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Codruta felicitari! Sunt super haiosi!!!
Si Vladut isi suge degetul mare de la picior daca e descult, daca nu isi suge ciorapul . El pe la Craciun a inceput, dar atunci nu reusea singur. Acum isi trage de picior cu ambele maini si hop in gura si e tare fericit, gangureste...

cu piciorul la gurita

Irina si Vladut (26.08.2005)

Poze

Mergi la inceput