Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (30)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dani_flor spune:

Buna seara, Buna seara,

Am reusit si eu cu itsy bitsy, , jadi, multzumim .
Am descarcat medium quality, nici la mine nu a mers high quality, mergea intrerupt. Si era Happy New Year PARCA in italiana sau spaniola, nu m-am prins exact, dar eram curioasa cum suna ...

Daniela, mama Ioanei (24.10.1999) si a Mariei (17.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaN spune:

Sara buna!
Fetelor, sunt tare trista. Ieri am bagat familionul in sedinta si am hotarat sa merg la munca de pe 26 ian. cand se termina postnatalul. Imi e tare greu, imi vine si sa plang cand ma gandesc, dar din varii motive trebuie sa ma intorc. In primul rand pt. bani, caci ne place sau nu asta e , depindem de ei. Dar nu ma duc decat 6 ore pe zi, deci plec la 9 fara un sfert si la trei jumate sunt acasa. Si am mare noroc cu mama care va veni saracutza in fiecare dimineata la mine. De fapt ea abia asteapta momentul. Eu nu.
Ma duc la nani. Noapte buna dragelor

Raluca si Ioana Catalina (3.10.2005)
bursicutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Codrutza incearca pe low sau medium... eu merg pe medium si vad ca si fetele la fel... daca tot nu merge incearca sa iti dai jos un winamp nou... ai acolo link! Si sa le zici la prietenele tale ca le primim noi daca nu mai vor in alta parte.

Am fost la film la Harry Potter si ultima data cind am fost tot la HP am fost si asta in Canada... eu cu fratelo am stat la film si am mincat pizza adusa de sot iar sotul a evadat si s-a dus la fotbal american in stil romanesc, s-au deschis portile ca urmau sa plece spectatorii in juma de ora si el a intrat pe acolo... a vazut juma de ora ce se intimpla, nu ca ar fi inteles ceva. Doamne asa de mult ne-a placut in canada dar am decretat ca vom merge acolo la pensie!

Jadi & bb Vlad 28 sept 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole74 spune:

Raluca si eu trebuie sa ma intorc la munca pe 01.03 ca trebuie inchis anul, facute raportarile, dar tot 6 ore pe zi. Acum lucrez de acasa, gratis, adica nu pot sa-i refuz ca si ei au fost de acord sa lucrez 6 ore.
Azi a venit chirurgul la noi si este ok fetita, nu are displazie de sold si nici ata la limba. Si am sunat asistenta doctorei pediatre si mi-a zis "de ce v-ati speriat asa doamna incat sa chemati chirurg acasa ca doamna doctor asa da la toti bebeii trimitere pentru sold ca sa nu fie probleme".

Nicole&Ioana Alexandra

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Codrutza, iti spun cu intarziere La Multi ANi !
Aceeasi urare si bebicilor sarbatoriti astazi.
Fetelor, voi cu ce curatati urechiusele bebeilor? Eu le curat numai pe exterior, ca am citit ca se curata de la sine in interior, insa m-am uitat bine si mi se pare ca Fabiano are ceva asa, ca un dop, si nu-mi place.
Noapte buna la toate fetele,

CArmi

Foto bebe Fabiano

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Carmi, multumesc!
Jadi, am sa incerc maine toata operatiunea din nou.
Acuma m-am trezit, ca am adormit pe la 9. Vad ca Petra si-a bagat din nou masa de 11.30, dar papa putin. Nu stiu de ce?! Poate cand incepem diversificarea isi revine.
Va pup, noapte buna!

Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)
Poze cu noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra

www.euroski.go.ro" target="_blank">Scoala de Ski

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

quote:
Originally posted by nicole74

Anto f.frumusel Victor! Si pisoii. Sunt superbi. I-ai pastrat pe toti?

Nicole&Ioana Alexandra

poze

Nicole, multumim de complimente. Si fetita ta e scumpa foc iar toaletele ei ti-am spus mai de mult ca sunt super. Si pisica ta e haioasa, mai ales acolo unde e in cutia de lenor, hihihi.
Pisoii i-am dat, maine vine cineva sa-l ia pe al treilea...sper, ca am mai avut astfel de promisiuni de are mitza 5 luni si tot n-am dat-o. Mi-ar fi placut sa tinem macar un pui dar nu avem timp sa ne ocupam de ei. Oricum mama lor, pisica Whisky e gestanta din nou, a reusit sa "pregateasca" o serie noua inainte s-o ducem la doctor s-o castram.

Codruta, La Multi Ani si de la mine, sanatate, fericire si bani.

Pupici, somn usor

Anto si bebe Victor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaCostiurin spune:

Buna seara,
Intru si eu o fuga sa va salut, azi am lucrat toata ziua - cand n-am gatit, spalat bibe si copil etc., asa ca cam stiu ce vroia sa zica Jadi pe cand lucra.... Dar asta e, n-avem incotro.
Si eu incep lucrul, ca-mi expira PN pe 3 februarie. Ar mai fi concediul de odihna, dar vreau sa-l pastrez pt la vara, cand o intelege copilul mai mult din prezenta mea. mi se rupe sufletul,parca ma despart de el. Adevarul e ca asta se si intampla, cand oi veni acasa dupa-masa (si eu sper sa aranjez cu 6 ore) n-o sa stiu cum sa ma impart mai intai, copil, bunica, facut mancare, barbat si caine (in ordinea in care au nevoie de mine). Of, na ca-mi plang de mila!
Ieri mi-a tarsit masina o zaluda lunga si violenta cu un Logan, ea s-a bagat cu oglinda in mine, ea a sarit sa ma bata, vreau sa va zic ca o cam bagasem pe manecuta, ca zbiera cucoana ca nebuna si am zis ca pana acolo mi-a fost! Noroc cu un nene care m-a scapat, ca s-a oferit martor, moment in care cucoana a plecat - evident urland si ce era la gura ei.... De toanta ce-am fost, nici nu l-am luat pe nenea drept martor, nici n-am notat nr. zaludei, asa ca avem o zgarietura de facut pe casco nostru. Dar nu va exagerez fetelor, asa mi-a fost apoi de ciuda, dar ma speriase intai sunetul si pe urma nebuna - ca eu le am cu decibelii - si numai gandul ca n-o sa mai ajung la copil mi-era in cap..... Sotului nici nu i-am zis ca a sarit aia la bataie...
Ma intreb si eu retoric, o fi lumea nebuna?! Pai cam asa, daca au ajuns sa scrie pe forum ca sa se certe... am mai bantuit si eu pe ceva subiecte zis fierbinti, ca era tiganie in toata legea!! Nu mai pricep nimic.
Hai ca va las (zise, si-n adanc se scufunda!)

Raluca, mama Radului - 29.09.2005
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Neata!

Ce-mi plac orele astea de dimineata, intre prima masa din zi si a doua!
Stau cu cafeluta si bantui pe aici, mai tarziu nu prea apuc iar seara de abia astept sa ma depun in pat.

Carmi eu sterg urechile cu un betigas, dar nu il bag inauntru (pe canal), curat/usuc doar ce se vede, il sterg cat pot de bine si in spatele urechilor (il si ung acolo).

La radio pe ce frecventa se prinde postul pt copii (in Bucuresti)?
Editez: am vazut frecventa, era trecuta pe site, 99,3.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Noi am avut ierii botezul si a fost super. A iesit foarte bine si frumos. Catalina a fost bebe model. Cumintica foc. A dormit dupa botez vreo 5 ore iar cand s-a trezit a pozat ca o vedeta in fata aparatelor de fotografiat si a camerelor de filmat. Chiar daca incepea sa planga putin, cand venea cineva cu aparatul, gata, tacea si zambea. Am avut super nanny cu noi, adica pe nasicul ei. A avut o grija de ea...ce sa mai o lunngesc atata, totul a iesit de la foarte bine in sus. cand mai am timp, pun poze. Acuma avem de pregatit pentru masa de dupa baitza de mir.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/karmenutza2004/album?.dir=/6b3f

Mergi la inceput