Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (30)
Raspunsuri - Pagina 11

Antoanela23 spune:
uraaaa, am reusit sa modific lista cu datele la 3 luni.
mai ramane sa pun poze la albumul de trei luni dar spre rusinea mea am uitat sa-i fac poze sapt trecuta, desi l-am imbracat frumos pt ocazie. facem we acesta si o sa va anunt.
vroiam sa va mai spun ca de vreo 2 saptamani Victor doarme de la 11-12 noaptea pana la 6-8 dimineata, mananca si apoi mai doarme 2-4 ore. s-a invatat huhurez ca parintii lui, va trebui sa-i schimbam programul in vederea cresei dar deocamdata e ok asa.
nu mai are colici, acum plange numai cand ii e foame sau vrea companie. radem si ne jucam, e super-fericit cand e bagat in seama, mai ales dupa ce mananca e extrem de bine dispus. la sfarsitul mesei cand se satura sta cu sanul in gura si zambeste ghidus, imi vine sa-l mananc de scump ce e.
hai ca va pup ca e ora mesei.
Anto si bebe Victor (8 octombrie 2005)

alinam spune:
Jadi super itsy bitsy!!! nu mai facem treaba, aspiratorul asteapta, noi toti 3 ascultam radio si dansam.
Alina si bb Vlad (25.09.2005)

nicole74 spune:
Anto f.frumusel Victor! Si pisoii. Sunt superbi. I-ai pastrat pe toti?
Nicole&Ioana Alexandra
poze

jadi spune:
Nu e asa Alina? Ce pls ai dat jos ca vad ca Gabi are ceva intreruperi pe fir si fac un sondaj ce pls merge mai bine...
Fetele de la nov-dec 2005 iar se cearta , intre ele, intre ele si altele, zau ca ma distreaza... eu propun sa ne certam si noi un pic va rog sa imi spuneti cu vreti sa incepem.
Acum serios vorbind, ce motive normale ai putea avea sa te certi pe net?
Jadi & bb Vlad 28 sept 2005

codruta_grg spune:
Antoanela, de scaunul care vorbim, Polly de la Chicco, zice in prospect ca poate sta de la 6 luni. Dar eu am pus-o deja pe Petra, nu numai pe pozitia lasata ci si pe cea mai putin inclinata. Nu o tin mai mult de 15 minute.
Jadi, si mie mi-a zis o prietena de la oct-nov ca nu mai intra deocamdata pe forum ca cele noi au inceput cu tot felul de chestii.....certaretze. Nici eu nu pot sa imi dau seama cum poti baga in seama unele prostii (mai ales pe net)
Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)
Poze cu noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra
www.euroski.go.ro" target="_blank">Scoala de Ski

codruta_grg spune:
Nu stiu daca ati vazut sau daca ati povestit pana acum, dar s-a deschis subiectul mamici de sept-oct2006.
Ce dragutz! Le-am urat toate cele bune si le mai citesc uneori cu nostalgie.
Poze cu noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra

codruta_grg spune:
Jadi, mie nu imi merge tot zice conecting la serverul lor, si nu se conecteaza. Am incercat si high si medium. care-i baiu, nu sti?
Poze cu noi