Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (30)
Raspunsuri - Pagina 14

jadi spune:
Godzila ma bucur ca te-ai hotarit sa vii la noi.
Nu uita sa ne dai toate detaliile pentru cea mica sa te asezam pe prima pagina alaturi de noi (prenumele fetei, data nasterii, greutatea si cm).
Pentru poze, poti sa mergi in partea stinga a ferestrei, la profil personal si sa adaugi la semnatura linkul cu poze...
Hehe, ce distractivi sint bbii cu picioarushele in gura... al meu e deocamdata la faza de miini si alte obiecte straine in guritza!
Ma duc sa ma culc,
Jadi & bb Vlad 28 sept 2005

codruta_grg spune:
Da.....tare haios e Vladut. Cum am aparatul foto inapoi acasa (cu sot cu tot) o sa o pozez si eu cand o prind cu piciorul in gurita.
Sunt tare multumita de scaunl de masa Polly!!!! Va multumesc de sfaturi. Eu sunt patita cu caruciorul in sensul ca am luat unul tare naspa. De acum imi cumpar mai bine ceva mai scump si de calitate.
Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)
Poze cu noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra
www.euroski.go.ro" target="_blank">Scoala de Ski

romana_74 spune:
Intreba cineva despre vesela pentru diversificare... e foarte bun bolul de la chicco care tine mancarea calda in timpul mesei.
In legatura cu sterilizarea biberoanelor eu sunt nebuna... la primul copil de la 2 luni nu i-am mai fiert nimic, dar acum la Luca le sterilizez dupa fiecare folosire si mergem tare spre 5 luni!!! Ma gandesc pana cand ma tine nebunia... asat si multe altele!
ROMANA , MATEI(04.07.2003) si bb LUCA (28.08.2005)

marinela79 spune:
Buna, fetele
Dupa cum va stiu, tot harnicute, si din pacate tot aceleasi.Mi-ar place sa intre si cele care doar ne citesc sa ne impartaseasca din experienta lor si din giumbuslucurile bebeilor lor.Ca dupa cum vad suntem cele mai tari din zona, la noi e placuta atmosfera.Eu cand am intrat asta mi-am si doriit, un club al prieteniei, desi suna cam comunist, si daca nu ar fi fost asa m-as fi retras subtil, cum imi sta in fire.
Noi tocmai am venit de afara si bebe doarme cu geamul deschis.Ma enerveaza ca mai nou se oboseste ziua ffff tare si doarme tot din 2-2h iar noaptea pe la 2 ii trebuie povesti.M-a tinut treaza de la 2-6, daca nu-l bagam in seama plangea de mama-mama.
Si noi curatam urechiusele doar partile care se vad, ca am observat dimineata ca la intrarea in urechiusa se aduna acea ceara si o iau cu betigase.
Karmenutza, felicitari pt bebe, bun venit in clubul increstinatilor si sa ne creasca mari si sanatosi.
Intrebare:cat mai tine promotia la scaunelele Polly ca la noi nu este Chicco si tre'sa tragem o fuga la Cluj sa luam?Eu l-am vazut pe net de mai demult si ma bucur sa aud ca sunteti multumite de el.Si caruciorul il am tot de la ei numai ca e foarte greu si eu nu pot sa cobor de la etajul 3 cu bebe in el, asa ca ies afara cand am ajutoare, in rest mai trag cate o fuga la mama, cu el in brate.
mary, mamita lui Iaris(18.09.2005)
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/marinelaciurea/my_photos

marinela79 spune:
ah, noi am descoperit ca avem picioare si ne tragem de pantaloni, dar nu ne lasa fundu'mai mult ca suntem grasi.Am inceput sa-i dau doua mese diversificate.Hai sa va spun cum fac eu.La 6 papa lapte-150ml., la 10 un mar ras sau o para cu un biscuite sau nu, depinde cat e de flamand, +120ml lapte, la 14-un morcov fiert si pasat, sau pireut din legume fierte+120-150ml lapte, la 18lapte-150-180ml, iar seara la 22,180ml lapte in care pun o lingurita sau doua le cereale de la Milupa.Si dormim pana la 6 dimineata, cu o trezire de ceai pe la 3-4.Voi cum le dati sa manance, ca am impresia ca il cam indop.Bine ca hrana soluda nu i-o dau in cantitati industriale, dar atata timp cat nu vomita eu zic ca e bine.Mai veniti cu meniuri sa ma pot orienta un pic, pls.
mary, mamita lui Iaris(18.09.2005)
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/marinelaciurea/my_photos

codruta_grg spune:
Astazi e o zi mare!!! pe langa chestia cu piciorul in gura, azi a ras (pentru a 3-a oare) in hohote. Atata a ras ca am avut timp sa il sun pe tati la telefon si sa o auda si el si soacra mea. Asa fain rade....:)))
Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)
Poze cu noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra
www.euroski.go.ro" target="_blank">Scoala de Ski

jadi spune:
Un nou capitol ne asteapta www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66561" target="_blank">aici .
Jadi & bb Vlad 28 sept 2005