Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (30)
Raspunsuri - Pagina 10

codruta_grg spune:
Nu prea sunteti prin zona....
Eu ii fierb suzetele o data la cateva zile, si atunci cand le scap pe jos. Eu ii dau doar ceai, nu lapte, si atunci doar le spal bine (uneori le mai si fierb). Am solutie de sterilizat dar inca nu am folosit-o (poate cand incepem diversificarea ii pun linguritele, farfurioarele)
Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)
Poze cu noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra
www.euroski.go.ro" target="_blank">Scoala de Ski

nicole74 spune:
Da Cristina la urmatoriii sper sa nu mai fiu asa!
Eu mai am 4 embrioni si am sa-i transfer pe toti in august sau septembrie. Sa vedem daca si cati s-or prinde! Poate doi?
Nicole&Ioana Alexandra
poze

jadi spune:
Eu am uitat la braila o sticuluta avent de 125 ml si care era buna pentru pompa... am ramas doar cu una si atunci m-am apucat doar sa o spal si de sterilizat doar cind pun toate biberoanele la sterilizat. Dimineata am tabieturi, pe linga curatenia din casa, spal toate biberoanele care sint folosite si le pun la uscat. Daca se string suficiente pentru aparatul de sterilizat, le sterilizez, daca nu, le las acolo. In timpul zilei daca am nevoie de un biberon care e la uscat si nesterilizat le folosesc de acolo. Dupa sterilizare, la fel le pun pe suportul de scurs si ramin acolo pina imi aduc aminte. Asa ca... Nu va spun ce m-a certat fratele meu (mai mare decit mine cu 7 ani) ca stau si sterilizez in nestire, ca nu creez sistem imunitar la baiat si ca o sa patesc ca fisa ca la 5 ani e suspecta de toate bolile contagioase si ca nu exista boala de la gradinita sa nu aduca fisa in casa.
Anul trecut de revelion, ei aveau baiatul de 1 luna si fratemiu avea varsat de vint... avea bube si in gaura fundului dupa cum zicea el mai plastic. Aduse-se acasa nepoata mea si ei i-au facut vaccin repede si nu s-a imbolnavit dar in schimb a luat fratele meu.
Jadi & bb Vlad 28 sept 2005

jadi spune:
Nu stiu daca ati vazut dar anul acesta babyexpo va fi si la timisoara si cluj... la bucuresti 17-19 martie, la timisoara 7-9 aprilie si cluj 26-28 mai. Azi de dimineata m-a bagat sotul in sedinta si m-a anuntat ca trebuie sa intru la program de recesiune si implicit sa mi se reduca bugetul de cheltuieli... si doar i-am spus ca ieri la cora m-am abtinut la greu sa nu cumpar si altele.

dani_flor spune:
Neatza mamicutze si bebelaci,
Uite am intrat 2 min sa vad daca s-a mai scris de aseara, si mi-am propus sa nu ma bag sa scriu ca am muuuulte de facut pe ziua de azi, dar nu ma pot abtzine .
In primul rind La Multi Ani bebelinelor care se sarbatoresc astazi Karola Anita, Teodora Sara si bebelinilor David si Andrei. Sa fiti sanatosi, papaciosi si sa cresteti mari. Cristina, m-ai salvat. Eu ma gindeam ca voi fi pusa la zid!
jadi, sa stii ca poate fratele tau are dreptate, asta ma gindeam si eu ca Ioana mea a facut toate stiutele si nestiutele, afte in guritza, recidivate de vreo 3 ori (pina probabil s-a imunizat), virusuri la stomac cu duiumul, nu mai zic raceli ca in toamna-iarna de la 2 ani jumate i s-a infundat nasul in toamna si s-a mai desfundat in primavara. Muci de aia pina la buric (io pina nu am vazut nici nu ma gindeam ca exista).
Si stiti ce??? A fost fiarta si para fiarta. Se ocupa socrela .
Apa de la baie fiarta pina dupa 6 luni , imi venea sa o omor, dar ma rog... se strofoca ea, nu eu.
Sistemul imunitar al copilasilor se formeaza pina pe la virsta scolara adunind boli dupa boli (sau vaccinuri), si din pacate nu cunosc nici eu reteta sa il facem sa se formeze mai "smoothly" ca sa zic asa si nu "the hard way"
Hai va , intru poate mai pe seara, trebe sa ne ducem dupa de-ale mincarii ca daca nu, miine e inchis si murim de foame
Daniela, mama Ioanei (24.10.1999) si a Mariei (17.10.2005)

locca spune:
Buna albinutelor
La multi ani sarbatoritilor de azi! Sa cresteti mari si sanatosi!
Al meu a sarbatorit ieri 4 luni exasperandu-ma pe mine cu niste maraieli si urlete de nu-mi venea sa cred.
Eu fierb suzeta o data la 2 zile sau pe-acolo, de fapt cand imi aduc aminte ca n-am mai fiert-o de mult. Biberoane si tetine inca nu folosim, iar lingurita cu care ii dau laptic cu vigantol o spal seara inainte sa-i dau, cu apa simpla de la robinet. Sper sa nu pateasca ceva ca-s eu inconstienta.
Ashaaa ... Ioana, compatimesc cu tine. A mea soacra a invatat sa foloseasca messengerul si ma capie. A facut fi-su greseala sa-i spuna ca i-am pus copilului pe limba mar si ca ce mult i-a placut. Atata ne-a trebuit. Azi mi-a trimis mail si mi-a lasat si pe mess. ca scrie la carte ca nu trebuie sa-i dau nimic pana la 6 luni, ca e bine sa fie alaptat exclusiv . Si ca sa nu ma infig in ea cu argumente (ca ma stie rea de gura, am mai avut fighturi pe diverse teme) a invocat si autoritatea suprema OMS (va dau si voua, ca-s fata buna http://www.who.int/nut/publications.htm#inf
). Ca vezi doamne n-o sa mai vrea sa pape lapte. Aaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ruxandra, mama de www.hps.ro/matei" target="_blank"> matei (13 sep. 2005)

jadi spune:
Fetelor din provincie/diaspora si care aveti o legatura destul de buna de internet, puteti sa ascultati radioul pentru copii Itsy Bitsy ... pe internet. Trebuie sa aveti un winamp dar nu e bai daca nu aveti il dati jos. www.itsybitsy.ro/" target="_blank">Aici puteti gasi la sectiunea radio Live, va dati jos una din fisierele cu pls si sa le adaugati la winamp si gata... ce sa va zic, e super mai ales pentru copii maricei. acum de la 1 la 2 au dat muzica de adormit copii la prinz... destul de draguta, copilul meu a adormit la bibe ascultind si parea fascinat.
Pentru informatii suplimetare, ma puteti contacta, hehe .

codruta_grg spune:
Am vrut sa ies cu Petra afara dar mi-a adormit. O sa vad daca mai apuc dupa ce se scoala si mai ales daca sta treaza afara. Pana acum numai somn a avut afara.
Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)
Poze cu noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra
www.euroski.go.ro" target="_blank">Scoala de Ski

Antoanela23 spune:
Buna ziua dragalaselor,
Iaca mai apar si eu pe aici. De vreo cateva zile imi propun sa citesc din urma si apoi sa scriu, biiig mistake, pana citesc doua pagini se scriu 4 la capitolul urmator si tot asa. Deci depun armele ca nu se mai poate.
Intre timp am implinit si noi 3 luni, duminica trecuta, zi sarbatorita cu Ilinca si parintii ei (Ina-country girl), foarte dragut. Deh, pretexte ca sa ne bagam boticul in sampanie.
L-am masurat pe bebe si ne-a dat ca lungimea ar fi 64 cm si greutatea 6600 grame.
O sa incerc sa actualizez tabelul din prima pagina, daca nu reusesc rog anticipat pe cineva mai priceput s-o faca si multumesc tot anticipat.
In rest suntem binisor, singura problema e ca sotzul meu e racit cobza si sper sa nu ia si piticul de la el. Pe mine ma doare capul si-mi curge un pic nasul dar ii dau cu paracetamol si pana acum nu a progresat. Vom vedea acum cum e cu anticorpii din laptele de mama, sper sa fie la datorie si sa-l fereasca pe Victor de raceala.
La multi ani ! sarbatoritilor zilei, sa fiti sanatosi si nazdravani.
Luni mi se termina concediul de maternitate si mi-am mai luat o luna si jumatate de odihna. Incep serviciul in primul weekend din martie si ma apuca jalea si depresia cea mare cand ma gandesc. Mi-as fi luat si concediu fara plata sa mai stau cu bebe acasa dar nu ne permitem, ratele la banca nu-si iau concediu din pacate. Nu stiu cum sa fac, vad ca Victor deja plange daca-l ia altcineva in brate sau daca vede fete necunoscute in jurul lui, probabil ca va trebui sa-l duc treptat la cresa ca sa se obisnuiasca cu tante de acolo. Uf, sa aperam ca va fi bine. Cela mai frustrant e ca din cauza concediului medical de anul trecut eu nu mi-am luat zilele de odihna si cel mai probabil le pierd, sunt peste 20 de zile.
Mai aveam chestii de zis dar mi s-a golit mintea. Asa ca va pup si va urez un weekend placut in continuare,
Anto si bebe Victor (8 octombrie 2005)

Antoanela23 spune:
Intrebare: am vazut ca vorbiti de scaune de bebei, de la ce varsta au voie sa stea in scaun?
pupici
Anto si bebe Victor (8 octombrie 2005)