Bebelusi de noiembrie decembrie 2005 (4)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Fetelor am si eu o intrebare!!! voi la ce restaurant faceti botezul? Sau faceti acasa???
Si cam cat e tacamul pentru botez si in ce consta ca sunt pe dinafara total si vreu si eu botezul pe 18 feb.

Daca stiti spuneti-mi si mie!!!

Diana mamica de bb Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gandacel spune:

Repede: bagam restaurant de cartier, gustare, fel principal, desert, bauturi de toate felurile (putine) 700.000 tacamul.
Pup.

Mergi la inceput

Gandacel felicitari!!! Ii dai san sau lapte praf? ca a crescut f. frumos si ma cuprinde invidia!!! ca si Stefan al meu e nascut tot pe 14 nov si avea aseara 5.080 kg si e nascut cu 3.700. Dar fiecare cu ritmul lui de dezvoltare!!!

14.11.2005

Mergi la inceput

gandacel ms mult pt raspuns dar in ce cartier stai??? si ce restaurant?

14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Teo - micuta mea e de aceeasi virsta cu a ta! h hi hi!
Eu nu-i dau vitamina C, deci nu stiu cum e cu flegmutele. Chestia e ca nu am auzit pe nimeni sa-i dea. Stiu ca io am luat cind eram mica. parca e o metoda mai veche...
Calciu gluconic ii dau si eu. Eu am cumparat fara probleme.

Poze cu mami si Sarah
Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Adelina, si eu trec printr-o perioada sumbra de vreo doua zile. Domnisoara mea e scancita mai tot timpul ... doar cand are tzitzi in gura este calma! Nu prea reuseste nimeni sa-i intre in voie!
Mai am o preblemutza cu ea - nu reusesc s-o fac sa ragaie dupa supt ! Nu reusesc si pace! A mai avut cineva roblema asta? Daca da, si ati rezolvat-o, dati-mi si mie sugetii.
Multumesc anticipat!

In rest nu prea stiu daca, si cat a luat mata mea in greutate. Trebuie sa vad cum ma descurc cu vreun cantar.

Pupici,
Camelia

DARIA
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;53;30/st/20060102/n/Daria/dt/7/k/9408/age.png

Poze Camelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

mai, acum pe bune, chiar la atat se ridica un tacam la restaurant?? cine a mai intrebat???

nici io n-am auzit de vitamina C la bb atat de mic... de ce se da???

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

Teo Banu, eu i-am dat lui Flavi si calci si vitamina C, fiole, timp de 10 zile, pe rand.I le-am administrat in ceiut cu biberonul si nu am avut nici o problema.Asta a fost recomandarea dr. Cate case, atatea obicee!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Mamici, sa stiti ca am pus si eu pozici cu Dariuca in album.

Pup,
Camelia

DARIA
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;53;30/st/20060102/n/Daria/dt/7/k/9408/age.png

Poze Camelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

fetele de unde se cumpara nutrinatal pt. lactatie?

ilenutza

Mergi la inceput