Bebelusi de noiembrie decembrie 2005 (4)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns proadelina spune:

Multumesc Tania . A trecut supararea ...

Adelina si bebe Albert
http://pg.photos.yahoo.com/ph/pro_adelina/album?.dir=/1b8c&.src=ph

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvia_d spune:

Offf,pusesem ditamai mesajul si iar a dat error...
spuneam asha:
ca bebe e in continuare mitzait,kiar daca mai ma ajuta si matusa aia priceputa sa-l mai adorm,sa-l mai ragai mai bine,etc...

mai spuneam ca nu o inteleg pe pisi-boscu de se ia de toate diferentele de limbaj zonale;kiar,pisi,e pacat,in loc sa ne-ajuti cu sfaturi,ca vad ca te pricepi,intai bagi fetelor pumnul in gura,siu dup'aia vine si explicatai,zau asha...so,nu-mi place sa polemizez pe-aci,kiar deloc,dar are rost acum sa stam cu dict.ortografic ortoepic langa noi cand scriem?

stii si tu,cel mai destept cedeaza,hai sa-ncetam sa raspundem cu mici rautati,daca vrei sa ne-ajuti,e ok,dar gata,hai sa fim prietene,nu da sfaturi omului cu atata ostentatie!!!

bebele meuu,cum va spuneam e mitzait,a papat laptic,100 ml-are 6 sapt,si 5 kile-apoi,putin titi,apoi ne-sooooooooomn,ci mitzaiala pura toata ziua!

acum sunt in sufra,bebe e cu matusa si eu m-apuc de-un rebus...

pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvia_d spune:

proadelina,ti-am citit mesajul cu la 3 nopti buune-una alba-parca l-ash fi scris eu,hehehe...
ei,azi-noapte a fost noaptea aia alba,n-am dormit o secundica,deloc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns proadelina spune:

Si la mine la fel, asta noapte nu am inchis un ochi, iar azi a fost un matzait si jumatate... Cred ca bebeii nostri s-au inteles. :))

Adelina si bebe Albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lordra spune:

Silvia, bebe al tau are 5 kile la 6 saptamani iar tu te plangi ca e flamanzit si d-aia l-ai trecut pe lapte praf? Cum naiba! Dara mea are 4,400 si ceva kile la aceeashi varsta si nu mi se pare deloc flamanzita si subutrita. Nu cumva te-ai panicat degeaba?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lordra spune:

...sau nu-i dai lapte praf, si am incurcat eu borcanele....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gandacel spune:

oops! De cand nu am intrat pe forum, vad ca nu va mai certati, va insultati de-a dreptul!!! A simtit vreuna vreo placere? Sper ca nu.
Nu stau decat putin, ca e tarziu pentru noi. Voiam doar sa va spun (detalii maine, pentru cele interesate) ca am facut vaccinurile azi, pe la 12:30-13:00 si Bogdanel este bine deocamdata. A dormit de atunci linistit, s-a trezit de 2 ori sa pape si atat.
Cumparasem supozitoare novocalmin sa le am in caz ca va fi nevoie sa punem chiar la doctor, insa pediatra noastra nu a fost de acord, asa ca, la recomandarea ei, i-am pus un supozitor paracetamol dupa aproape 6 ore. Trebuia dupa 4 ore, dar... am uitat sa cumparam! Oricum, nu a patit nimicutza, ceea ce va doresc si voua!
Povestea despre cum a decurs ziua de azi, incerc sa o spun maine, ca au fost cateva aventuri. Va pot fi de folos...
Vom vedea cum va fi si noaptea asta.
Ah, am facut vaccinurile de la policlinica, nu am cumparat.
Baita vesela si noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Adelina, sa stii ca si eu trec printr-o perioada "sumbra" cu plansete si ... tot tacamul! Mandra mea este si ea foarte mataita de cateva zile. Nu stiu ce sa mai fac!!! Nu prea reusim sa-i intram in voie; este foarte linistita cand papa (cand e la tzitzi) in rest parca o tai!!!

Camelia


DARIA
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;53;30/st/20060102/n/Daria/dt/7/k/9408/age.png


Poze Camelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo_banu spune:

Fetelor nu stiu exact din ce v-ati aprins asa, dar nu are rost. Chiar daca facem greseli si avem o scriere deosebita - nu-i nimic, acesta este un forum sine aflam intr-un club de prietene, mame...si deci se cere un limbaj familiar....acum fiecare decide cat de familiara sa fie.
Suntem aici sa ne destindem, sa mai uitam de ale mamicilor problemutze si fiecare are dreptul la opinia si propria scriere si exprimare. Parerea mea

Stefania mea este un copil foarte cuminte, imi doarme dupa baita pe la 9-10 si se mai trezeste la 7-8 dimineata. Mananca artificial, ca mamica ei, adica eu m-am suparat foarte tare si a ajuns sa se imputineze lapticul pana a secat "laptaria", asa ca va rog sa ppuneti cat mai departe de "fund" toate supararile si problemele. Singurul lucru care ar fi trebuit sa ma preocupe era copilasul meu....dar, cum nu ne putem stapani atat de bine pornirile mai ales in aceste momente, eu am patit-o. Mai mult de doua saptamani nu am hranit-o de la san pe Stefania. Am trecut pe laptic praf si ne merge foarte bine. In prezent avem 2 luni si 10 zile, mai avem putin pana la botez...si ne pregatim intens.
Deocamdata nu am facut vaccinul pentru ca nu ne aflam in perioada de vaccinare a medicului de familie (perioada fiind dupa 25 ale lunii). Mi-a dat o retzeta cu calciu gluconic(care nu se mai fabrica) si cu vitamina C. Copilul meu face flegmutze de la vit. C. Cine a mai dat vitamina C la bb vreau sa stiu cum o scap de flegmutzele astea, ca isi face greatza si vomita (nu mult, dar suficient), plus ca se mai si ineaca pentru ca ii mai raman pe gatutz. Cine are un sfat as fi recunoscatoare.
Multumesc!

Teo si bb Stefania-Iulia

http://pg.photos.yahoo.com/ph/banu_teodora/album?.dir=7aad&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gandacel spune:

Sa ma laud inainte sa inchid calculatorul: avem 2 luni fara 2 zile si 6,010 kg!!! Uraaaa!!! Suntem baietel mare!!!
Pisi, zau ca n-am sa ma supar daca te iei si de mine, dar nu rezist sa nu spun ceva: daca ai trecut de mult de problemele pe care cu toate le avem cand bebeii sunt atat de mititei, normal ca iti vine sa razi acum ca una sau alta se "crizeaza". Fiecare reactioneaza in felul ei si se poate speria mai tare sau mai putin. In fond si la urma urmei (!) sunt puiutii nostri si ii iubim atat de mult! E maricica diferenta de varsta intre bebeii de o luna-doua si un copil de 5 ani, ca sa nu mai spun ca te izbesti acum de alte probleme, care mai degraba ar putea fi intelese de mamici cu copii de 5 ani, nu de noi. Poate ca vom rade peste 5 ani de prostiile care s-au scris pe aici, dar nu vom jigni pe nimeni ca simte ce simtim acum cand bebe face temperatura, ori are diaree, ori nu ia in greutate samd. Pentru noi este grav. Slava Domnului, deocamdata nu a fost cazul la mine, iar eu ma crizez mai greu, ca m-am izbit de atat de multe probleme, incat raman calma, iau masuri si abia dupa aceea, daca nu am efectele scontate, imi dau voie sa ma crizez. Dar o problema este reala in masura in care noi ii dam atentie si o vedem ca atare, altfel ea nu exista. Asa ca, daca pentru tine problema alteia nu reprezinta o problema, treci mai departe si nu jigni inutil. Sau da niste sfaturi, cu intelegere si umor, ca sa reduci din tensiunea unei mamici care are nevoie de ajutor ca sa depaseasca o problema sau o stare. Sunt convinsa ca avem ce invata de la o mamica de copil maricel, care a trecut deja prin ce trecem noi si stie ce a dat rezultate in cazul ei...
Pe maine!
la toata lumea!

Mergi la inceput