La scoala (cum se simt, ce invata...) (3)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Hai mai fetelor, a intrat subiectul in vacanta?
Claudia ati scos ghipsul?

A & B
Eli si puisorii Bianca Andreas

Mergi la inceput

Neatza!
Noi avem serbarea azi si maine pot ramane copiii acasa sau care doreste poate sa mai mearga. Noi nu-l mai ducem sa doarma si el cat doreste.
De abia astept sa vad serbarea abecedarului, apoi distractie, prajituri, etc. Am emotii, ca de altfel la fiecare serbare ce a avut-o.

Voi nu mai spuneti nimic? Hai mai fetelor, povestiti cum a fost la serbarile voastre, ultimele detalii despre scoala, teme de vacanta, etc. Nu se poate sa nu mai aveti nimic de spus sau ati plecat in vacanta? Sa inteleg ca ne vedem la toamna?!

A & B
Eli si puisorii Bianca Andreas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

Elisor, ghipsul il scoatem la inceputul lunii iulie. Mai avem ceva de asteptat!
Noi am avut Serbarea Abecedarului saptamana trecuta. A fost foarte reusita. Alex s-a grabit sa-si spuna poezia. Mi-a spus ca a avut emotii si nu inteleg de ce, pentru ca la toate serbarile de pana acum nu am avut nici o problema. Cred ca doar a vrut sa scape mai repede, nu stiu de ce. Dupa serbare insa, am taiat-o imediat, pentru ca Alex ar fi vrut sa alerge si el pe acolo, cu copiii, si mi-era teama sa nu cada si sa nu avem complicatii.
Astazi insa mai avem o serbare, serbarea scolii. Fiecare clasa prezinta ceva (5-10 minute) si probabil ca va fi si festivitatea de premiere la sfarsit. Habar nu am cum se procedeaza la clasele I-IV cu calificativele astea! Si sper sa nu fie la serbare decat clasele mici, ca altfel cred ca ne apuca noaptea cu programele lor artistice. O sa vedem.
De teme nu stiu decat ca am dat bani pentru niste caiete speciale de teme, caiete pe care le vor primi astazi. Si ca mai au si niste lecturi suplimentare.
Bafta multa la serbari!

Claudia

o carte pentru un copil-si tu poti ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isabela spune:

Noi am avut azi serbarea abecedarului. A fost reusita. Toti copiii s-au descurcat bine. Erau emotionati. Si festivitatea de premiere a fost azi. Le-a dat diplome si un caiet pentru vacanta,apoi au avut o mica petrecere.
Eu sunt multumita de evolutia copilului meu in aceasta prima clasa. A avut FB la toate mediile. Dar nu asta este important. Important este ca a invatat ceva, ca s-a straduit mult. Evident ca este intotdeauna loc de mai bine, dar avem in fata atatia ani de scoala...
Sunt multumita de doamna invatatoare.
Nu-mi vine sa cred ca a trecut asa repede timpul.Parca abia incepusem clasa I-a si era disperata ca nu reusea sa scrie doua liniute sau bastonase la fel.
Nu le-a dat teme pentru vacanta, dar doamna ne-a rugat sa nu-i lasam sa uite tot. Oricum, acum la inceput de vacanta facem pauza, doar o mai pun sa citeasca, apoi incet, incet reincepem sa scriem, sa rezolvam exercitii.
Dupa amiaza avem programata o iesire la o terasa, unde ii voi da un mic cadou pregatit pentru ea:o pereche de cercei.
Va urez vacanta placuta voua si copilasilor! iar din toamna sa ne reintalnim, cu noi povesti despre copiii nostrii, despre scoala si teme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angy11 spune:

quote:
Originally posted by isabela

Noi am avut azi serbarea abecedarului. A fost reusita. Toti copiii s-au descurcat bine. Erau emotionati. Si festivitatea de premiere a fost azi. Le-a dat diplome si un caiet pentru vacanta,apoi au avut o mica petrecere.
Eu sunt multumita de evolutia copilului meu in aceasta prima clasa. A avut FB la toate mediile. Dar nu asta este important. Important este ca a invatat ceva, ca s-a straduit mult. Evident ca este intotdeauna loc de mai bine, dar avem in fata atatia ani de scoala...
Sunt multumita de doamna invatatoare.
Nu-mi vine sa cred ca a trecut asa repede timpul.Parca abia incepusem clasa I-a si era disperata ca nu reusea sa scrie doua liniute sau bastonase la fel.
Nu le-a dat teme pentru vacanta, dar doamna ne-a rugat sa nu-i lasam sa uite tot. Oricum, acum la inceput de vacanta facem pauza, doar o mai pun sa citeasca, apoi incet, incet reincepem sa scriem, sa rezolvam exercitii.
Dupa amiaza avem programata o iesire la o terasa, unde ii voi da un mic cadou pregatit pentru ea:o pereche de cercei.
Va urez vacanta placuta voua si copilasilor! iar din toamna sa ne reintalnim, cu noi povesti despre copiii nostrii, despre scoala si teme.

Si noi exact la fel :)))))
Si eu sunt multumita,dar trebuie s-a spun pe-a drepata sunt si foooarte,foarte obosita,nu-mi vine sa cred ca maine nu ma trezesc la 6,ca nu mai avem teme,decat dupa vreo 3 saptamani reincepem sa lucram la caietul de vacanta

Felicitari tuturor bobocilor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annita72 spune:

Si noi am avut ieri serbarea. Cantece, poezii, diplome....
Copiii au fost fericiti ca au intrat in vacanta,iar noi, parintii, multumiti ca avem copii frumosi si destepti care au terminat clasa I cu FB.
Felicitari tuturor piticilor si vacanta placuta!
Sper sa ne mai auzim cu impresii de vacanta.

mami de tudor si ioana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ileanastama/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu spune:

EEE fetelor,

La noi NU s-a terminat scoala! Mai avem 2 saptamni. Asa este aici: scoala incepe pe 1 septembrie si se termina pe 30 iunie!!! Aici inca se mai dau note, deci suntem inca in focuri! O mica "serbare" va fi pe 24 facuta de clasa lor, iar la final nu stiu ce va fi. Eu stiu ca nu prea se fac serbari pe aici. Voi vedea!!!Va tin la curent!

Felicitari copilasilor vostri si o vacanta placuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

Am avut si noi serbarea (joi). A fost frumos. Am terminat cu FB la toate (inclusiv la limba straina, nu i-a trecut I-ul ala pentru suflat ). Am impresia ca toti copiii au terminat cu FB . Am primit si diploma de absolvire . Copiii au primit si carticele, plus un caiet de teme pentru vacanta.

Ralu, mai aveti si voi putin. Bafta multa!

Iar pentru toti ceilalti, VACANTA PLACUTA!

Claudia

o carte pentru un copil-si tu poti ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu spune:

Claudia-tu ma incurajezi pe mine!!!!!
Vacanta placuta tuturor (pitici+mamici)

Mergi la inceput

Si noi suntem absolventi, adik alfabetizati, cum ii place doamnei sa spuna.
A fost frumos la serbare, am fost mandra de cum si-a spus poeziile, cu dictie ca de obicei. Apoi a urmat petrecerea unde s-a dezlantuit [:D[. Au dansat, s-au simtit extraordinar, atat copiii cat si doamna si noi parintii, cred, unii dintre noi, ca unii au intins-o repede.
Carnetul de note, fb. pe linie, dar asa cum spunea si Isabela conteaza ca am evoluat de la liniute si bastonase la dictari si probleme cu necunoscute.
Eu nu inteleg nimic din sistemul asta cu calificative, adik nu-mi place, pana in clasa a 5-a toti vor primi diplome, ca e la mate sau romana, tot premianti vor fi.
Am primit si un caiet de vacanta cu toate materiile in el, cum am venit seara de la serbare cum s-a apucat sa faca din el, deh entuziasmul...

Ralu facem galerie si va asteptam si pe voi in vacanta.
Claudia mai aveti si voi un pic cu ghipsul si se poate bucura si Alex de vacanta alaturi de gasca.

Vacanta placuta si de la noi si sper sa ne auzim si peste vacanta.

Noi:A+B+C+D+E

Mergi la inceput