La scoala (cum se simt, ce invata...) (3)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angy11 spune:

quote:
Originally posted by elisor

Si noi suntem absolventi, adik alfabetizati, cum ii place doamnei sa spuna.
A fost frumos la serbare, am fost mandra de cum si-a spus poeziile, cu dictie ca de obicei. Apoi a urmat petrecerea unde s-a dezlantuit [:D[. Au dansat, s-au simtit extraordinar, atat copiii cat si doamna si noi parintii, cred, unii dintre noi, ca unii au intins-o repede.
Carnetul de note, fb. pe linie, dar asa cum spunea si Isabela conteaza ca am evoluat de la liniute si bastonase la dictari si probleme cu necunoscute.
Eu nu inteleg nimic din sistemul asta cu calificative, adik nu-mi place, pana in clasa a 5-a toti vor primi diplome, ca e la mate sau romana, tot premianti vor fi.
Am primit si un caiet de vacanta cu toate materiile in el, cum am venit seara de la serbare cum s-a apucat sa faca din el, deh entuziasmul...

Ralu facem galerie si va asteptam si pe voi in vacanta.
Claudia mai aveti si voi un pic cu ghipsul si se poate bucura si Alex de vacanta alaturi de gasca.

Vacanta placuta si de la noi si sper sa ne auzim si peste vacanta.

Noi:A+B+C+D+E

Elisor,nici eu nu-l prea pricep,am si eu cativa elevi in I-IV,dar evit sa le pun calificative diferite ca nu ma descurc la medie,am inteles ca invatatoarele au fost scolite in acest sens,dar eu care am din cand in cand cate un elev mai micut evit sa ma complic.
Ca primesc diplome toti nu e rau,rau e ca intr-a V cand trec pe alt sistem de notare este socant pentru ei.am vazut asta si imi pare rau de ei.
Oricum la Daniel in clasa si-au stabilit ierarhia ei singuri,stiu de la el ca e al doi-lea,al trei-lea dintre baieti,depinde de situatie.
de exemplu la mate e cu excelent,conform fisei care ne-a dat-o Doamna la serbare,la romana e si bun si f. bun si slab,dar sunt constienta de treaba asta.
Baiatul care e pe primul loc,nu bag mana in foc ca o sa fie consecvent,poate cel mult in I-IV (prea e "fetita" lui mama si are temperament,asa ca atunci cand "scapa",dus e).

Noi am facut si o excursie in apropiere de Timisoara,a fost superb,am fost multi parinti(majoritatea am fost colegi de liceu,asa ca si noi ne-am distrat super pe langa copilasi).
Pun aici niste poze sa vedeti excursia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu spune:

Elisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Angy am vazut pozele, peisaje superbe, si daca nu spuneai se vedea din poze cata veselie si buna dispozitie a fost. Mi-au placut tare mult, sunt benefice si distractive iesirile astea cu masa, cazare, foc de tabara mai ales pentru prichindei. Daca era si piscina functionala (banuiesc ca oricum nu era vreme de baie) era tabloul complet, dar cel putin au folosit-o pe post de teren de fotbal.
Pustiul tau e cel cu freza castronel?

Noi:A+B+C+D+E

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu spune:

Dragele mele,

Sambata asta a fost si la noi o mica serbare (Serbarea Invatatoarei-cum se spune aici), dar ne mai ramane inca o saptamana de scoala!! Dar sunt mult mai liberi... Asa ca ne indreptam si noi cu pasi mari spre vacanta!!

Va pup si vacanta placuta in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angy11 spune:

Elisor,incerc sa-ti pun aici o poza cu copiii mei,se certau pe umbrela :)))) ca am luat-o si pe cea mica in excursie.
Inca ceva,pretul excursiei a fost 850 mii,2 zile cazare,masa,transport.Super zic eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Buna,
am citit cu foarte mare interes tot ce ati postat la acest subiect
Din toamna vom avea si noi un scolar in clasa I si emotiile au inceput deja sa apara.
Mai mult la noi caci el pare foarte incantat .
Sper ca va fi ok .

O zi excelenta tuturor !

Mergi la inceput