Magia Fricii

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

Apropos, de magie neagra, ati patit din astea sau ati auzit despre oameni carora li s-au facur vraji???

Daniella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ovidiu bufnila spune:

Istoria lumii e plina de astfel de intamplari!

Timpul imaginilor este valurit si valuritor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Desi imi plac nuvelele fantastice ale lui Eliade si am vise care ma anuntza ca ma imbolnavesc(nu stiu la ce ma ajuta, sa stiu inainte) nu-mi este teama(sau frica,este acelasi lucru?) de magie neagra si fantome!
In schimb,de cand am ramas insarcinata si pana in prezent(de vreo 2 ani), am o stare de spirit(hormonii,bate-i vina)tare buna,si sper sa ma tina pana la adanci batraneti,sunt optimista, puternica si cred ca nimic rau nu mi se poate intampla!Credintza si gandirea pozitiva sunt cele mai bune arme impotriva fricii, chiar si de magie neagra si alte vrajitorii.Parerea mea....

http://photos.yahoo.com/gorodeii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lucia_B spune:

nu stiu sa fac quete, asa ca fac copy:

"prin metoda clasica a "durutului in " "

din partea mea e un IGNORE catre toata prostia asta.

Sanatate si numai bine

-------------------------------
ce mari suntem
Lucia mamili lu Lauras (4 oct 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiama spune:

Hai sa va spun si eu o superstitie de-a soacra-mii:
- nu scutura fata de masa pe geam ca dai sporul din casa
- da dvs, unde o scuturati?
- in chiuveta?
- si va merge bine?
- da ca pensia + ce-i da sotul se descurca
- ei, iaca, eu o sa scutur pe geam ca nu vreau "sporul" asta!!!!

Eu oricum fac invers de ce zice soacra-mea, ca nu-s de unde scoate asa niste prostii!!!!

Toata viata ei e ingradita de superstitii, frici de diverse lucruri, oameni, fapte, ca eu n-o mai ascult demult.
Si tot ce reuseste sa faca este sa fie COMPLET nefericita.

Am citit undeva un citat super:

"Fie ca te astepti ca un om sa fie rau, fie ca te astepti sa fie bun, ai oricum dreptate". E vorba de acelasi om si de cum il percepem, sau de faptul ca el reactioneaza la asteptarile noastre. E cam ca cainele care te musca doar daca ti-e frica.

Eu cred ca oamenii sunt buni, iar daca nu le mai dau o sansa, ca soarele rasare pt mine dimineata, ca imi zambesc florile, si stiti ceva? Nu ma musca cainii niciodata!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

Nu exista magie alba si magie neagra - exista magie si atit.
Si oricum n-are nimic de-a face cu visele sau cu fantomele...asa ca subiectul asta e foaaaarte general :)

Tare am impresia ca dl. Bufnila are el niste prejudecati anume in ce priveste femeile...asta, dupa subiectele pe care le posteaza....

Ma insel?

Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Elise, toata lumea stie ca exista si magie alba si magie neagra...asa cum exista bine si exista si rau...

ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

amuzant subiect

poze noi
3 generatii
"Viata trebuie traita asa cum este, pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati."
Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ovidiu bufnila spune:

Multumesc frumos de intrebare. Nu are nici o prejudecataaaaa!

quote:
Originally posted by Elise

Nu exista magie alba si magie neagra - exista magie si atit.
Si oricum n-are nimic de-a face cu visele sau cu fantomele...asa ca subiectul asta e foaaaarte general :)

Tare am impresia ca dl. Bufnila are el niste prejudecati anume in ce priveste femeile...asta, dupa subiectele pe care le posteaza....

Ma insel?

Elise

Timpul imaginilor este valurit si valuritor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

"Fie ca te astepti ca un om sa fie rau, fie ca te astepti sa fie bun, ai oricum dreptate". E vorba de acelasi om si de cum il percepem, sau de faptul ca el reactioneaza la asteptarile noastre. E cam ca cainele care te musca doar daca ti-e frica.

Eu cred ca oamenii sunt buni, iar daca nu le mai dau o sansa, ca soarele rasare pt mine dimineata, ca imi zambesc florile, si stiti ceva? Nu ma musca cainii niciodata!!!!!

cristiama
[/quote]

Cata dreptate ai!

Mergi la inceput